COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


En del af mine kunder har mange spørgsmål omkring vores 3-i-1 behandling. Derfor har jeg samlet alle de mest stillede spørgsmål, som jeg besvarer i dette indlæg, så du nemt kan danne dig et overblik over behandlingen.

Læs videre og få svar på vores kunders oftest stillede spørgsmål om 3-i-1 hudforyngelse.

Hvad kan 3-i-1 hudforyngelse gøre for min hud?

Den populære 3-trins behandling reducerer ujævn hudtone, solskader og karsprængninger. Derudover giver den en let opstramning af din hud og minimerer linjer og smilerynker. Alt dette er med til at give dig et friskere og diskret yngre udseende med en mere ensartet, glat og elastisk hud.

Hvem kan få behandlingen?

Da behandlingen både reducerer ujævnheder og solskader i ansigtet, og samtidigt er forebyggende mod ældning af huden, egner den sig til alle kvinder og mænd allerede fra 30-års alderen. Dog kan behandlingen kun udføres på hudtype 1 og 2. Dette skyldes, at laseren i den første del af behandlingen bliver absorberet i den brune og røde farve i huden, og vil derved resultere i en forbrænding på en mørkere hudtype.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Jeg anbefaler minimum 3 behandlinger – med 1 måneds mellemrum – men du vil stadig opleve en forbedring af din hud efter bare én behandling. Derudover kan resultatet med fordel holdes ved lige med en behandling om året.

Må jeg være i solen inden og efter mine behandlinger?

Nej, det er ekstremt afgørende, at du ikke udsætter din hud for sol i mininum 4 uger før og efter dine behandlinger – og mindst 2 uger uden selvbruner. Dette er for at eliminere forbrændingsrisici, samt sikre at du opnår det bedst mulige resultat for din hud. Og så skal du anvende solcreme med minimum faktor 30, hver dag mens du er i behandlingsforløbet – og gerne efterfølgende også, da solen kan skade din hud og generelt øge risikoen for solskader og rynker.

I hvilke områder kan jeg få behandlingen?

3-i-1 hudforyngelse kan udføres i ansigtet, på halsen og brystet. Du vælger selv hvilke af disse områder, du ønsker at få behandlingen udført på. Til at understøtte dette, har jeg lavet en lille illustration af, hvor vi behandler i de tre forskellige trin af 3-trins laserbehandlingen.

Hvad kan jeg supplere mine behandlinger med?

Du kan supplere med en række hudplejeprodukter, som understøtter 3-i-1 behandlingen, for at opnå størst effekt.

Dagcreme:
Til dagcreme kan du bruge iS Clinical’s Extreme Protect solcreme med SPF 30 (630 kr), som indeholder Extremozymes og dna repair, som vækker liv i cellerne igen. Hvis du har tør hud, kan du bruge Eclipse solcremen (460-505 kr) fra iS Clinical med SPF 50 og smøre Reparative Moisture Emulsion (865 kr) under for plejende effekt.

Natcreme:
Du kan booste din huds kollagen med Beaté Pacifiques Clinical Super 3 Booster (720-1.220 kr), som styrker din hud og gør den mere modstandsdygtig overfor skader fra miljøet, såsom solskader. Jo stærkere din hud er, jo mindre modtagelig overfor skader er den.

Sensitiv hud og rødme:
Hvis du døjer med rødme eller irriteret, sensitiv hud kan du med fordel benytte iS Clinical’s Pro Heal Serum (835-1.405 kr), som har en beroligende effekt og er anti-inflammatorisk. Samtidigt er den hudforyngende og beskytter mod vævsskade og miljøpåvirkning.

Halscreme:
Du kan også bruge iS Clinical’s NeckPerfect Complex (790 kr), som er en anti-aging halscreme, der styrker kollagendannelsen i huden og virker genopbyggende og opstrammende. Alle over 30 kan bruge denne creme. Må benyttet både på hals og bryst og har vundet Beauty Awards prisen for bedste halsprodukt i 2018.

Filler og Botox:
Derudover kan du med stor fordel supplere din 3-i-1 hudforyngelse behandling med filler og Botox, hvis du ønsker en større hudforyngende effekt i form af løft og rynkereduktion.

Gør behandlingen ondt?

Den første del af behandlingen mærkes som varme prik i huden, og kan for nogle godt opleves en smule ubehageligt. Det er dog kortvarigt og forbigående. Del 2 af behandlingen føles varm og behagelig. Og den sidste del af behandlingen kan godt nive lidt, men er ikke smertefuld.

Er der nogen downtime efter behandlingen?

Umiddelbart efter din behandling vil din hud føles varm og du tilbydes en ispose til nedkøling. Makeup og creme kan anvendes, så du uden problemer kan genoptage dine daglige aktiviteter.
Dog anbefaler jeg, at du undgår sauna, massage eller intensiv sport i nogle dage efter din behandling.

>> Læs mere om 3-i-1 hudforyngelse her!

Kampagne på 3-i-1 Hudforyngelse

Lige nu kan du spare 33% ved køb af en pakke á 3 behandlinger (og 20% ved køb af én behandling). Jeg anbefaler 3 behandlinger for bedste resultat, men du vil stadig opleve en forbedring af din hud efter bare én behandling.

Tilbuddet gælder til og med fredag d. 30. november. Husk at vi hos Cosmo altid tilbyder 30 dages fuld returret fra din købsdato.

Kampagnepriser:

3 x Ansigt – NU 6.200 kr (spar 3.100 kr)
1 x Ansigt – NU 2.480 kr (spar. 620 kr)

3 x Ansigt og hals – NU 7.000 kr (spar 3.500 kr)
1 x Ansigt og hals – NU 2.800 kr (spar 700 kr)

3 x Hals og bryst – NU 6.200 kr (spar 3.100 kr)
1 x Hals og bryst – NU 2.480 kr (spar. 620 kr)

3 x Ansigt, hals og bryst – NU 8.400 kr (spar 4.200 kr)
1 x Ansigt, hals og bryst – NU 3.360 kr (spar 840 kr)

>> Køb dine behandlinger HER.

Book din gratis konsultation

Føler du, at du ser ældre ud end du i virkeligheden, er (eller føler dig), eller trænger din hud bare til en kærlig hånd, så book en gratis konsultation i 3-i-1 hudforyngelse hos en af vores kosmetiske sygeplejersker, og få skræddersyet dit personlige program. Konsultationen er helt uforpligtende og varer ca. 20 minutter.

Du kan booke din konsultation online lige her. Hvis det er nemmere for dig, er du også meget velkommen til at ringe ind til os på tlf. 35394400 og få hjælp til din booking. Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Psst.. Cosmo fylder 9 år!

Og det skal fejres med en masse fantastiske fødselsdagskampagner i hele næste uge. Hver dag i den kommende uge vil jeg præsentere dig for en ny kampagne, som KUN er gældende i 24 timer. Jeg afslører den første fødselsdagskampagne allerede på mandag. Det bliver vildt og jeg glæder mig!! 🙂

Hav det rigtig dejligt indtil da,

Mvh.
Nina
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser
blank

PS. Hvis du ønsker at få dine behandlinger til kampagnepris, men ikke har budgetteret med dette, så husk at vi tilbyder rentefri finansiering. Du kan læse mere om vores rentefri finansiering her.