COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


..omkring hvad Botox er for noget?

Og hvad det kan gøre for dig?

Overvejer du Botox, men er stadig ikke helt overbevist om, at det er den rette behandling for dig?

Måske er du endda i tvivl om hvordan behandlingen forløber?

Eller hvilke rynker, Botox kan behandle…

Kan du nikke genkendende til dette?

Så bare rolig…

I dag besvarer jeg nemlig de mest stillede spørgsmål omkring Botox!

(…og jeg har sørget for at komme heeele vejen rundt)!

Så læs videre og få svar på dine spørgsmål lige her…

FAQ om Botox

FAQ 1: Hvordan reducerer Botox mine rynker?

Botox er et stof, der rent kosmestisk bl.a. anvendes til at fjerne eller reducere mimiske rynker. Til en rynkebehandling injiceres Botox i nerven i musklen, som nedsætter muskelaktiviteten i området og derved får musklen til at slappe af.

Når musklen slapper af, vil rynkerne i det behandlede område blive mere udglattede.

FAQ 2: Vil andre kunne se på mig, at jeg har fået Botox?

Det korte svar er nej! Men lad mig lige uddybe det lidt. For rent teknisk er dette jo egentligt muligt (og nogle mennesker ønsker netop dette overbehandlede look), men hos Cosmo går vi op i at skabe resultater, der ser naturlige ud, og har derfor ret til at sige nej, hvis der er tale om overbehandling.

Vi sigter ALTID efter, at få dig til at se friskere ud, uden at det ser “kunstigt” ud. (Tricket er at få dine venner til at bemærke, du ser godt ud, uden at de kan pege på, hvad du har fået lavet).

Hvis du er nysgerrig efter, at se et eksempel på et meget naturligt resultat, så kan du læse mit indlæg om 58-årige Susanne, som jeg interviewede i sidste uge.

FAQ 3: Gør behandlingen ondt?

Nej, det gør den ikke. Men nogle vil synes, at det godt kan nive eller svie en smule under behandlingen. Dette er dog kun kortvarigt, og en Botox-behandling er typisk overstået på 20 minutter og uden behov for lokalbedøvelse.

FAQ 4: I hvilke områder kan jeg få Botox?

Der er mange områder, du kan få behandlet med Botox. Men det kan godt være lidt kedeligt, at skulle ud i en længere forklaring. Så istedet har jeg lavet en lille illustration for dig, der viser nøjagtigt i hvilke områder, vi behandler med Botox.

blank

Bemærk: Hvis du ønsker at blive behandlet i vores avancerede Botox-behandlinger: bunny lines, gummy smile, mundvige og rygerynker, bedes du bestille tid til din behandling  på tlf. 35394400. Avancerede områder kan ikke bookes online!

FAQ #5: Hvor længe holder effekten af en Botox-behandling?

Varigheden af den enkelte Botox-behandling er typisk mellem 3-5 måneder. Holdbarheden er dog meget individuel, og nogle vil opleve en kortere eller længere varighed end andre. Varigheden afhænger af, hvor hurtigt din egen krop forbrænder og udskiller Botox.

Dog vil du opleve, at dine linjer og rynker gradvist vil blive mildere og mildere jo længere tid, du har fået Botox i området. Desuden er behandlingen stærkt forebyggende, så du kan med fordel få Botox i f.eks. bekymringsrynken, hvis du har tendens til at rynke brynene sammen og gerne vil undgå at få dybe linjer hér.

Klar til at få gjort noget ved dine rynker?

Hvis du føler dig klar til at få gjort noget for dig selv og dit udseende, så book en forkonsultation i Botox hos vores Speciallæge, Berit!

blank

Bemærk: Vi oplever meget travlhed i øjeblikket, så hvis du vil sikre dig en tid hurtigst muligt, så book din tid allerede i dag.

 

Husk at du skal have være til en gratis konsultation, inden din første Botox behandling hos os. Du kan booke din tid lige her. Bemærk: Du har 48 timers betænkningstid efter din konsultation.

>> Book din personlige konsultationstid i dag!

Du er også meget velkommen til at ringe ind på tlf. 35394400.

Ha’ en dejlig dag,

Louise,
Klinikchef og kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser
blank

P.S. Hvis du ønsker at gøre brug af kampagnetilbuddet, men januar har været lidt stram, så husk at vi hos Cosmo tilbyder dig rentefri finansiering.