COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book

OVERLÆBE

Er du plaget af hårvækst uønskede steder på kroppen? Det er en unødvendig
gene i din hverdag, som du kan sige farvel til med vores effektive laserbehandling.

 

BOOK EN GRATIS KONSULTATION

FJERNELSE AF HÅR PÅ OVERLÆBEN

Hår på overlæben er for en del kvinder (og nogle mænd) en stor gene, som kan fylde meget i hverdagen. Nogle fjerner hår på overlæben med en pincet, andre med voks, mens enkelte forsøger sig med barbering. Men hårene vil ikke forsvinde og kan som regel også medvirke til rødme og irritation i området.

Hos Cosmo kan vi fjerne hår på overlæben med laserteknologi, der er udstyret med en effektiv og præcis laser, som er den mest effektive og skånsomme metode at fjerne hår på. Dette gør, at vi kan fjerne hår på overlæben på alle hudtyper, så længe hårene er mørke. Jo mørkere og grovere hårene er, jo bedre resultat vil opnås ved fjernelse af hår på overlæben med laser. Man kan desværre endnu ikke fjerne lyse, grå eller røde hår med laserhårfjerning.

 

Sommer-solskader-kvinde-med-briller

HVORDAN VIRKER PERMANENT HÅRFJERNING

Permanent hårfjerning er yderst populært, og er med til at hjælpe mange mennesker for tidskrævende barbering og de følgegener, der kommer af regelmæssig barbering såsom røde knopper, irriteret hud og indgroede hår.

Effekten af laserlyset er, at varmen fra lysstrålen ødelægger hårsækkene på hårene, der er i vækstfase. Det er derfor nødvendigt med flere behandlinger for også at ødelægge de hårsække, der har været i hvilefase under behandlingen. Ved fjernelse af hår på overlæben med laser ødelægges hårsækken ved opvarmningen fra laserbehandlingen. Laseren skader derimod ikke den omkringliggende hud, så behandlingen er skånsom og kræver ingen restitutionstid.
Eftersom ødelagte hårsække ikke danner nye hår, vil du i løbet af behandlingsforløbet, typisk opleve en reduktion på op til 70-90% – hvilket faktisk er mere end det lyder – og som regel er de resterende hår blevet meget tynde og fine. Skulle du få et par enkelte hår med årene, som kræver behandling, er de nemme at fjerne med en enkelt opfølgende laserbehandling.

Du må ikke eplilere dine hår eller få voksbehandling mens du er i et forløb med permanent hårfjerning. Laserens lys skal kunne finde hårsækken og lede energien derned for at destruere den. Derfor anbefaler vi at du vælger at skrabe området med en skraber ca 24 timer før du kommer til behandling, således vi begrænser risiko for skader i overhuden når vi behandler. Skader i overhuden kan ske hvis laserens energi rammer hår der er groet ud og derved frigiver varmen og energien på overfladen af huden istedet for ned i hårsækken. Derfor er det vigtigt at du barberer området før behandling.

Hurtig og effektiv hårfjerning med udstyr af højeste kvalitet

Hos Cosmo Laser behandler vi med den nyeste teknologi inden for permanent hårfjerning, effektivt og skånsomt at fjerne uønsket hår. Laseren er udviklet af Candela, verdens største producent af laserudstyr, og er den næste generation af sikker og effektiv permanent hårfjerningsteknologi.

Book en gratis konsultation

Hvis du døjer med mørke hår på overlæben og ønsker at reducere dem, så book en gratis og uforpligtende konsultation i permanent hårfjerning i din foretrukne klinik. Her kan du få vurderet, om du er kandidat til at få udført permanent hårfjerning, samt stille alle dine spørgsmål til din behandler, som er uddannet kosmetisk sygeplejerske. Bemærk at vi ikke kan behandle lyse, grå og røde hår.

BOOK EN GRATIS KONSULTATION

Priser

Ved køb af 2 (eller flere) områder, betaler du fuld pris på det dyreste område, og får 50 % på de resterende områder. Alle nedenstående priser er normalpriser pr. gang.
Helt Ansigt
1.100 kr.
Underansigt/fuldskæg
900 kr.
Overlæbe
500 kr.
500 kr.
600 kr.
600 kr.
500 kr.
700 kr.
Tanga
900 kr.
Brazil
1.200 kr.
Baller
1.200 kr.
2.000 kr.
2.000 kr.
750 kr.
1.000 kr.
Armhule
500 kr.
Overarme
1.100 kr.
Underarme
1.100 kr.
1.700 kr.
Halv ryg
1.000 kr.
Skuldre
800 kr.
Nakke
500 kr.
Lænd
500 kr.
Bryst
1.100 kr.
Brystvorter/omkring vorte
500 kr.
Mellem bryst
500 kr.
Mave
1.000 kr.
Linje fra navle og ned
500 kr.
500 kr.

PRISGARANTI

Hos Cosmo har vi prisgaranti på permanent hårfjerning med tilsvarende udstyr (IPL, SHR og lign. teknologier ej omfattet). Hvis du mod forventning kan dokumentere en billigere pris på laserbehandling af hår, giver vi dig selvfølgelig differencen retur. Prisgarantien gælder på Sjælland og dog maks. 30 dage efter behandlingen er udført.

RENTEFRI FINANSIERING

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med
SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger.
Der er ingen renter på dit lån, og det koster blot 25 kr. om måneden foruden
din afbetaling.

 

Læs mere og prøv låneberegneren →

SÅDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN

Behandlingen foregår således, at laserlyset og varmen fra lysstrålen ledes ned i dine hårsække via dine mørke hårstrå, så hårsækken ødelægges. Men for at hårsækken kan ødelægges skal håret både være mørkt og befinde sig i sin vækstfase. Dine hår gennemløber nemlig 3 faser: Vækstfase, hvilefase og afstødningsfase. Der opnås varig hårreduktion af de mørke hår som er vækstfasen, men det estimeres at kun 5% af dine hår er i denne fase på samme tid. Derfor varierer dit resultat også fra gang til gang.

SÅDAN ER SUCCESRATE

Det er meget individuelt, hvor mange behandlinger, du finder tilstrækkeligt ved permanent hårfjerning. Normalt anbefaler vi mellem 8-12 laserbehandlinger. Der vil være nogle hudområder, hvor hårene lettere forsvinder fra end andre. Vi anbefaler, at der går 4-12 uger mellem hver behandling på samme område.
Alle hår kan ikke fjernes fuldstændigt, men mængden af mørke hår vil typisk kunne reduceres med ca. 70% med et varigt resultat. Dog kan enkelte opleve en reduktion helt op til 95 %.
Da lyset og varmen ledes ned i hårsækken via farvestoffet i dit hår, er det ikke muligt at behandle lyse, grå eller røde hår. Forhør dig evt. nærmere hos vores kosmetiske sygeplejersker omkring andre behandlingsmuligheder for lyse og røde hår.

FØR DIN BEHANDLING

Inden din første behandling er det afgørende, at du ikke er solbrændt eller har anvendt selvbruner inden og imellem behandlingerne. Hvis huden er mørkere end hårfarven, opnås der ikke det mest optimale behandlingsresultat, og der vil være øget risiko for bivirkninger, som f.eks. forbrænding.

Derfor kan du opleve at måtte udsætte din tid til behandling, hvis din hud er for mørk. Det område der ønskes behandlet, skal barberes med skraber et døgn før behandlingen.

I perioderne imellem behandlingerne, er du velkommen til at barbere dig med en skraber. Men du må hverken bruge pincet eller få foretaget voksbehandling.

UNDER DIN BEHANDLING

Behandlingen kan godt føles lidt ubehagelig, som en let stikken i huden. Der anvendes en cooling gele under behandlingen, der er let smertelindrende.

Derudover vil der i forbindelse med konsultationen være mulighed for at mærke, hvordan behandlingen føles.

EFTER DIN BEHANDLING

Din hud kan være lidt rød og der kan være lidt hævelse omkring det enkelte hårstrå – som ved gåsehud. Dette forsvinder i løbet af nogle timer.

Nogle kan have glæde af efterbehandling med salve/creme. Du kan se alle hårene efter behandlingen, så de forsvinder ikke med det samme. De skal først skubbes op til overfladen, hvilket sker i samme tempo, som de øvrige hår vokser, ca. 0,1 mm pr. døgn. Resultatet efter en behandling kan tidligst vurderes 2-3 måneder efter behandlingen.

Undgå unødvendig irritation af huden i 24 timer efter behandlingen og undgå sollys på behandlingsstedet i 2 uger efter. Du bør ikke skrabe hårene det første døgn for at undgå for meget irritation i huden.

Potentielle bivirkninger ved din behandling

Huden kan virke irriteret kort efter behandlingen og med en let hævelse omkring de enkelte hårstrå. Forbrænding af huden ses yderst sjældent, men kan opstå hvis huden umiddelbart har været udsat for sollys eller er for mørk.

Hvis der fremkommer forbrænding eller på anden måde irritation af huden, vil det være muligt at kontakte læge eller sygeplejerske.

Generelle kontraindikationer (forhold der taler imod behandling)

– Kræft, specielt hudkræft
– Graviditet
– Brug af antibiotika mod uren hud
– Aktiv herpesinflammation på behandlingsområde
– Ikke-kontrolleret diabetes
– Tendens til keloid ardannelse
– Ikke-kontrollerede hormonforstyrrelser
– Under antikoagulationsbehandling (blodfortyndende behandling).
– Epilepsi
– Fortid med blødningskoagulopathies – hvis du er bløder.
– Pacemaker

GRATIS KONSULTATION

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores                           BOOK HER
kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

VI ER GLADE, NÅR VORES KUNDER ER GLADE

FANTASTISK KLINIK

Kan klart anbefale Cosmo Laser.
Personalet er utrolig imødekommende
og vigtigst af alt meget professionelle.

– CECILIE –

TOP PROFESSIONELLE

Lækkert sted – top professionelle
behandlere, trygt og tillidsvækkende
fordi der ikke overbehandles – super
venlige og meget lækre produkter og
omgivelser – jeg er vild med at komme hos
Cosmo city og vil ikke komme andre steder

– MIRIAM –

RIGTIG GOD OPLEVELSE

Rigtig god oplevelse, med søde
og kompetent personale. Er spændt
på det endelig resultat.

– HELENE –

FIND OS HER

COSMO – AARHUS

Klostergade 22, 1. mf.
8000 Aarhus C

aarhus@cosmolaser.dk

35 39 44 00

COSMO – HØRSHOLM

Hovedgaden 24, 2. sal
2970 Hørsholm

hoersholm@cosmolaser.dk

35 39 44 00

COSMO – CITY

Ny Vestergade 1, 1. sal
1471 København K

info@cosmolaser.dk

35 39 44 00