COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Så er det ved at være slut!

Vi har skålet i champagne (eller danskvand), vi har danset om juletræet (eller siddet i sofaen), og 2016 er nu endegyldigt forbi! Noget andet der snart slutter, er dette super gode tilbud på de effektive medicinske dermaroller behandlinger.

Men du kan stadig nå at være med.

 

Spar 30 % på medicinske behandlinger 15 timer endnu.

Resten af dagen kan du købe medicinske Dermaroller eller Dermastamp behandlinger og spare 30 %.

Vælg mellem en medicinsk Dermaroller eller Dermastamp behandling: KUN 2.450 kr. pr. behandling (normalpris 3.500 kr. – spar 30 %)

Vi anbefaler mellem 3-5 behandlinger for at få det optimale resultat! Du er derfor velkommen til at købe mere end en behandling. Behandlingerne skal blot være brugt inden den 1/7-2017.

Køber du et Dermaroller Home Care sammen med din medicinske behandling, koster kittet KUN 1.552 kr. (du sparer 10 %)

>> Læs mere om behandlingerne her  

 

 

Rentefri finansiering.

Vil du gerne udnytte det gode tilbud på de medicinske behandlinger? Så husk at vi tilbyder rentefri finansiering på alle vores behandlinger i samarbejde med SparNord bank.

>> Læs meget mere om rentefri finansiering her

 

Køb nu – brug senere!

Behandlingerne kan købes frem til og med mandag d. 2/1-2017 kl. 24.00. Du kan enten komme forbi vores klinikker eller købe det i vores online gavekortshop.

Online køb:

1. Gå ind på Cosmos gavekortshop

2. Udfyld dine informationer

3. Vælg “Tilbud: Medicinsk Dermaroller eller Dermastamp”

4. Betal med dit kreditkort

Du modtager ikke en bekræftelse lige med det samme, men så snart dit køb er afsluttet, får vi besked om det. Vi noterer købet i din journal, således at du bare kan booke en gratis konsultation med en af vores kosmetiske sygeplejersker eller kosmetologer, når det passer dig.

 

Nyt år – ny begyndelse – sæt i gang!

 

Med ønsket om et fabelagtigt 2017.

 

Sarah Crone

Direktør hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik

Ps. Hvis du har brugt dermaroller derhjemme i 4 uger, så er du nu klar til at spare 30% på en medicinsk dermaroller eller dermastamp behandling i klinikken book en gratis konsultation her >> Ruller du ikke endnu, så køb behandlingen og brug den senere.