COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Er du en af disse 4 typer?

Hårfjerning er en hovedpine for de fleste af os, så det overrasker dig nok ikke, når jeg fortæller dig, at permanent hårfjerning er vores mest populære behandling. Hårfjerning er tidskrævende og nogen gange pinefuldt, mest af alt er det bare super kedeligt.

Nogle er så uheldige, at de kæmper med røde knopper og indgroede hår efter barbering. Heldigvis kan man komme problemet til livs med permanent hårfjerning med laser. Nu skal du møde fire af vores kunder, som har hver deres årsag til at få fjernet deres uønskede hår.

Måske du kan identificere dig selv med én af dem?

 

Type nr. 1

 

“RIKKE ORKEDE IKKE AT BARBERE SIG”

Mød Rikke, en kvinde på 38 år og mor til to små børn.

Til daglig arbejder hun som tandlæge, så hendes vækkeur ringer allerede kl 5:30. Hun skal nå at vække børnene og give dem morgenmad, inden hun skal møde på arbejdet kl 7.

Heldigvis er hun lykkeligt gift med en hjælpsom mand. Han er faktisk også tandlæge. De mødte hinanden på studiet, og har været sammen lige siden.

Efter hun er blevet mor, har hun haft svært ved at finde tid til sig selv. Det gik også ud over barberingen. Hun har altid synes, at det var ekstremt kedeligt at barbere ben, men nu hvor hun har fået børn, har hun også svært ved at finde roen til det (uden at der står børn udenfor badeværelsesdøren og kalder på hende).

Rikke’s bedste veninde havde fået fjernet sine uønskede hår med laser, men Rikke havde aldrig selv overvejet det. Men en dag besluttede hun sig for, at ringe ind til Cosmo og booke en gratis konsultation, for “bare lige at høre hvad det gik ud på”.

Efter en god vejledning besluttede hun sig for, at starte ud i et forløb med permanent hårfjerning i bikinilinien og armhulen. Hvis det går godt, er hun åben for at fortsætte laserbehandlingen på sine underben.

 

Type nr. 2

 

“LOUISE DØJEDE MED INDGROEDE HÅR OG RØDE KNOPPER”

Louise’s historie er en lidt anden. 24-årige Louise har en masse tid til sig selv. Hun studerer på universitetet, har et godt studiejob, og er kærester med en sød fyr. Hun er en sand livsnyder, og hun elsker at gå lange ture rundt i Københavns gader.

Til sommer skal Louise på strandferie med sin kæreste, og de glæder sig begge helt vildt! Dog er Louise lidt bekymret. Hun har nemlig længe døjet med røde knopper efter barbering, og det er især slemt ved bikinilinien. Hun har prøvet at vokse området istedet, men så fik hun indgroede hår. Som studerende, på SU-budget, havde hun ikke overvejet at få det fjernet permanent med laser. Hun havde hørt, at det var tungt for pengepungen.

En dag ser hun en annonce fra Cosmo på Facebook. Vi havde kampagne på permanent hårfjerning. Hun tænkte, at det var nu, hun skulle slå til, hvis hun skulle nå at være klar til ferien. Så hun bookede straks en tid til en gratis konsultation og har i dag fået sin 7. behandling. Hun glæder sig til sommerferien med kæresten.

 

Type nr. 3

 

blank“MARYAM’S DAGLIGDAG BLEV PÅVIRKET AF HENDES HÅR”

Mød Maryam. Hun er en 31-årig kvinde, som til dagligt arbejder i et medie bureau. Hun er en livsglad kvinde, der hviler i sig selv og sin krop. Men det har ikke altid været sådan. Som teenager var hun nemlig det modsatte: indelukket, genert og usikker. Hun har rødder fra Østen, og troede derfor at det var årsagen til uønsket hårvækst på kroppen.

Det havde stor indvirkning på Maryam. Årsagen viste sig dog at være hormonsygdommen PCOS, som bl.a. medvirker til kraftigere hårvækst, end hvad der er “normalt”.

Det betød, at Maryam havde hår steder på kroppen, som hun ikke synes var naturligt; bl.a. på maven og i ansigtet. I dag kan hun sagtens grine af det, men da Maryam var teenager havde hun det svært.

Hun begyndte derfor allerede at få vokset sine ben som 12-årig. Men det næste problem opstod, da hun blev ældre og begyndte at date. Da Maryam var omkring 21 år, besluttede hun sig for, at starte permanent hårfjerning. Som årene gik, blev Maryam mere og mere hårfri. Bortset fra enkelte opfølgende behandlinger, er Maryam stort set hårfri på hele kroppen i dag.

Hun føler sig som en helt ny kvinde – eller rettere; hun er blevet dét, hun altid har følt sig indvendigt, men som hun ikke har haft modet til at vise frem. I dag er hun en super stærk og selvsikker kvinde.

 

Type nr. 4

 

blank“ASKIM DØJEDE MED HÅR PÅ RYGGEN”

Nu skal du møde Askim. Han er 35 år, og arbejder til dagligt som skolelære. Askim underviser bl.a. i svømning og idræt, og er generelt meget glad for sport. Problemet er bare, at Askim aldrig tager sin t-shirt af. Heller ikke når han underviser i en varm svømmehal. Til trods for, at han var en veltrænet mand.

Det var også sjældent, at han sagde ja til de mange strandture om sommeren, som hans venner tog initiativ til. Han fandt i stedet på undskyldninger som “jeg har en del ekstra arbejde” eller “jeg er ikke lige på toppen”. Men det var faktisk slet ikke derfor, at han sagde nej. Askim havde blot en mørk og tæt hårvækst på ryg, lænd og skulder.

Han forsøgte at vokse det, men hårene kom hurtigt tilbage. Askim vidste godt, at man sjældent blev populær blandt det kvindelige køn, så da han endelig overgav sig til strandturerne, så var det med t-shirten bibeholdt på.

Sidste sommer besluttede Askim, at nu skulle det være slut. Han Google “permanent hårfjerning”, og fik Cosmo som sit første søgeresultat. Han bookede en gratis konsultation, og valgte at gå igang med behandlingerne med det samme. Askim er snart færdig med sit forløb, og glæder sig til den kommende sommer. Så skal han på stranden. Uden t-shirt.

 

Føler du dig inspireret? Book en konsultation

Om du bare er træt af den daglige barbering, døjer med røde knopper eller indgroet hår, eller har hårvækst på uhensigtsmæssige steder, så burde du overveje permanent hårfjerning med laser. Behandlingerne gjorde en verden til forskel for vores 4 kunder.

Du er mere end velkommen til, at booke en tid til en gratis og helt uforpligtende konsultation online eller ved at ringe til os på 35394400.

På gensyn i klinikken

Regitze
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo

regitze sygeplejerske

PS: Husk at vi altid tilbyder rentefri finansiering af permanent hårfjerning i samarbejde med Sparxpres. Læs mere her