COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Sandheden er, at…

Din hud ældes fra dagen, du bliver født…

Det er en naturlig del af vores alles aldrningsproces.

(Og en moden hud kan være en smuk ting, da det i mange kulture er et tegn på visdom og erfaring).

Når huden ældes, mister den fylde  bliver mere tør og bliver gradvist mere og mere slap og rynket.

Dog er det meget individuelt hvornår og hvordan huden ældes fra person til person.

Men én ting kan vi slå fast:

Vi får allesammen rynker og slappere hud med alderen!

Læs videre og bliv klogere på, hvilke faktorer, der spiller ind, når din hud ældes, samt få nogle tips til, hvordan du kan gøre dit for at forebygge og udskyde denne aldringsproces.

Men hvad er det, der får huden til at ældes?

Der findes forskellige årsager til, at vores hud bliver ældre at se på. Alt fra kroppens naturlige aldring til ydre påvirkninger, såsom vind og vejr, forurening og endda stress har en indflydelse på din huds velvære og udseende.

Jeg har listet de tre hyppigste årsager til at huden med tiden blivere slappere og mere rynket.

Alderdom

Den helt uundgåelige årsag til at vores hud ældes er (sjovt nok), at vi simpelthen bare bliver ældre. Det som helt konkret sker, er at antallet af aktivt kollagen falder og de elastiske fibre og hudens naturlige fugtstof (hyaluronsyre) reduceres.

Dette medvirker naturligvis så til at huden mister sin elasticitet og spændstighed, og rynker og slap hud opstår.

Soldyrkelse

Så skøn som vi alle kan blive enige om, at solen er, har den (desværre) en negativ påvirkning på din huds aldring. Når du udsætter din hud for solen, skader UV-strålerne din hud og en solskadet hud medvirker – udover ujævn hudtone og karsprængninger – til rynker og slaphed i huden.

Mimiske rynker (eller udtryksrynker)

Ja, din ansigtsmimik og -udtryk kan med tiden vise sig som linjer og rynker på din hud, bl.a. som smilerynker ved øjnene, en bekymringsrynke mellem øjenbrynene, linjer i panden eller de små linjer langs læbekanten, som man ofte ser hos rygere.

Kan du undgå rynker?

Selvom at det er helt naturligt, at dit ansigt afslører, at årene går, er der alligevel mange, der ønsker at udsætte de tydeligste aldringstegn, så længe som muligt.

Her er mine forebyggende råd mod slap hud og rynker.

#1 Fugt og anti-aging hudpleje

Undgå en tør hud. En gennemfugtet og velplejet hud har sværere ved at blive rynket, så spring aldrig over dine plejende dag- og natcremer.

blank

#2 Glem ikke afrensningen

Husk at rense dit ansigt hver aften for snavs og forurening (og makeup), inden du går i seng. Udover at fjerne de aldrende partikler fra din hud, er en afrenset hud også bedre i stand til at optage fugt og næring fra din hudpleje.

#3 Sluk tørsten med vand

…masser af vand! Du ved nok allerede, at din krop har godt af vand (og gerne minimum 2 liter om dagen, som de kloge siger). Men din hud har lige så godt af vand. Vand er nemlig med til at fugte din hud indefra – og fugt er jo noget af det bedste middel mod rynker.

blank

#4 Husk solcremen

Et af de bedste anti-aging cremer er helt simpelt en solcremen. Så anvend en god solcreme (gerne en, der både beskytter mod UVA- og UVB-stråler) hvér dag for at undgå for tidlig aldring af huden grundet solskade.

#5 Boost underhudens kollagen

Du kan forebygge slap hud, samt udskyde aldringsprocessen, med en hudopstrammende laserbehandling ‘skin tightening’, som ved hjælp af varme går ind og aktiverer kollagenet i underhuden.

blank

Dette gør at din hud fremadrettet (og gradvist) bliver tykkere og fastere og derved mere elastisk og spændstig.

Hvis du ønsker en upgrade – har ujævn hudtone og/eller karsprængninger og mere rynket hud fremfor slap hud – så er vores ‘3-i-1 Hudforyngelse’-laserbehandling helt fantastisk.

>> Læs mere om den hudopstrammende behandling her.

Book din gratis konsultation og hør mere

Hvis du ønsker at forbedre din hudkvalitet, eller forebygge mod slap hud og rynker, så er du altid velkommen til at booke en gratis konsultation hos os. Her kan du stille alle dine spørgsmål, samt få et oplæg på hvilken behandling, der bedst opfylder dit behov.

Konsultationen vil blive udført af en af vores kosmetiske sygeplejersker og vil vare ca. 20 minutter.>> Book din personlige tid i dag!

Venlig servicemeddelelse: Grundet travlhed, vil jeg anbefale dig at booke din tid hurtigst muligt, så du får en tid, der passer dig bedst muligt! 🙂

Spar 20-33 % på behandlingen

Men vi har KUN et begrænset antal tider, og tilbuddet lukker såsnart tiderne er taget! (Behandlingen er ikke lysfølsom og kan derfor godt udføres selvom, du har været i solen).

>> Du finder priser og alle behandlingsområder lige her.

(Husk at det altså er først-til-mølle og tilbuddet slutter såsnart vi ikke har flere ledige tider til behandlingen…)

Nina,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser
blank

PS. Husk at du har mulighed for at betale i rater med vores rentefri finansiering 🙂