COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Når du vælger, at få en tatovering, er det som regel noget, du har set frem til i noget tid. Du har længe gået, og gjort dig overvejelser omkring motivet og budskabet.

Men af og til hænder det, at vi fortryder ting, som vi engang syntes var lige sagen. Dette sker desværre også med tatoveringer.

Typisk fortryder de fleste en tatovering, fordi den blev dårligt udført, fordi de ikke kan relatere til budskabet eller fordi de søger et job, hvor tatoveringer ikke er velset. Det sker naturligvis også, at man bare havde “hovedet under armen” da man fik lavet tatoveringen.

Enkelte ønsker at få lavet en ny tatovering, og får derfor bare deres gamle tatovering faded, så tatovøren bedre har mulighed for at skabe noget flot.

 

Danmarks bedste tatoveringsfjernelse

Heldigvis har vi hos Cosmo en fantastisk lasermaskine – Picoway – som meget effektivt hjælper dig af med de tatoveringer, du skulle have fortrudt. Picoway’ens effektivitet medvirker til, at der kræves færre behandlinger for at få fjernet din tatovering. Faktisk helt op til halvdelen.

>> Læs mere om tatoveringsfjernelse hos Cosmo her 

 

Beviserne findes lige her

Jeg vil gerne bevise overfor dig, at vores Picoway virkelig er så genial, som jeg gør den til. Se bare disse før/efter billeder af kunder, som har fået fjernet deres tatoveringer hos Cosmo.


* Efter 8 behandlinger (færdig)


* Efter 8 behandlinger (færdig)

blank
* Efter 4 behandlinger (Mangler 1 yderligere behandling)

blank
* Efter 3 behandlinger (Mangler 1 yderligere behandling)

blank
* Efter 6 behandlinger (Mangler 1 yderligere behandling)

blank
* Efter 8 behandlinger (færdig)

blank
* Efter 3 behandlinger (Mangler 1-2 yderligere behandlinger)

 

Book en gratis og uforpligtende konsultation

Hvis du er blevet lige så imponeret over resultaterne som jeg er, så hop ind på vores nye hjemmeside og book en gratis og helt uforpligtende konsultation til tatoveringfjernelse, så du kan starte på dit forløb hurtigst muligt. Konsultationen og de efterfølgende behandlinger udføres udelukkende af kosmetiske sygeplejersker eller læger – det er din garanti for et sikkert forløb. Du skal sætte ca. 20 minutter af til konsultationen.

Du kan booke din konsultation online, eller ringe til os på 35394400, så hjælper vi dig gerne med at booke, hvis det er nemmere for dig.

 

Spar 50 % i hele april 2018

I hele april 2018 giver vi dig halv pris på tatoveringsfjernelse. Du kan se alle vores vejledende priser her, blot husk at træk 50 % fra prisen.

Du kan købe dine behandlinger online i vores shop! Se bare her 

Fortsat god dag

Kristine
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo

blank

PS: Hvis du drømmer om at få fjernet din tatovering, men økonomien ikke er til det. Så husk at Cosmo tilbyder rentefri finansiering i samarbejde med Sparxpres. Læs mere her