COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


På samme måde som tatoveringer kan give dig et nyt udtryk…

 

Så kan fjernelse deraf gøre det samme.

Lad mig forklare…

Hvis du for eksempel har haft en tatovering i mange år, som du føler har sat dig i ”bås”, når det kommer til din omgangskreds eller nye bekendtskaber, så kan det ofte føles helt befriende at få den fjernet.

Lidt som en ny start.

Dette er tilfældet for de fleste, af de kunder, jeg behandler.

 

Se hvordan vi sletter fortiden


Hvis du er nysgerrig omkring, hvordan tatoveringsfjernelse fungerer, så kan du se en video af da min dygtige kollega, Nina, behandlede i tatoveringsfjernelse på sin kunde, som var ked af en del af sin behandling og ønskede at fjerne denne.

>> Se videoen af Nina, der fjerner en tatovering her

 

Vidste du at Cosmo har en pris- og behandlingsgaranti?


Nej? Jamen, så ved du det i hvert fald nu!

Vi matcher nemlig priser på tatoveringsfjernelse med Picoway-teknologien. Det betyder også, at hvis du har en sort tatovering, så er du dækket af en behandlingsgaranti på 8 behandlinger. Hvis din tatovering ikke er væk efter 8 behandlinger, så betaler Cosmo for alle efterfølgende tatoveringer i helt op til 2 år.

Sejt ik?

>> Du kan læse meget mere om vores pris- og behandlingsgaranti her

Husk din gratis konsultation

Book en gratis og uforpligtende konsultation hos mig eller en af mine kollegaer, hvis du overvejer at få fjernet en eller flere tatoveringer. Du kan booke online her eller ved at ringe til os på tlf. 35394400.

Du kan booke din personlige konsultation lige her

Ha’ en forsat dejlig torsdag.

Denise,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

PS: Hvis du drømmer om at få fjernet din tatovering, men økonomien ikke er til det efter en dyr december, så husk at Cosmo tilbyder rentefri finansiering i samarbejde med Sparxpres. Læs mere her