COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Du tror muligvis, at Skin Tightening kun er for ‘modne’ kvinder og mænd…

Men sådan hænger det ikke nødvendigvis sammen!

Føler du, at din hud er slap og kunne du godt tænke dig at prøve vores hudopstrammende laserbehandling ‘Skin Tightening’, men stadig sidder og har lidt spørgsmål omkring behandlingen?

Så læs videre og få dem besvaret med min liste over de 5 mest stillede spørgsmål om vores Skin Tightening behandling.

5 FAQ om Skin Tightening

#1 – Hvem er egnet til behandlingen?

Skin Tightening er en behandling for dig, hvis du har et ønske om at få en fastere og mere opstrammet hud. Behandlingen er derfor ikke udelukkende til mænd og kvinder over en vis alder. Som regel begynder vores hud at føles slappere og ’fladere’, efter vi er fyldt de 30 år.

Dog er det mere din hud, end det er din alder, der afgør, om behandlingen er noget for dig. Hvis du er i tvivl, så book en gratis konsultation hér hos en kosmetisk sygeplejerske og hør nærmere.

#2 – Skal jeg have været solfri inden min behandling?

Nej, det er ikke et krav ved denne behandling! Skin tightening er en af de få laserbehandlinger, som kan udføres året rundt – også i sommermånederne – da behandlingen hverken er eller gør huden lysfølsom.

Så du kan roligt booke din behandling, selvom du har været sydpå og fået en lækker tan. Det eneste, du skal være opmærksom på, er ikke at sidde i direkte sol 2-3 dage efter din behandling. Og husk altid en god, beskyttende solcreme – behandling eller ej.

#3 – Kan resultatet ses med det samme?

Nej, det kan du ikke og lad mig kort forklare dig hvorfor. En skin tightening behandling er ikke et “quick” fix, som injektionsbehandlinger med Botox og filler f.eks. er. Skin tightening behandlingen skal udføres minimum 3 gange med 1 måneds mellemrum. Effekten af behandlingerne vil efterfølgende vise sig hen over 6 måneder.

Man kan sige, at denne behandling er en langsigtet investering i din hud. Dog ved jeg fra mine kunder, at nogle oplever en effekt allerede efter én behandling. Du kan f.eks. læse om 60-årige Naya’s oplevelse med behandlingen lige hér. Men det endelige – og mest optimale – resultat viser sig først helt efter 3 behandlinger og ca. 6 måneder.

#4 – Hvor længe holder mit resultat?

Resultatet holder i ca. +1 år, og du kan med stor fordel supplere med 1-2 opfølgende behandlinger årligt. Din hud vil uden tvivl takke dig for denne investering og den vil komme dig til gavn i mange år fremad. For med 3 skin tightening behandlinger kan du udskyde din aldringsproces med 9-12 mdr. På den måde er behandlingen også forebyggende.

#5 – Kan jeg supplere Skin Tightening med andre behandlinger?

Ja, bestemt! Det spørger mine kunder ofte om, og dertil anbefaler jeg dem at supplere med en fillerbehandling. Filler har nemlig en helt fantastisk og samtidigt øjeblikkelig virkning på dit ansigt, og kan være med til at give dit ansigt et ekstra løft og boost af fasthed og glød.

Filler består af hyaluronsyre (fugt) og vand og er kroppens eget naturlige fugtstof. Med årene synker fylden i vores kinder nedad, og i nogle tilfælde kan vi komme til at se ældre ud, end vi faktisk er. Dette kan f.eks. afhjælpes ved at anvende filler ved kindbenene og derved få ”løftet” den slappe hud i underansigtet tilbage på sin plads.

Denne kombination af filler og skin tightening er derfor oplagt, hvis du ønsker et strammere og mere opløftet udseende uden brug af kirurgi – og uden at gå på kompromis med det naturlige udseende. Filler giver dig et resultat på den korte bane og skin tightening på den lange bane.

Du kan med fordel også bruge en Dermaroller, som går ind og forfiner hudens overflade, samt glatter fine linjer og rynker ud. Lige nu har vi tilbud på vores Dermaroller hjemmekit til 1400 kr (Normalpris 1725 kr) til og med fredag d. 28. september 2018. Du kan købe dette kit i begge vores klinikker.

Spar 33% på en samlet pakke

Du kan til og med søndag d. 30. september købe 3 Skin Tightening behandlinger og kun betale for 2. (Ved køb af 3 behandlinger sparer du hele 33 %). Husk at du altid har 30 dages fuld returret, og at behandlingerne blot skal være benyttet senest d. 31. januar 2019.

Se kampagnepriserne forneden:

Samlet pakke á 3:

3 x Underansigt inkl. kæbelinie – NU 3.300 kr (før 4.950 kr)

3 x Underansigt inkl. kæbelinie og hals – NU 4.400 kr (før 6.600 kr)

3 x Underansigt inkl. kæbelinie, hals og bryst – NU 7.000 kr (før 10.500 kr)

3 x Hals og bryst – NU 5.000 kr (før 7.500 kr)

>> Køb Skin tightening kampagnen her.

Book din personlige konsultation

Book en konsultation og hør nærmere omkring behandlingen. Konsultationen er gratis og helt uforpligtende. Du kan døgnet rundt booke din personlige konsultation online eller ved at ringe ind på tlf. 35394400. Vi sidder altid klar til at snakke med dig 🙂

God mandag,

Mvh. Kristine
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

blank
PS. Vi tilbyder rentefri financering hos Cosmo Laserklinik. Du kan læse mere om dette hér.