COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Langt de fleste er super glade for deres tattoo. Men ca. hver 5 fortryder deres tatovering enten med det samme, eller efter noget tid. Her er nogle af de årsager vi ofte ser:

Hos Cosmo Laser og Skønhedsklinik laver vi tatoveringsfjernelse ud fra 3 grundprincipper:

 

Du er velkommen til at læse alt om tatoveringsfjernelse med vores top professionelle PicoWay laser, se før og efter billeder, eller downloade vores guide med gode råd og en gennemgang af behandlingsmuligheder.

>> Læs meget mere om tatoveringsfjernelse hos Cosmo 

 

Lige nu sparer du minimum 20% på tatoveringsfjernelse!

Du skal bare købe behandlingen (1 eller flere) senest 20 marts. Behandlingerne kan bruges når det passer dig. Husk også at vi altid giver 50 % på tatovering nummer 2. Det vil sige, at hvis du har 2 eller flere tatoveringer du gerne vil have fjernet ved samme behandling, så betaler du kun fuld pris for den første tatovering.

Det er i mange tilfælde også muligt at fjerne dele af tatoveringen, eller blege et område, så det er muligt at få lavet en såkaldt “cover up” – altså en ny tatovering oven på den gamle!

Men indtil d. 20 marts får du 20% rabat på første tatovering, og 50% rabat på de efterfølgende ved samme behandling!

 

Gratis uforpligtende konsultation

Er du i tvivl om prisen på at få fjernet din tatovering eller har du spørgsmål om behandlingen?

book en tid til gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores læger eller kosmetiske sygeplejersker med speciale i tatoveringsfjernelse. Det koster ikke noget, du får af vide hvordan din personlige tatovering kan behandles, og hvor meget det vil koste. Det er også muligt at få et “prøveskud”, så du kan mærke, hvordan det føles at få fjernet en tatovering

Hvis du har brug for hjælp til at booke en gratis konsultation, eller har nogen spørgsmål så sidder vi klar alle hverdage fra 08.00 – 20.00 (fredag kun til kl. 18.00) og lørdage fra 9.00 – 15.00 på 35394400. Du kan også booke din tid online.

>> Book din tid her

 

Send et billede af din tatovering – og få en pris!

Kan du ikke nå til en konsultation inden d. 20. marts, og vil du gerne udnytte det gode tilbud? Så send en privat besked til os via vores Facebook side her med et eller flere billeder af din tatovering, samt ca. mål. Så vender vi tilbage med en tilbudspris, samt giver dig muligheden for at købe tilbuddet inden for 24 timer. Efter købet kan du i ro og mag booke din konsultation, når det passer dig. Skulle det mod forventning vise sig ved konsultationen, at vi ikke kan behandle dig, refunderer vi SELVFØLGELIG beløbet!

 

De bedste hilsner

Sarah Crone
Direktør hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik

P.S: For at gøre dit forløb endnu mere trygt, har vi en behandlingsgaranti, der gælder for sorte tatoveringer. Det betyder helt enkelt, at har vi ikke fjernet din tatovering efter 8 behandlinger, skal du ikke betale for yderligere behandlinger. Resten af dit behandlingsforløb er gratis i op til 2 år efter 8. behandling. >> Book din gratis og uforpligtende konsultation her.