COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Nu er det snart slut!

Du har hørt en del fra mig på det sidste, men det er fordi, at jeg for 4 uger siden kickstartede vores kampagne på permanent hårfjerning.

Vores mest sælgende behandling. Nogensinde.

… Og så giver vi dig endda op til 50 % rabat på den netop nu.

Hver dag siden vi offentliggjorde kampagnen har en masse kvinder og mænd købt behandlingerne. Men nu er det snart slut. Kl. 20.00 i aften lukker og slukker vi kampagnen.

Måske har du overvejet behandlingen et par gange, men ikke fået gjort noget ved det, fordi du manglede at få afklaret nogle ting. Så er du ikke den eneste! Derfor vil jeg nu bringe de mest stillede spørgsmål – og svarene på dem. Måske har du stillet dig selv de samme spørgsmål?

Her kommer de!

 

De 7 mest adspurgte spørgsmål

 

FAQ 1: Hvordan fungerer permanent hårfjerning med laser?

Laserbehandling med permanent hårfjerning er en hurtig og effektiv måde at fjerne uønsket hårvækst. Laseren fungerer sådan, at lyset og varmen fra laseren absorberes i dine mørke hårstrå, som leder lys og varmen videre ned til dine hårsække, hvorefter de ødelægges. Når først en hårsæk er ødelagt, kan den ikke længere producere hår. Dine hår kan befinde sig i forskellige faser, men det er kun hårene, der er i vækstfasen, som kan ødelægges. Derfor kræver det flere behandlinger, for at ramme alle dine hårsække.

 

FAQ 2: Hvor mange behandlinger skal jeg have for at se en forskel?

Da alle dine hår ikke er i vækstfasen på samme tid, så kræver det flere behandlinger med 4 ugers mellemrum, for at ramme alle dine hårsække. Normalt anbefaler vi mellem 6-10 behandlinger for et godt resultat, alt afhængig af din hårfarve og hudtype. I mange tilfælde kan vi komme tæt på et perfekt permanent resultat og i andre tilfælde, kan vi kun reducere din hårvækst med 80-90 %. Du skal dog ikke vente 6-10 behandlinger, for at se resultater. Din hårvækst vil blive reduceret efter hver behandling, så du vil kunne se en væsentlig forskel fra gang til gang. Psst… Med vores tilbud kan du købe alle de behandlinger du vil.

 

FAQ 3: Hvordan forholder jeg mig til solen, når jeg skal behandles?

Det område, som du gerne vil have behandlet, må ikke have været i solen i 4 uger før behandlingen og i 4 uger efter behandlingen. Det er nemlig rigtig vigtigt at huden er så lys som muligt, så lyset og varmen fra laseren absorberes i hårstråene og ikke i huden. Nu går vi jo (forhåbentlig) en dejlig sommer i møde, hvor det kan være svært at holde sig ude af solen. Men du kan sagens starte med at få 1-2 behandlinger før sommeren for alvor kommer, sætte din behandling på pause og genoptage den til efteråret.

 

FAQ 4: Gør det ondt?

Permanent hårfjerning med laser er ikke smertefrit, men det varierer meget fra område til område. Nogle områder, som bl.a. ansigtet, er mere følsomme end andre, men vi køler hudens overflade og måler hudens tilstand undervejs, for at sikre den højest mulig komfort og sikkerhed.

Hver pulsering føles typisk som et stik, men det varer en brøkdel af et sekund. Så ja, behandlingen kan mærkes, men så snart den er slut går det over igen og du er klar til at genoptage hverdagens aktiviteter.

 

FAQ 5: Kan jeg købe tilbuddet nu og først bruge det senere?

Ork ja! Det kan du sagens. Du kan købe alle de behandlinger, du har lyst til her, og først bruge dem til efteråret, når det passer ind i dine planer. Når du har købt behandlingerne online, noterer vi dem i din journal. Så kan du bare booke en tid online, når du vil bruge dine behandlinger.

 

FAQ 6: Skal jeg til en gratis konsultation inden min behandling?

Ja, det skal du. Men det tager kun 20 minutter og er ganske gratis. De 20 minutter bruger du sammen med sygeplejersken til at tale dit forløb igennem, så vi sikrer at du er 100 % klar inden din behandling. I tilfælde af, at du har købt vores tilbud, kommer til konsultation og ikke bliver erklæret egnet til behandlingen, fordi dine hår er for lyse eller din hud for mørk, så returnerer vi naturligvis pengene med et smil. Det er i øvrigt muligt at blive konsulteret og behandlet samme dag, hvis det ønskes.

Du kan booke din gratis konsultation her.

 

FAQ 7: Sparer man virkelig så meget tid og besvær, som I skriver man gør?

Vi har ladet nogle af vores kunder besvare dette spørgsmål, for de ved det jo trods alt bedst. Du kan læse hvilken betydning permanent hårfjerning har haft for 3 af vores kunder her.

 

Stadig ikke fået dit spørgsmål besvaret?

Så har du nu chancen for at stille det til os, inden tilbuddet slutter om 10 timer.

Vores marketing chef Daniela har nemlig sat sin søndag af, til at besvare alle de spørgsmål, du måtte brænde inde med. Du kan skrive til hende på Cosmo’s Facebook side eller smide hende en mail på daniela@cosmolaser.dk. Hun vil forsøge at svare på dem alle, så hurtigt hun overhovedet kan.

Hvis du skal nå at have svar inden tilbuddet udløber, så sendt dit spørgsmål senest kl. 18.00.

 

Køb nu inden det er for sent

Tilbuddet lyder på: “Køb et område – få andet område gratis”. Du betaler for det dyreste område og får andet område gratis – spar op til 50 %. Du er velkommen til at kombinere på kryds af områder. Du kan læse mere om kombinationerne og priserne her

 

Nu skal du blot gøre følgende:

 

1 – Besøge vores online gavekortshop her

2 – Vælg den kombination som passer dig. Hvis den ikke er tilgængelig, så indtaster du det beløb, som din ønskede behandlinger koster. Antallet af behandlinger, for at opnå et permanent resultat, ligger mellem 6-10. Du er derfor velkommen til at købe alle de behandlinger du vil. Du ganger blot beløbet op. Noter gerne i købet, hvilket områder du ønsker behandlet.

3 – Besøg din indkøbskurv.

4 – Betal med dit kreditkort.

 

Så snart du har købt gavekortet, indløser vi det og noterer beløbet du har købt for i din journal, så kan du blot booke en tid til konsultation og behandling, når det passer dig. Du modtager ikke en bekræftelse på dit køb med det samme, men så snart betalingen er gennemført, får vi besked om dit køb. Fortryder du dit køb efter du har været til konsultation, får du pengene tilbage.

 

Tik tak – tiden går men Daniela sidder klar til at hjælpe dig!

 

Med venlig hilsen

Sarah Crone

Direktør for Cosmo Laser & Skønhedsklinik

PS. Køber du i morgen skal du betale op til 2.000 kr. mere for samme behandling. Så køb nu og brug pengene på noget sjovere.