COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Der kan være mange årsager…

Til at flere og flere vælger at få fjernet deres tatoveringer.

For selvom tatoveringer kan være en smuk form for kropsudsmykning, kan der nogle gange opstå et behov for at få en tatovering fjernet igen.

Hvad disse årsager kan være, kan du blive klogere på, hvis du læser videre.

Ønsker du en pause fra tatoveringsmails?

Jeg ønsker kun at dele information, som giver dig værdi 🙂 Så inden jeg snakker videre om tatoveringsfjernelse, vil jeg give dig muligheden for at takke nej til at modtage mine kommende mails vedrørende tatoveringsfjernelse.

>> Tryk her hvis du ønsker at holde en pause
(du vil ikke modtage flere mails omkring tatoveringsfjernelse i denne omgang).

Hvis du stadig er her, så er jeg glad!

For her er de FEM hyppigste årsager til at nogle vælger at få udført tatoveringsfjernelse…

Der er en historie bag hver en kunde

Der er (som regel) en historie bag enhvér tatovering. På samme måde er der også en historie bag enhver tatoveringsfjernelse.

Tatoveringsfjernelse: De FEM hyppigste årsager

#1 Karriereskift

Mange kommer hos os og ønsker at få fjernet deres tatovering(er), i forbindelse med et nyt job, som ikke tillader synlige tatoveringer. F.eks. kan synlige tatoveringer være lidt en “fordel” for eksempelvis en bartender (eller såkaldt juicer), da det passer godt ind i miljøet.

Men hvis samme person en dag ønsker at arbejde i en bank, vil de synlige tatoveringer oftest skulle skjules. Nogle kan være sværere at skjule med beklædning end andre – eksempelvis hvis de sidder på hænderne eller halsen.

#2 Trendskift

Mange af vores kunder ønsker at få fjernet en tatovering, som de engang var virkelig glade for, men som de i dag nærmest ikke vil kendes ved. For som vi allerede ved, så skifter alle trends – også inden for tatoveringer.


Kan du f.eks. huske dengang, den famøse ‘amager-plade’ hittede (især i blandt mange unge kvinder)?

#3 Forkert placering

Andre gange oplever vi, at vores kunder ønsker at få en (ellers flot) tatovering fjernet, af den ene årsag at de er utilfredse med placeringen af den.

Årsagen til dette er typisk, at tatoveringen enten sidder lidt skævt, ikke er placeret efter kroppens anatomi eller bare skulle have siddet et helt andet sted på kroppen.

#4 Ny identitet

En hel del af vores kunder vælger at få udført tatoveringsfjernelse, fordi de ikke længere føler, at tatoveringen er en del af deres identitet eller nye livsstil. Eller blot fordi de er “vokset fra den”.

blank

#5 Cover-up

Det er ikke alle, som ikke længere er glade for tatoveringer. Nogle kommer ind til os for at få fadet deres nuværende tatovering, så de istedet kan få lavet en ny ovenpå den gamle. Det kan man gøre ved at behandle (og derved lysne) den eksisterende tatovering, for på den måde at gøre det muligt at lave en ny.

Effektivitet og behandlingsgaranti

Hos Cosmo udfører vi tatoveringsfjernelse med PicoWay laser, som er markedets mest sikre og effektive laserteknologi.

Fordi vi er så sikre på kvaliteten af vores tatoveringsfjernelse, får du behandlingsgaranti efter 8 behandlinger på alle sorte tatoveringer – ( gælder alle sorte tatoveringer, som forbliver sorte under hele behandlingsforløbet).

Læs mere om vores behandlingsgaranti her.

Book en gratis konsultation

Har du længe gået og overvejet, at få fjernet en (eller flere) tatovering(er), så book en personlig og gratis konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker og hør nærmere omkring vores effektive tatoveringsfjernelse.

Til din konsultation vil du samtidigt blive vejledt i hvor mange behandlinger vi anbefaler dig, samt høre om vores pris- og behandlingsgaranti.

Konsultationen er som altid gratis og helt uforpligtende og din sikkerhed for at påstarte et forløb, der på bedste vis passer dit behov.

Du kan booke din konsultation hurtigt og nemt her.

Du er også velkommen til at ringe til klinikken på tlf. 35394400 hvis du ønsker hjælp til din booking.

blank

Kampagnepriser fra 413 kr. pr. behandling

Lige nu – fra torsdag d. 14. marts t.o.m. torsdag d. 24. marts – har vi kampagne på tatoveringsfjernelse, hvor du kan spare 25 % på dine behandlinger.

Du har helt frem til 31. marts 2020 til at benytte dig af dine behandlinger.

>> Du kan se alle kampagnepriserne her!

Er du i tvivl?

Hvis du er i tvivl om hvor mange behandlinger, du skal have, eller størrelsen på din tatovering, så har jeg sørget for, at du kan få lov til at købe dine behandlinger til kampagnepris (25 % rabat) til din konsultation, hvis du booker din konsultationstid inden lørdag d. 30. marts 2019.

Du hører fra mig igen på søndag, hvor jeg vil fortælle dig mere omkring, hvordan markedets mest effektive tatoveringsfjernelse med PicoWay laserteknologi fungerer. 🙂

Ha’ en dejlig dag,

Lena,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

blank

PS. Ønsker du at betale i rater? Så husk, at vi hos Cosmo kan tilbyde dig rentefri financering 🙂