COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


De 8 behandlingsområder med Botox – Kender du dem alle?

Fan eller ej…

…så kan vi ikke komme udenom, at de fleste kender lidt til Botox behandling og ved, at det har noget at gøre med rynkereduktion.

Dog møder jeg stadig mange, der endnu ikke helt ved, hvad man kan gøre med dette kontroversielle præparat. Ikke kun mine kunder, men også mine veninder, familie og folk, jeg møder til diverse arrangementer.

Derfor handler dagens indhold om hvilke behandlingsområder og muligheder, der er med Botox. Læs videre og lad dig blive guidet (…og muligvis chokeret eller overrasket) over, hvad Botox kan gøre for dig.

Lynguide over de 8 behandlingsområder med Botox

Område #1: Bekymringsrynke

Har du tendens til altid at knibe brynene sammen? Så er der stor sandsynlighed for, at du har to linjer mellem brynene – også kaldet bekymringsrynken. Mange af mine kunder er især kede af denne rynke, da de føler, at de dagligt går rundt og ser vrede ud.
Denne rynke kan reduceres med Botox, som samtidigt kan være med til at forebygge, at rynkerne på sigt bliver dybere. Den får nemlig musklen i området til at slappe af, så du ikke fortsat går og kniber brynene sammen.

Område #2: Kragetæer

Som med alt mimik, så dannes der typisk flest rynker i de områder i ansigtet, vi bruger mest. Så hvis du har linjer i ydrekanten af øjnene – også det, man kalder for ‘kragetæer’, så er du sikkert typen, der smiler og griner meget (hvilket er helt fantastisk). Men hvis du ikke synes at alle linjerne, som sætter sig permanent i dette område, er lige pæne, så kan de reduceres med Botox. Bare rolig, du kan sagens grine videre og lade smilet nå helt op til dine øjne alligevel.

Område #3: Linjer i panden

Med alderen bliver de vandrette linjer i panden mere tydelige – især hvis du har en meget kraftig muskel eller hvis du får meget sol. Heldigvis kan du, ved hjælp af Botox, reducere disse linjer uden at gå på kompromis med dit naturlige udtryk. Vidste du, at der faktisk er ret mange mænd, der vælger at få denne behandling?

Område #4: Kæbelinien

Har du brede kæber, og ønsker et smallere og mere feminint udtryk, så kan du faktisk ved hjælp af Botox skabe et smallere kæbeparti. Botox går nemlig ind, og får dine kæbemuskler til at slappe af og derved få kæbelinien til at synes mindre markant. Det er faktisk ret vildt!

Tip: Ønsker man et hjerteformet ansigt, kan denne behandling suppleres med et kindbensløft med filler. Det er super flot! Se bare før/efter-billedet her:

Område #5: Mundvige

Nedadgående mundvige er, udover bekymringsrynken, det område, som gør at vi ufrivilligt ser misfornøjet ud. Dette generer rigtig mange af mine kunder, da de oplever at andre mennesker spørger ”er du okay?” eller “er du sur?”. Det kan altså godt være frustrerende, hvis man er glad af sind. Du kan få behandlet dine nedadgående mundvige med Botox, så du kan udstråle netop det, du føler indvendigt og ikke er påtvunget at se utilfreds ud.

Område #6: Brynløft

Går du rundt med tunge bryn, og føler, at du ser træt ud, så kan du få løftet dine bryn lidt ved brug af Botox. Du kender sikkert til den kirurgiske behandling, hvor man fjerner slap hud fra øjenlåget, for at se mere frisk og “vågen” ud. Botox er ikke nogen kirurgisk behandling, men kan være med til at løfte en smule, så du får et friskere look. Mange kan udskyde deres øjenlågsoperation et par år, ved hjælp fra Botox.

Område #7: “Bunny lines” – Rynker på næsen

‘Bunny lines’ er små linjer på næsen, som opstår, hvis du har tendens til at rynke meget på næsen. Personligt synes jeg, disse rynker er super charmerende, men hvis du er af anden overbevisning, kan du få dem reduceret ved brug af Botox.

Område #8: Gummy smile

‘Gummy smile’ er, som navnet angiver, et smil, der eksponerer tandkødet. Det er ikke alle, som synes, det er charmerende at eksponere deres tandkød, hver gang de smiler. Hvis du har den følelse, så kan du nemt og hurtigt få det justeret med Botox. Det får nemlig musklen til at slappe af i overlæben og skaber derved et tandkødsfrit smil.

 

Håber du har en dejlig dag!

Med venlig hilsen,
Nina
Kosmetisk sygeplejerske

blank