COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Er du i tvivl, om permanent hårfjerning er noget for dig? Så er du langt fra den eneste!

På søndag udløber vores tilbud på permanent hårfjerning. Så sparer du ikke længere 50 % på dine behandlinger.

Hvis du er i tvivl, om det nu er noget for dig. Så vil jeg meget gerne gøre dig klogere på behandlingen. Gennem de sidste par uger, har jeg modtaget rigtig mange gode og relevante spørgsmål om permanent hårfjerning. Nu vil jeg rigtig gerne dele dem med dig. Måske brænder du inde med de samme spørgsmål?

 

FAQ om permanent hårfjerning

 

FAQ #1 – Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Du skal regne med at gennemgå mellem 6-10 behandlinger med ca. 4 ugers mellemrum, for at få et permanent resultat. Årsagen til, at en enkelt behandling ikke er nok, er fordi dine hår skiftevis befinder sig i forskellige faser.

Laseren kan kun fjerne hår som befinder sig i vækstfasen, så derfor er flere behandlinger nødvendigt for at ramme alle hårene. Når du kommer til behandlingen skal du være nybarberet, og mellem dine behandlinger er du mere end velkommen til at barbere dig som du plejer.

Dette har ikke nogen negativ virkning på resultatet. Mellem hver behandling vil du opleve, at du får færre hår og de bliver tyndere og finere.

 

FAQ #2 – Gør behandlingen ondt?

Ubehaget forbundet med permanent hårfjerning afhænger rigtig meget af, hvor på kroppen du bliver behandlet. Nogle områder er langt mere sensitive end andre.

Eksempelvis er du meget følsom i ansigtet og ved intime områder, hvor behandlingen godt kan gøre ondt. Ubehaget er dog midlertidigt og forsvinder så snart din behandling er overstået. Sygeplejersken gør sig altid meget umage, med at skabe den bedst mulige oplevelse for dig.

Udsagnet ”man må lide for skønheden” gør sig gældende for de fleste,  når det gælder om hårfjerning, til gengæld siger 9 ud af 10 personer, at det er det hele værd!

 

FAQ #3 – Kan man fjerne lyse hår med laser?

Nej, det kan man desværre ikke. For at skabe de optimale betingelser for laseren, skal dine hår være mørke og kraftige. Samtidig skal din hud være så lys som overhovedet muligt. Det er derfor vigtigt, at du ikke har fået sol i 4 uger før din behandling.

Grunden til, at laseren ikke kan fjerne lyse hår, er fordi at lyset og varmen fra laseren absorberes i hårstråets pigment (farve), som er med til at lede lys og varme videre ned til hårsækken, så den ødelægges.

Du må ikke være for mørk i huden ved din behandling, da laseren så ikke vil være i stand til at skelne mellem farven i dit hår og hud. Derfor er efteråret og vinteren, hvor din hud er lys, det optimale tidspunkt at starte dit forløb på.

 

FAQ #4 – Kommer hårene aldrig tilbage igen?

Som udgangspunkt nej. Når først laseren har ødelagt dine hårsække, så kan de umiddelbart ikke komme tilbage. Der er dog en enkelt udtagelse; hormonforandringer.

Større hormonforandringer såsom graviditet, PCO eller anvendelse af hormonfremmende prævention, kan have en negativ indvirkning på dit resultat og fremme din hårvækst igen.

 

FAQ #5 – Hvor mange behandlinger kan jeg købe med 50 % rabat?

Kort fortalt: Alle dem du vil, men husk at du skal købe min. 2 forskellige områder for at udløse rabatten.

Du kan nøjes med at købe én behandling eller du kan købe et fuldt forløb på 6-10 behandlinger, det bestemmer du helt selv. Det er naturligvis en fordel, at købe flere behandlinger for at opnå størst mulig besparelse og et godt resultat.

Du skal blot have købt og betalt for dine behandlinger inden tilbuddet udløber  søndag d. 23. oktober 2016. Dertil skal din behandling være udført i oktober måned. Køber du flere behandlinger, skal den første blot ligge i oktober.

Hvis du ønsker at købe alle dine behandlinger, men ikke har mulighed for at betale for alle dine behandlinger, så er du velkommen til at gøre brug af Cosmos samarbejde med Sparxpres, som er ejet af Spar Nord bank. Herigennem tilbyder vi rentefri finansiering for vores kunder, uden skjulte renter eller gebyrer. Du betaler et fast beløb hver måned i 1, 2 eller 3 år.

Lånet er faktisk langt billigere end et almindelig forbrugslån i din lokale bank, og så får du svar indenfor 24 timer.

Du kan læse meget mere, beregne dit lån og ansøge her.

 

FAQ #6 – Hvor kan jeg købe behandlingerne henne?

Du kan købe behandlingerne i vores klinik på Ny Vestergade 1 (bag Christiansborg og lige ved National museet) i alle hverdage mellem kl. 08.00-20.00 og lørdag fra kl. 9.00 – 15.00.

Hvis du stadig søger svar på spørgsmål eller gerne vil have vejledning af én af vores sygeplejersker, kan du booke en gratis og uforpligtende konsultation. Vi har ledige tider denne uge. Book her.

Du har også mulighed for at købe behandlingerne og spare 50 % online på vores gavekort shop.

 

Du skal blot gøre følgende:

1 – Se priser på områder her

2 – Læg priserne fra områderne sammen og træk 50 % fra (minimum 2 områder)

3 – Besøge vores gavekort shop

4 – Indtast dine oplysninger

5 – Indtast det samlede beløb for din behandling eller vælg en af de populære kombinationer. Ønsker du at købe flere behandlinger, så gang beløbet op med antal behandlinger

6 – Noter hvilke områder og antal behandlinger du køber

7 – Betal med dit kreditkort

Når du har købt dine behandlinger, modtager du ikke en bekræftelse lige med det samme. Dog skal du vide, at vi får besked om dit køb med det samme og noterer dit køb i din journal. Derefter kan du booke en tid til en gratis konsultation eller dine behandlinger her. Husk at din første behandling skal være inden d. 31. oktober. 2016

 

>> Ja tak – Jeg vil gerne købe behandlingerne, spare 50 % og blive hårfri

 

FAQ #7 – Kan jeg få en professionel vurdering af, om jeg er en god kandidat til permanent hårfjerning?

JA! Det kan du sagens.

Du er meget velkommen til at booke en gratis konsultation hos en af vores sygeplejersker, der alle har speciale i permanent hårfjerning.

Konsultationen tager 20 minutter og er gratis og uforpligtende. Her vil du få meget mere af vide om behandlingen og få besvaret alle dine spørgsmål.

>> Book en gratis konsultation

 

Stil dit spørgsmål til os

Fik du stadig ikke svar på dit spørgsmål?

Så fat mod!

For vores marketing ansvarlig, Daniela, sidder klar til at besvare lige netop dit spørgsmål!

Skriv til hende på hendes mail daniela@cosmolaser.dk eller på Cosmos Facebook side. Hun lover at svare dig indenfor 24 timer!

 

Vi tales ved 🙂

 

De bedste hilsner,

Sarah Crone

Direktør hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik

Sarah crone

PS: Gør som mange andre og book en gratis konsultation nu og få 50 % rabat på din behandling. Tilbuddet udløber allerede på søndag!