COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Så du med i onsdags?

Da jeg sendte LIVE fra Cosmo – Trianglen på Facebook?

Det var min søde kunde Phillip, som lod dig kigge med, da han fik lavet sin første Matrix behandling!

Hvis ikke du så med, kan du stadig nå at se live sendingen her

 

Anledning til gode spørgsmål

Når jeg sender live på Facebook, så opfordrer jeg altid seerne til at skrive spørgsmål. Du er ingen undtagelse!

For jeg synes, det er super vigtigt at man helt uforpligtende kan dele, hvad man spekulerer eller undrer sig over, og få et svar med det samme. Nu sendte vi jo live i onsdags, men derfor kan du stadig stille dit spørgsmål.

Men først har jeg samlet de 5 mest stillede spørgsmål efter Philips behandling. Prøv at læs med her, og se om du har de samme spørgsmål.

 

 

FAQ om Matrix behandlingen

 

Spørgsmål #1: Hvad kan denne behandling?

Ja, det er jo det helt store spørgsmål! Matrix behandlingen er en af mine klare favoritter, fordi den er “all-around” og dækker mange af de hudproblemer, som tidens kvinder og mænd oplever. Behandlingen kan nemlig rigtig mange ting på én gang, det er lidt som en 5-i-1 behandling.

Den kan reducere eller fjerne:

* – Forskellige ar i ansigtet fra eksempelvis uheld eller akne.

* – Store porer omkring kinder og næse (gør sig især oftest gældende for mænd)

* – Grov hudstruktur

* – Brune plamager efter solskader eller pigmentforandringer

* – Fine linjer og rynker

 

Spørgsmål #2: Hvor mange behandlinger skal man have?

For at opnå det absolut bedste resultat, anbefaler vi mellem 3-6 behandlinger med ca. 4 ugers mellemrum. For langt de fleste er 3 behandlinger nok, hvis blot man ønsker en reduktion af overfladiske ar, fine linjer, grov hudstruktur og storer porer. Med 3 behandlinger vil du få en virkelig flot- og en fornyet hud!

Har du meget dybe rynker eller dybereliggende ar efter eksempelvis voldsom akne, så kan flere behandlinger være nødvendigt.

 

Spørgsmål #3: Hvornår man kan se et resultat?

Selvom vi anbefaler minimum 3 behandlinger, så skal du ikke vente længe på resultaterne. Man kan fint se en forskel fra gang til gang. Oftest kommer det endelige resultat, først op til 6 uger efter din behandling er afsluttet da huden skal have lov til, at regenerere sig selv. Lever du et travlt liv, og har svært ved at sætte tid af til behandling og en helingsproces på ca. 3-4 dage, så stress ikke. Selvom vi anbefaler et samlet forløb på 3 behandlinger med 4 ugers mellemrum, så kan der sagens gå længere tid mellem behandlingerne uden at gå på kompromis med det gode resultat.

Langt de fleste af mine kunder får behandlingen lavet fredag morgen, tager en rolig forlænget weekend på sofaen, og møder ind igen mandag morgen.

 

Spørgsmål #4: Gør behandlingen ondt?

Dette spørgmål er ultimativt det spørgsmål, der bliver stillet allermest! Det er der en grund til, da det er rart at vide hvad man skal indstille sig på. Hvis du så videoen med Phillip, så ved du allerede nu at behandlingen ikke gjort ondt på ham. Phillip hyggede sig faktisk ganske fint, for behandlingen gør nemlig ikke ondt.

10-20 minutter inden vi starter, lægger jeg altid en let bedøvende creme ved navn “no pain”. Produktet lever i den grad op til sit navn, og du vil ikke kunne mærke noget under behandlingen.

 

Spørgsmål #5: Hvad koster behandlingen?

Det afhænger meget af, det område du vil have behandlet. Men til og med torsdag d. 31. oktober 2017 får du 3 behandlinger for 2 behandlinger pris. Det betyder at 3 behandlinger kun koster 7.226 kr. (normal pris 10.785 kr.)

>> Se alle områderne du kan få behandlet og priserne her

 

Har du et helt 6. spørgsmål?

Så tøv endelig ikke med at stille det til mig eller en af mine andre kollegaer. Det kan du gøre ved at booke en gratis og uforpligtende konsultation. Her hører du samtidig mere om behandlingen, og får en personlig vurdering om Matrix behandlingen kan komme dine hudproblemer til livs.

Du er også velkommen til at skrive til os på vores Facebook side eller ringe på 35394400.

 

Ha’ en forsat rigtig dejlig dag

 

Kristine

Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser & Skønhedsklinik

PS: Book en gratis og uforpligtende konsultation hos os! Vi har flere ledige tider i denne uge. Book online her eller ring til os på 35394400, så booker vi en tid til dig.

Er du interesseret i tilbuddet med kniber det med økonomien, så læs om vores rentefrie finansiering her