COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


De er nærmest uundgåelige.

De små mønstre på kinderne og næsen.

Eller de lilla forgreninger på lår og underben.

Måske lægger du ekstra meget mærke til dem nu, i denne kolde tid. For når man har vinterbleg hud, så er de bare ekstra synlige.

… De er nu heller ikke særlig praktiske, hvis du drømmer om at hoppe i sommerkjolen om et par måneder.

Hvis du er en af dem, som lider af karsprængninger, så er du langt fra den eneste.

For karsprængninger rammer nemlig 50% af alle voksne.

De gør oftest ikke ondt.

Men derfor generer de dig alligevel, ikke?

Hvorfor får du karsprængninger?

Faktisk forholder det sig oftest sådan, at mænd oplever karsprængninger på næsen (de kan faktisk let forveksles med en rødvinstud, selvom at karsprængninger ikke behøver have noget med alkohol at gøre), mens de hos rigtig mange kvinder oftest opstår på kinder, lår og underben.

Karsprængninger er først og fremmest en uundgåelig aldersbetinget tilstand, fordi vores kar med alderen bliver mere stive og skrøbelige og det skaber en dårlig blodgennemstrømning og cirkulation. Men der er faktisk 9 andre faktorer som også kan være skyld i, at du oplever karsprængninger.

Her er de 10 hyppigste årsager til karsprængninger:

1 – Alder

2 – Genetisk – arvelighed

3 – Graviditet og hormonelle forandringer

4 – Overvægt

5 – Solskadet hud

6 – Vintervejr, hvor huden udsættes skiftevis for varme og kulde

7 – Hudsygdomme som rosacea og skeleksem

8 – Livsstilssygdomme som forhøjet blodtryk og sukkersyge

9 – Medicin såsom Prednisolon.

10 – Traumer og ar

Kan man fjerne karsprængninger?

JA!

Det kan man faktisk godt.

Karsprængninger og ødelagte blodkar kan fjernes ved hjælp af laser. I praksis fungerer det sådan, at lyset fra laseren opsuges af farven i karrene, som herefter klistrer sammen og forsvinder.
Det kan føles lidt varmt og stikkende i huden under behandlingen og der kan være lidt let rødme bagefter, men ellers bliver huden atter lys og ensartet igen. Resultatet vil være permanent.

Kan jeg forsætte dagens aktiviteter bagefter?

Dobbelt op på JA!

Du kan godt være lidt rød og en smule hævet på det behandlet område i op til et døgn efter behandlingen. I nogle tilfælde kan der forekomme en let overfladisk ru fornemmelse hen over karrerne, men det forsvinder i løbet af få dage.
Du skal blot huske, at du skal undgå at udsætte det behandlede område for sol i minimum 4 uger efter din behandling eller så længe området virker påvirket af behandlingen.

Hvorfor skal jeg få fjernet mine karsprængninger nu?

Du har måske længe tænkt, at du gerne vil have fjernet din karsprængninger, men du har alligevel valgt at vente … for det er jo vinter og man er alligevel pakket ind i flere lag tøj.

Men nu giver jeg dig 3 ret gode grunde til, hvorfor du skal starte nu:

1 – Hvis du skal have det absolut bedste resultat, så skal huden være så lys som muligt. Derfor er vinteren altid det bedste tidspunkt at starte på – hurra, så er der da nogle fordele ved den kolde vinter (… så ingen solarium, selvbruner eller solbadning inden behandlingen)

2 – Oftest vil du allerede kunne se en stor forskel efter din første behandling, men det kræver nu alligevel mellem 3-5 behandlinger at fjerne dine karsprængninger helt og der skal gå 2-3 uger mellem hver behandling. Så hvis du skal nå at have sommerklar ben, så er det altså nu, du skal starte.

3 – Hvis du køber nu, sparer du hele 20% på dine næste 3 behandlinger.

Vil du stadig vente med at booke?

Nej vel, lad mig booke en gratis konsultation nu

Har du lyst til at høre meget mere om dine muligheder for at få fjernet dine karsprængninger, så book en gratis konsultation hos en af vores dygtige sygeplejersker her. Sammen med hende, vil du kunne få svar på alle dine spørgsmål, høre mere om behandlingen og blive klogere på selve forløbet. For at få de absolut bedste resultater skal behandlingen tilpasses til dig og din hudtype og derfor starter vi altid med en gratis konsultation.

Er økonomien trængt?

Så tilbyder Cosmo nu rentefri finansiering i samarbejde med Sparxpres og Spar Nord Bank. Du kan afbetale over 1, 2 eller 3 år uden skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger. Læs meget mere om dine muligheder og ansøg her.