COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book

Kampagnepriser fra 2.267 kr. pr. behandling

COSMO PLUS

Drømmer du om en mere ensartet hudtone og en glattere og mildere hudoverflade?
Så er denne Cosmo Plus 3-trins laserbehandling perfekt til dig.

Se novemberkampagne her

Opnå et yngre udseende med mere ensartet hudtone og mildere hudoverflade

Cosmo Plus er en videreudvikling af triniti laserbehandling. Med den nye Cosmo Plus 3-i-1 laserbehandling, får du en hud med en mere klar og ensartet hudtoning. Samtidigt behandles let slap hud og gøres fastere. Dette opnåes ved at stimulere cellefornyelsen, og øge kollagenproduktionen i underhuden. Efter 3 behandlinger er hudens aldringsproces udskudt med 9-12 mdr. Den nye tre-trins laserbehandling Cosmo Plus, afsluttes med MatrixRF – i udvalgte områder – for at forfine og mildne hudoverfladen, store porer og generelt grov hudtekstur.

Mange oplever, at de med tiden får solskader – ofte omtalt som pigmentpletter, karsprængninger, ujævn hudtone og slap hud. Cosmo Plus kan bl.a. afhjælpe dette, samt mindske grov hudtekstur og reducere linjer, og derved give dig et friskere udseende.

Cosmo Plus kombinerer tre af de mest effektive laserbehandlinger inden for rynkereduktion, solskadet hud (ujævn hudtone), karsprængninger, opstramning af let slap hud og tekstureret hud.

 

Foer-efter-hudforyngelse

 

Sikker og skånsom behandling

Hos Cosmo Laser er vi førende i Danmark inden for kosmetiske laserbehandlinger, og kan tilbyde dig flere muligheder afhængig af dine behov. Til Cosmo Plus – storesøster til triniti laserbehandling – benytter vi laserteknologien Elos Laser, eller videreudviklingen Elos Plus, som er lavet af den førende globale laserproducent Syneron Candela. Dette er med til at sikre dig optimale og skånsomme resultater – med den nyeste teknologi på markedet.

 

Ingen operation eller nåle – friskere udseende kun med laserbehandling

De tre laser rynkebehandlinger i Triniti-serien varer i alt 75 minutter.

  • Første del af laserbehandlingen retter op på forskellige hudproblemer som solskadet hud (ujævn hudtone), diffus rødme og karsprængninger, samt gammelmandspletter.
  • Anden del af laser rynke behandling opstrammer let slap hud omkring næse, mund og øjne samt på hals, kæbe og pande.
  • Tredje del af rynkelaserbehandling i serien formindsker, via en fraktioneret laser grov hudtekstur, store porer og rynker betydeligt. Du vil opleve en mere mild og samtidigt elastisk hudoverflade.

 

Cosmo Plus-behandlingen forynger din hud med en sikker og effektiv behandling.

Cosmo Plus laserbehandlingen består af tre dele, præcis ligesom triniti laserbehandling – som alle udføres under samme behandling. Under behandlingen anvendes en kombination af bi-polar radiofrekvens og laserlys, der præcist opvarmer vævet på området, der ønskes behandlet, og derved stimulerer en forbedring i huden.

blank

blank

Alternativer til Cosmo Plus-behandlingen

Hudforyngelse med IPL: Det er muligt kun at få den første af de tre Triniti behandlinger, hvis det primært er solskadet hud, uens hudtoning og mindre karsprængninger, du ønsker behandlet. I så fald kan du læse mere om vores IPL behandling mod solskadpgier.

Cosmo Classic: Lillesøsteren til Cosmo Plus, som består af de samme 2 første laserbehandlinger. Den sidste del går fokuserer istedet mere på fine linjer, og ikke på at mildne hudoverfladen helt overordnet. Læs mere om Cosmo Classic her.

Cosmo Boost: En forebyggende 2-trins behandling, hvor laser kombineres med Revive Skin Booster fillerbehandling. Laserbehandlingen aktiverer hudens kollagenproduktion for at opnå en fastere og mere elastisk hud, og udskyder derved aldringsprocessen. Revive Skin Booster behandlingen udglatter hudoverfladen, og skaber en masse glød og vitalitet, som samtidigt virker forebyggende. Læs mere om Cosmo Boost her.

Hudforyngelse med fraktioneret laser: Med vores Matrix RF fraktioneret rynkebehandling, vil du opleve at få formindsket dine fine rynker, samt få en klarere hud. Matrix RF er en videreudvikling af den kendte CO2 laser, og fordelen ved Matrix RF er, at indgrebet ikke er nær så drastisk, og dermed er helingsforløbet lettere og hurtigere. Læs mere om Matrix RF rynkebehandling.
Hvis du er i tvivl om hvilken behandling, du skal vælge eller ønsker en behandling, er du velkommen til at booke en gratis og uforpligtende konsultation.

BLIV KLOGERE PÅ BEHANDLINGEN

SÅDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN

Når vores hud ældes, er det i de fleste tilfælde en smuk ting. Men nogle kan føle, at de ser ældre ud end de egentligt er eller føler sig. Og samtidigt kan vores hud blive grovere med årene, som også medvirker til en mere kedelig hudoverflade. Kender du den følelse? Det er der mange, der gør. Derfor er denne effektive Cosmo Plus behandling utrolig populær.

Behandlingen er delt op i 3 forskellige laserbehandlinger i én og samme behandling: Første del af behandlingen går ind og reducerer eller fjerner dine karsprængninger, gammelmandspletter og solskader i form af ujævn hudtone. Anden del af behandlingen laver en let opstramning af huden i hele øvre og nedre del af ansigtet og/eller på hals og bryst, mens tredje del af behandlingen arbejder direkte på dine linjer i pande, omkring øjnene og munden, samt evt. ardannelse og områder med grov hudtekstur.

Alt i alt giver behandlingen en mere smuk og ensartet hudtone, en fastere, glattere og mere elastisk hud. Resultatet er et yngre og mildere udseende, på den diskrete, naturlige og forfriskende måde.

Det er individuelt hvor mange behandlinger, du behøver for at opnå det bedste resultat. Oftest anbefaler vi 3 behandlinger med 1 måneds mellemrum. Varigheden af din behandling varierer mellem 12-36 måneder, og de anbefales derfor, at du holder det ved lige med en opfølgende behandling 1 gang om året.

Hos Cosmo udføres din Cosmo Plus med lasere, som alle er udviklet af Syneron, verdens største producent af laserudstyr. Med deres tre-delte teknologi er det muligt skånsomt og effektivt at fjerne karsprængninger, reducere ujævn hudtone, samt reducere rynker og slap hud i underansigtet – alt sammen i én og samme behandling.

FØR DIN BEHANDLING

Inden din første behandling skal du til en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker, hvor du vil få grundig information om behandlingen. Når du kommer til din behandling, så skal huden på behandlingsstedet være intakt og uden infektioner, sår eller irritation.

Forud for din behandling, må det behandlende område ikke have været udsat for sol i minimum 4 uger, ligesom du heller ikke må bruge selvbruner i 2 uger før. Huden skal fremstå så lys som muligt. Det er altafgørende, at du ikke anvender creme, foundation eller lign. i ansigtet i mindst 24 timer før din behandling. Hvis dette er tilfældet, kan vi desværre ikke behandle dig.

UNDER DIN BEHANDLING

Ansigtshuden afrenses, og påsmøres efterfølgende en speciel lys- og radiofrekvent overledende gel, som kan overføre radiobølgernes energimængder til læderhuden, som skånsomt opvarmes. 

Under behandlingen vil du mærke varme og en let prikken i huden. I visse områder kan behandlingen være lettere ubehagelig. I den første del af behandlingen vil der ligeledes forekomme stærke lysglimt, som kan virke ubehagelige, men er helt ufarlig for øjnene. Opvarmningen er kortvarig og forbigående. 

I den sidste del af behandlingen anvendes MatrixRF. Her benyttes radiofrekvens og varme til at lave mikroskopiske og overfladiske huller i huden. Det er en meget kontrolleret behandling, og vil føles som små varme nap i huden. Her vil man behandle særlige problemområder, såsom pande, linjer om øjnene, samt linje fra næse og mod mund. Enkelte steder kan det dog være nødvendigt at gå dybere, f.eks. omkring dybe furer/rynker og ved dybere ar.

EFTER DIN BEHANDLING

Huden kan efter behandlingen, føles lidt varm, og der kan forekomme let ubehag i det behandlede område. Dette kan i nogle tilfælde vare ved op til et par timer efter behandlingen. Ubehaget forsvinder igen, og der kan være let rødme samt hævelse i området efterfølgende. Generne kan, med fordel lindres ved nedkøling af det behandlede område i timerne efter behandlingen. Der udleveres ispose til dette i klinikken, denne er du velkommen til at tage med hjem og genbruge ved behov. 

Hudtonen vil i nogle tilfælde fremtræde mørkere umiddelbart efter behandlingen. Dette aftager i løbet af 1-2 uger. Herefter ses huden atter lys og ensartet. Behandlingen stimulerer hudens egen kollagen, så du opnår en bedre vitalitet i huden, samtidig med at overfladiske karsprængninger, ofte vil trække sig sammen, og huden vil fremstå mere glat og ensartet. 

Cremer, uden parfume, kan anvendes umiddelbart efter behandlingen, ligesom daglig aktivitet kan genoptages uændret efter behandlingen. Det anbefales at benytte Sheald for hurtigere opheling, samt mindskning af infektionsrisiko, derudover anbefales det at anvende solfaktor med min. spf. 50, ligesom at det er helt afgørende, at huden ikke udsættes for sol i 4 uger efter behandlingen. Ved skiferie eller solferie i troperne efter behandlingen anbefales det, at der går 6-8 uger fra behandlingen til ferien. Undgå at bruge skrubbecreme eller kemisk peeling i efter behandlingen, før huden er helt ophelet.

Potentielle bivirkninger

Huden kan virke irriteret kort efter behandlingen og kan fremstå højrød. Der kan forekomme en forbrænding, og der kan måske opstå små væskefyldte blærer, lysfarvning af huden og ardannelser. Sådan en forbrænding af huden ses yderst sjældent, men kan evt. forekomme, hvis huden er meget sensitiv, tynd, umiddelbart har været udsat for sollys, eller er for mørk. Hvis der fremkommer forbrænding eller på anden måde ses uventet irritation/reaktion i huden, vil det være muligt at kontakte læge eller sygeplejerske. 

I yderst sjældne tilfælde kan man opleve en forværring af hudtonen efter denne behandling. Er dette tilfældet, vil vi stoppe behandlingsforløbet. 

Ved behandling med MatrixRF vil der være en lille risiko for infektion med enten bakterier eller virus. Infektion viser sig ved rødme, ømhed og hævelse af huden samt eventuel feber. Hvis der opstår infektion, vil det opleves som en pludselig forværring eller tilbagegang i helingsprocessen. Risikoen for infektion er størst i de første dage efter behandlingen, og kan let behandles med antibiotika. 

Har man tendens til hyppige herpesudbrud, kan det være nødvendigt med en forebyggende behandling. 

Der kan forekomme en forbrænding, og der vil måske opstå små væskefyldte blærer, lysfarvning af huden og ardannelser. Sådan en forbrænding af huden ses yderst sjældent, men kan evt. forekomme, hvis huden er for mørk eller meget tynd og sensitiv. Hvis der fremkommer forbrænding eller på anden måde uventet irritation/reaktion i huden, vil det være muligt at kontakte læge eller sygeplejerske.

Generelle kontraindikationer
Der er overordnede forhold, som taler imod behandling. Hvis du har en eller flere af følgende tilstande behandler vi, af sikkerhedsmæssige årsager ikke.

– Historik med modermærkecancer eller hudcancer
– Graviditet
– Nogle typer af receptpligtig medicin mod uren hud
– En fortid med keloid ardannelse
– Blodfortyndende behandling
– Epilepsi, som ikke er velbehandlet
– Blødersygdom/hæmofil

Kampagnepriser - gældende i de klinikker, der skilter med det.

Vi anbefaler et forløb af 3 behandlinger for et tilfredsstillende resultat. T.o.m. d. 30. november 2020 har vi kampagne på Cosmo Plus. Rabatten er fratrukket nedenstående kampagnepriser. Tilbuddet kan købes i vores online shop.
3 x Ansigt
7.000 kr.
1 x Ansigt
2.800 kr.
3 x Ansigt og hals
7.600 kr.
1 x Ansigt og hals
3.040 kr.
3 x Hals og bryst
6.800 kr.
1 x Hals og bryst
2.720 kr.
3 x Ansigt, hals og bryst
9.000 kr.
1 x Ansigt, hals og bryst
3.600 kr.

ANBEFALEDE TILKØB

I forbindelse med dine Cosmo Plus behandlinger, anbefaler vi supplerende behandlinger til dit forløb:

Revive Skin Booster
MatrixRF (hudforyngelse og arreduktion)
Botox 

RENTEFRI FINANSIERING

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde
med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge
til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån, og det
koster blot 25 kr. om måneden foruden din afbetaling.

FÅ EN GRATIS

KONSULTATION

 

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker.

Til konsultationen får du grundig rådgivning, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 min. Den er gratis og uforpligtende.

 

blank

GRATIS KONSULTATION

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER

RESTULTATER, DER KAN SES

blank

blank

blank

VI ER GLADE, NÅR VORES KUNDER ER GLADE

FANTASTISK KLINIK

Kan klart anbefale Cosmo Laser.
Personalet er utrolig imødekommende
og vigtigst af alt meget professionelle.

CECILIE | 6. JULI 2018

TOP PROFESSIONELLE

Lækkert sted – top professionelle
behandlere, trygt og tillidsvækkende
fordi der ikke overbehandles –
super venlige og meget lækre produkter
og omgivelser – jeg er vild med at komme
hos Cosmo city og vil ikke komme andre
steder.

MIRIAM | 24. AUGUST 2018

RIGTIG GOD OPLEVELSE

Rigtig god oplevelse, med søde og
kompetent personale. Er spændt
på det endelig resultat.

HELENE | 31. MARTS 2018

Find os her

COSMO – AARHUS

Klostergade 22, 1. mf.
8000 Aarhus C

aarhus@cosmolaser.dk

35 39 44 00

COSMO – HØRSHOLM

Hovedgaden 24, 2. sal
2970 Hørsholm

hoersholm@cosmolaser.dk

35 39 44 00

COSMO – CITY

Ny Vestergade 1, 1. sal
1471 København K

info@cosmolaser.dk

35 39 44 00