Book
Priser fra 3.200 kr. pr. behandling

COSMO BOOST

Oplever du, at din huds elasticitet er aftagende? Og ønsker du, at forebygge mod tidlige alderstegn, og samtidigt give huden fornyet vitalitet og glød?

Så er den forfriskende Cosmo Boost en perfekt 2-trins behandling for dig.

 

FÅ ET FRISKERE UDSEENDE MED HUDFORBEDRENDE BEHANDLING

 

Med vores nye 2-trins behandling ‘Cosmo Boost’ kombinerer vi laserbehandling med Revive Skin Booster fillerbehandling. Det er for at opnå det bedste fra begge verdener. Mens laserdelen i denne 2-trins behandling arbejder på at genskabe fasthed i huden og udskyde hudens aldringssproces, skabes større glød og vitalitet med den fugtgivende Revive Skin Booster fillerbehandling.

Denne kombination er yderst effektiv for dig, der er 35+ og ønsker en smuk udstråling, samt at forebygge mod de tidlige aldringstegn. Og så kan den udføres hele året rundt, uafhængigt af om din hud har været udsat for sol eller ej.

 

Kombinationsbehandlingen for et friskere og sundere udseende

Hos Cosmo Laser er vi førende i Danmark inden for kosmetiske laser- og injektionsbehandlinger, og kan tilbyde dig flere muligheder afhængig af dine behov. Til flere af vores hudforbedrende behandlinger benytter vi Elos Laser, eller videreudviklingen Elos Plus, som er lavet af den førende globale laserproducent Syneron Candela, og som sikrer dig optimale og skånsomme resultater med den nyeste teknologi på markedet.

De to behandlinger i Cosmo Boost behandlingen varer i alt ca. 50 minutter.

  • Del 1: En letopstrammende laserbehandling, som aktiverer hudens kollagenproduktion og derved er med til at udskyde hudens aldringsproces.
  • Del 2: Her anvendes fugtgivende ikke-permanent filler, i hudoverfladen, som giver en gennemfugtet hud – med masser af glød og vitalitet. Fugten fra behandlingen binder sig til huden og bliver ét med hudens egne fugtstoffer, som derved virker forebyggende mod tørhed og tidlige alderstegn.

blank

ALTERNATIVER TIL COSMO BOOST BEHANDLINGEN

Hudforyngelse med IPL: Det er muligt kun at få den første af de tre Triniti behandlinger, hvis det primært
er solskadet hud, uens hudtoning og mindre karsprængninger, du ønsker behandlet. I så fald kan du læse mere
om vores IPL behandling mod solskader.

Cosmo Classic: En 3-trins laserbehandling, som reducerer mørke pletter og ujævn hudtone, styrker kollagenproduktionen og minimerer fine linjer. Læs mere om Cosmo Classic her.

Cosmo Plus: Storesøsteren til Cosmo Classic. En yderst effektiv 3-trins laserbehandling, der har de samme to første trin som Cosmo Classic, men afslutter med
en områdevis laserbehandling mod grovere hudtekstur og linjer.  Læs mere om Cosmo Plus her.

Hudforfinelse og arreduktion med fraktioneret laser: Med vores Matrix RF fraktioneret rynkebehandling, vil du opleve at
få formindsket dine fine rynker, samt få en klarere hud. Matrix RF er en videreudvikling af den kendte CO2 laser,
og fordelen ved Matrix RF er, at indgrebet ikke er nær så drastisk, og dermed er helingsforløbet lettere og hurtigere.
Læs mere om Matrix RF rynkebehandling.
Hvis du er i tvivl om hvilken behandling, du skal vælge eller ønsker en behandling, er du velkommen til at
booke en gratis og uforpligtende konsultation.

BOOK EN GRATIS KONSULATION

BLIV KLOGERE PÅ BEHANDLINGEN

SÅDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN

Hos Cosmo Laser forebygger vi slap hud og behandler karsprængninger, ujævn hudtone, linjer og rynker med en af vores signatur behandlinger Cosmo Boost – her kombinerer vi flere forskellige laserbehandlinger med ikke-permanent filler. 

Behandlingen består af 2 forskellige laserbehandlinger 0g en injektionsbehandling i én behandling: Første del af behandlingen går ind og reducerer eller fjerner dine karsprængninger, gammelmandspletter og solskader. Anden del af behandlingen laver en let opstramning af huden i hele øvre og nedre del af ansigtet og/eller på hals og bryst, mens tredje del af behandlingen er en fugtgivende fillerbehandling i hudoverfladen.

Alt i alt giver behandlingen en mere ensartet hud samt en mild opstramning af læderhud og det dybere liggende bindevæv. Resultatet er et friskere udseende, med en masse glød og vitalitet – samtidigt med at det forebygger mod tidlige aldringstegn.

Det er individuelt hvor mange behandlinger, du behøver for at opnå det bedste resultat. Oftest anbefaler vi 3 behandlinger med 1 måneds mellemrum.

Til denne behandling, anvender vi laserne;  eMax og Elos. Fælles for begge lasere er, at de er udviklet af Syneron, verdens største producent af laserudstyr.

FØR DIN BEHANDLING

Inden din første behandling skal du til en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker, hvor du vil få grundig information om behandlingen. Når du kommer til din behandling, så skal huden på behandlingsstedet være intakt og uden infektioner, sår eller irritation.

Forudsætningen for at opnå det bedste resultat, er at huden er så lys som muligt. Der må derfor ikke, anvendes selvbruner 2 uger før behandlingen, ligesom huden overhovedet ikke må udsættes for UV stråling (sollys og solarium) i 4 uger før behandlingen. Overholdes dette ikke, må behandlingen evt. aflyses og udskydes. Vi aflyser i de tilfælde, hvor vi vurderer, at der er risiko for et dårligt resultat eller en forbrænding, pga. ovennævnte forholdsregler ikke er overholdt. Vi forbeholder os desuden ret til at udskrive et gebyr på 500 kr., såfremt man hjemsendes pga. ovenstående, og tiden må aflyses senere end 24 timer før behandling. 

Det anbefales at sørge for, at huden er velplejet, inden man starter på behandlingen, og behandlingsområdet skal være intakt og uden infektioner, sår eller irritation. 

Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område, fotograferes før behandlingen påbegyndes. 

UNDER DIN BEHANDLING

Ansigtshuden afrenses, og påsmøres efterfølgende en speciel lys- og radiofrekvent overledende gel, som kan overføre radiobølgernes energimængder til læderhuden, som skånsomt opvarmes. 

Under behandlingen vil du mærke varme og en let prikken i huden. I visse områder kan behandlingen være lettere ubehagelig. I den første del af behandlingen vil der ligeledes forekomme stærke lysglimt, som kan virke ubehagelige, men er helt ufarlig for øjnene. Opvarmningen er kortvarig og forbigående. 

Herefter vil der lægges filler i det ønskede område, i små overfladiske doser til området er tilstrækkeligt afdækket. 

EFTER DIN BEHANDLING

Huden kan efter behandlingen, føles lidt varm, og der kan forekomme let ubehag i det behandlede område. Dette kan i nogle tilfælde vare ved op til et par timer efter behandlingen. Ubehaget forsvinder igen, og der kan være let rødme samt hævelse i området efterfølgende. Generne kan, med fordel lindres ved nedkøling af det behandlede område i timerne efter behandlingen. Der udleveres ispose til dette i klinikken, denne er du velkommen til at tage med hjem og genbruge ved behov. 

Hudtonen vil i nogle tilfælde fremtræde mørkere umiddelbart efter behandlingen. Dette aftager i løbet af 1-2 uger. Herefter ses huden atter lys og ensartet. Behandlingen stimulerer hudens egen kollagen, så du opnår en bedre vitalitet i huden, samtidig med at overfladiske karsprængninger, ofte vil trække sig sammen, og huden vil fremstå mere glat og ensartet. 

Cremer, uden parfume, kan anvendes 6 timer efter behandlingen, ligesom daglig aktivitet kan genoptages uændret efter behandlingen. Det anbefales at bruge solfaktor med min. spf. 50, ligesom at det er helt afgørende, at huden ikke udsættes for sol i 4 uger efter behandlingen. Ved skiferie eller solferie i troperne efter behandlingen anbefales det, at der går 6-8 uger fra behandlingen til ferien. Undgå at bruge skrubbecreme eller kemisk peeling i 7 dage efter behandlingen.

Potentielle bivirkninger

Huden kan virke irriteret kort efter behandlingen og kan fremstå højrød. Du kan opleve at være øm ved indstikssteder, samt opleve blå mærker, som vil forsvinde hos de fleste i løbet af 4 – 6 dage. Der kan forekomme en forbrænding, og der kan måske opstå små væskefyldte blærer, lysfarvning af huden og ardannelser. Sådan en forbrænding af huden ses yderst sjældent, men kan forekomme, hvis huden er meget sensitiv, tynd, umiddelbart har været udsat for sollys, eller er for mørk. I yderst sjældne tilfælde kan man opleve en forværring af hudtonen efter denne behandling. Er dette tilfældet, vil vi stoppe behandlingsforløbet. 

Der vil være en lille risiko for infektion ved injektionsbehandling, med enten bakterier eller virus. Infektion viser sig ved rødme, ømhed og hævelse af huden samt eventuel feber. Hvis der opstår infektion, vil det opleves som en pludselig forværring eller tilbagegang i processen. Risikoen for infektion er størst de første timer efter behandlingen og kan let behandles med antibiotika. De fillerprodukter som anvendes i klinikken, kan fuldt integreres i vævet. Trods det kan der i sjældne tilfælde opstå knuder af filler i vævet. Disse vil normalt aftage og forsvinde i løbet af kort tid, og kan i de fleste tilfælde, masseres væk. Der kan ligeledes ved behandling med filler forekomme granulomer, nekrose og iskæmi med risiko for blindhed til følge.

Det skal dog, på det kraftigste understreges, at disse tilfælde er yderst sjældne, og at der kun er registreret få tilfælde på verdensplan. Disse tilfælde skal behandles medicinsk.

Hvis der fremkommer forbrænding eller på anden måde ses uventet irritation/reaktion, eller infektion i huden, vil det være muligt at kontakte læge eller sygeplejerske i klinikken, uden for åbningstid henviser vi til egen læge eller akutafdeling. 

Har man tendens til hyppige herpesudbrud, kan det være nødvendigt med en forebyggende behandling. 

Generelle kontraindikationer
Der er overordnede forhold, som taler imod behandling. Hvis du har en eller flere af følgende tilstande behandler vi, af sikkerhedsmæssige årsager ikke.

– Historik med modermærkecancer eller hudcancer
– Graviditet
– Nogle typer af receptpligtig medicin mod uren hud
– En fortid med keloid ardannelse
– Antikoagulationsbehandling (blodfortyndende behandling)
– Epilepsi, som ikke er velbehandlet
– Blødersygdom/hæmofil

PRISER

Nedenstående priser er pr. behandling. Vi anbefaler et forløb á 3 behandlinger med 4-8 ugers mellemrum.
Ansigt (inkl. 2 ml. skin booster)
3.200 kr.
Ansigt og hals (inkl. 4 ml. skin booster)
6.200 kr.
Hals og bryst (inkl. 4 ml. skin booster)
6.200 kr.
Ansigt, hals og bryst (inkl. 6 ml. skin booster)
9.200 kr.

ANBEFALEDE TILKØB

I forbindelse med dine Cosmo Boost behandlinger, anbefaler vi supplerende behandlinger til dit forløb:

Revive Skin Booster
MatrixRF (hudforyngelse og arreduktion)
Botox 

RENTEFRI FINANSIERING

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde
med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge
til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån, og det
koster blot 25 kr. om måneden foruden din afbetaling.

 

Læs mere og prøv låneberegneren

FÅ EN GRATIS

KONSULTATION

 

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker.

Til konsultationen får du grundig rådgivning, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 min. Den er gratis og uforpligtende.

 

blank

GRATIS KONSULTATION

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER

RESTULTATER, DER KAN SES

blank

blank

blank

VI ER GLADE, NÅR VORES KUNDER ER GLADE

FANTASTISK KLINIK

Kan klart anbefale Cosmo Laser.
Personalet er utrolig imødekommende
og vigtigst af alt meget professionelle.

CECILIE –

TOP PROFESSIONELLE

Lækkert sted – top professionelle
behandlere, trygt og tillidsvækkende
fordi der ikke overbehandles –
super venlige og meget lækre produkter
og omgivelser – jeg er vild med at komme
hos Cosmo city og vil ikke komme andre
steder.

– MIRIAM –

RIGTIG GOD OPLEVELSE

Rigtig god oplevelse, med søde og
kompetent personale. Er spændt
på det endelig resultat.

– HELENE –

Find os her

COSMO – AARHUS

Klostergade 22, 1. mf.
8000 Aarhus C

[email protected]

35 39 44 00

COSMO – HØRSHOLM

Hovedgaden 24, 2. sal
2970 Hørsholm

[email protected]

35 39 44 00

COSMO – CITY

Ny Vestergade 1, 1. sal
1471 København K

[email protected]

35 39 44 00