Book

COSMO ACADEMY

10 års erfaring med uddannelse af dygtige kosmetiske sygeplejersker

På Cosmo Academy bliver du uddannet, som vi uddanner vores egne sygeplejersker. Det betyder den fornødne teori, fra både interne og eksterne undervisere, sidemandsoplæring, superviserede behandlinger og træning i teknikker.

Forløbet tilrettelægges efter dine behov, kompetencer og ønsker til fremtidig karriere. Når du er tilpas erfaren, laver vi en såkaldt Cosmo-verificering – en slags eksamen, hvor du under supervision – demonstrerer dine færdigheder i alle aspekter af behandlingen. Er du tilpas sikker, verificeres du. Dette betyder, at du er fuldt ud uddannet som vores eget personale – og det er det niveau, vi kan stå inde for.

Priser

Laser-pakke: 89.000 kr.
*Består af permanent hårfjerning, karsprængninger, milde rynker.

Injektions-pakke: 89.000 kr.
*Består af Botox og filler.

Injektion + permanent hårfjerning: 119.000 kr.
*Består af Botox, filler og permanent hårfjerning

Derudover tilbyder vi også brush-up kurser til dig, som allerede er uddannet kosmetisk sygeplejerske, men ønsker at dygtiggøre dine dig endnu mere indenfor avancerede behandlinger.

Hvis du allerede er registreret i et eller flere af modulerne, er det naturligvis muligt at tage forløbet uden disse er inkluderet.

 

Infoaften

Vi afholder løbende infoaftener omkring Cosmo Academy uddannelsesforløbet i København og Aarhus. Find vores næste info-aften her.

 

Vil du vide mere?

Har du lyst til at vide mere om Cosmo Academy? Så udfyld formularen og vi vil kontakte dig.

FÅ EN GRATIS

KONSULTATION

 

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker.

Til konsultationen får du grundig rådgivning, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 min. Den er gratis og uforpligtende.

 

GRATIS KONSULTATION

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.