Book

Covid-19 update

Nedenfor kan du læse vores retningslinjer for behandling i vores klinikker:

Status: Alle klinikker holder lukket fra. mandag d. 18/1 til søndag d. 7/2.

Vi følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger om nedlukning og holder lukket fra mandag d. 18/1 til søndag d. 7/2..

Hvis du har en aktiv booking i perioden, vil vi bede dig rykke den til efter d. 8. februar i vores online booking her, ellers vil vi kontakte dig inden for den næste tid.

Vi følger, som altid, myndighedernes anvisning i at hindre smittespredning og holder åbent jf. bekendtgørelse 2059, §16. stk. 3, hvor klinikker med autoriserede sundhedspersoner er undtaget fra nedlukningen.

Corona tiltag i klinikkerne – vi passer på hinanden

  1. Du skal være 100% rask og uden tegn på symptomer
  2. Mød op til din behandling uden ledsager
  3. Sprit dine hænder af ved ankomst
  4. Bær mundbind eller visir
  5. Hold afstand, så vidt muligt

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på 35394400 eller [email protected]

Dbh.Team Cosmo

Opdateret fredag d. 15. januar 2021
(Opdateres løbende…..)

Vi har virkelig glædet os til at åbne dørene igen, men vi er også opsatte på at sikkerhed og sundhed kommer før et friskt og lækkert udseende! Hvis du har en tid hos os efter genåbning bedes du følge disse retningslinjer nøje – så vi sammen sikrer mindst mulig smitterisko og passer godt på hinanden:

Kom kun hvis du er HELT rask – selv milde symptomer er aflysningsårsag. Det samme gælder selvfølgelig personalet. Kontakt os venligst i så god tid du kan – men lad være med at møde op hvis du er i tvivl. Vores aflysningsgebyr opkræves naturligvis ikke i øjeblikket.

Kom alene – og kom til tiden. Hvis du kommer før tid, bedes du vente udenfor således du først er i klinikken lige et par minutter før din behandling starter.

Benyt sprit ved indgangen og gerne flere gange under dit besøg. Disse er opstillet alle steder.

Vi beder om at holde 2 meters afstand i venteværelset. Max 3 kunder på samme tid. Rør ikke ved produkter og testere – spørg din behandler hvis du ønsker at købe produkter.

Vi kan desværre ikke servere drikkevarer, eller have læsestof og legetøj tilgængeligt pt.

Gå ikke for tæt på receptionsdisken – der er opsat en streg med mærkater, der bedes overholdes. Betal gerne med mobilepay på afstand. Book gerne selv dine tider online frem for at gøre det i klinikken.

Både kunders og personalets sikkerhed er vigtigt for os, og vi benytter selvfølgelig værnemidler for alles sikkerheds skyld. Det er ikke sikkert man får helt den samme følelse af nærhed og smil igennem mundbind og visirer – men I skal vide at vi smiler stort indenunder fordi vi får lov at tage imod jer igen! Vi håber I vil hjælpe os med at passe på hinanden i denne tid

Du kan booke dine tider her.

FÅ EN GRATIS

KONSULTATION

 

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker.

Til konsultationen får du grundig rådgivning, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 min. Den er gratis og uforpligtende.

 

GRATIS KONSULTATION

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER