COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Træt af at bruge en masse tid på hårfjerning?

Få mere fritid i hverdagen…

Jeg ved godt, at det måske lyder en smule filosofisk, men faktisk er dette realiteten hos en del af de mange kvinder og mænd, jeg dagligt møder til konsultationer.

De fortæller mig ofte om hvordan de kan bruge op til flere timer om ugen på at fjerne hår.

Hvis du selv døjer med kraftig hårvækst og måske vågner op med ben, der stikker, selvom du barberede dem aftenen forinden, så læs videre og bliv klogere på hvordan permanent hårfjerning kan give dig meget mere fritid (og livskvalitet).

Slip for den daglige barbering

Sådan reduceres din hårvækst med permanent hårfjerning!

Der er en årsag til at den populære laserbehandling hedder ‘permanent’ hårfjerning (og denne er ikke – som de fleste tror – at du bliver 100% hårfri). Forklaringen er at de hårsække, som under laserbehandlingen destrueres, ALDRIG kommer retur igen!

Sådan virker laserbehandlingen

Mange spørger hvorfor det kræver flere behandlinger før man opnår en bemærkelsesværdig reduktion af hår. Dette vil jeg nu forsøge at forklare dig på bedste vis.

Dine hår befinder sig i én af følgende tre faser:

1 –  Hvilefasen
2 –  Vækstfasen
3 –  Afstødningsfasen

Det er kun de hårsække, som befinder sig i vækstfasen, der har effekt af laserbehandlingen. Og fordi det estimeres at kun 10 % af dine hår er i denne fase på samme tid, er det umuligt at opnå en stor hårreduktion på blot én behandling.

Så det er altså forklaringen på hvorfor det kræver flere behandlinger, før du kan opnå et tilfredsstillende resultat. Langt de fleste skal gennemgå 8-12 behandlinger, før der er tale om en permanent hårreduktion. Dette betyder dog ikke, at du ikke løbende kan se en forskel.

Hvor stor hårreduktion kan jeg forvente?

Målet er at opnå en hårreduktion på 70 %. Dog kan det variere en del fra person til person, da der er mange ting, der kan have indflydelse på dit resultat. De fleste vil dog opleve at de resterende hår oftest være finere og mindre tætte end de var før forløbet.

Laser og ikke IPL

Hos Cosmo benytter vi diode-laser (og ikke IPL), da denne metode sikrer de mest langsigtede og permanente resultater. Samtidigt gør dette det muligt for os at tilbyde permanent hårfjerning til ALLE hudfarver.

Bemærk: behandlingen har desværre ikke effekt på lyse, hvide og grå hår.

>> Se hvordan permanet hårfjerning udføres i videoen her!

Book en gratis konsultation

Er du også træt af at bruge din tid på hårfjerning? Så book en gratis konsultation hos os og få en personlig snak med en af vores kosmetiske sygeplejersker. Her kan du høre mere om, hvordan permanent hårfjerning kan give dig større livskvalitet.

Din konsultation vil vare ca. 20 minutter og er naturligvis helt uforpligtende.

blank

>> Book din personlige konsultation i dag!

Spar 50 % på dine behandlinger

I øjeblikket har vi kampagne på permanent hårfjerning –  Du sparer 50 % på dine behandlinger, når du køber minimum 2 områder. Tilbuddet kan købes t.o.m. tirsdag d. 30. april 2019 – men du har et helt år til at benytte dig af dit køb. Se alle områder og priser lige her!

>> Køb dine behandlinger her

Næste gang du hører fra mig…

…vil jeg dele et interview af en mandlig kunde, som har fået udført permanent hårfjerning.

Ha’ en dejlig søndag,

Leyla,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

blank

PS. Hvis du foretrækker at betale i rater, kan du læse mere om vores rentefri finansiering lige her.