COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book
Botox

ØJENBRYN

Har du fået en irriterende bekymringsrynke mellem dine bryn eller permanente dybe linjer I panden?
Så kan du fjerne dem ved hjælp af en Botox behandling, men uden at miste dit personlige udtryk.

 

ØJENBRYNSLØFT

Tunge øjenlåg kan få dig til at se træt og endda nedtrykt ud. Heldigvis kan dette afhjælpes ved løft af øjenbryn med en Botox behandling. Denne behandling går helt simpelt ind og løfter øjenbrynene, som derved kan medvirke til et friskere og mere åbent ansigt.

Behandlingen kan med fordel også udføres, hvis du døjer med et øjenbryn, der er højere ellere lavere placeret end det andet og ønsker at justere dette. Dette kan afhjælpes med øjenbrynsløft med Botox.

 

Øjenbrynsløft vs. Kirurgi

Ved at løfte øjenbryn med Botox skabes der samtidigt mere plads på øjenlåget. Men hvis du døjer med løs hud på øjenlåget, og ønsker at fjerne dette, er kirurgi nødvendigt, da Botox ikke kan fjerne overskydende hud.

 

Løft af øjenbryn

Øjenbrynsløft med Botox er en populær og effektiv behandling, som er til gavn for rigtig mange. Både mænd og kvinder får udført denne behandling, da den kan være utroligt opløftende og skabe et mere opfrisket udseende.

Hvor i ansigtet kan jeg få Botox?

Botox kan bruges til at:

  • Reducere panderynker
  • Reducere bekymringsrynken mellem dine øjenbryn
  • Løfte dine øjenbryn
  • Reducere dine smilerynker ved øjnene
  • Reducere rynker på øvre del af næsen
  • Fjerne nedadgående mundviger
  • Reducere synligt tandkød
  • Gøre kæberne smallere

 

Øjenbrynsløft med Botox

I hele øjenbrynspartiet sidder to muskler. Den ene trækker nedad og den anden trækker opad – som to elastikker. Behandlingen virker ved at benytte en bestemt mængde Botox – tilpasset dit specifikke ansigt og behov – i den muskel, der trækker nedad. Dette medvirker til at musklen slapper af, og derved sker et løft af øjenbryn.

 

Resultater, du bliver glad for!

Hos Cosmo arbejder vi altid udfra målet om at skabe resultater, som ikke går på kompromis med dit naturlige udseende. Dette betyder meget for os og er et bærende element i vores dna, at behandle med respekt for dit naturlige udseende. Det kræver kun 1 behandling pr. behandlingssted, for at reducere dine mimiske rynker.

Effekten af din behandling sker ikke øjeblikkeligt, men indtræffer ca. 7-12 dage efter din behandling er afsluttet. Den fulde effekt ser du efter 14 dage. Resultatet holder normalt mellem 3-6 måneder. Vi anbefaler derfor, at du holder dit resultat vedlige med opfølgende behandlinger 1-2 gange om året.

Hos Cosmo udføres din Botox-behandling med Botox fra kvalitetsmærket Vistabel. Få stik med Vistabel reducerer dine mimiske rynker i mellem brynene med respekt for din alder og naturlige skønhed.

 

Ønsker du at få et øjenbrynsløft?

Hvis du ønsker at få et friskere og mere åbent udseende med et løft af øjenbryn, så book en gratis og uforpligtende konsultation, inden din første behandling, hos en af vores hudlæger. Her vil du få grundig information om behandlingen og få mulighed for at stille eventuelle spørgsmål.

Konsultationen skal finde sted minimum 48 timer før selve behandlingen ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed regel om betænkningstid.

 

 

 

blank

blank

FØR DIN BEHANDLING

Inden din første behandling skal du til en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores hudlæger, hvor du vil få grundig information om behandlingen.

Konsultationen skal finde sted minimum 48 timer før selve behandlingen ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed regel om betænkningstid.

UNDER DIN BEHANDLING

Selve behandlingen foregår ved, at der med en meget tynd nål, indsprøjtes små mængder af Botox i de muskler, som laver den uønskede rynke.

Behandlingen er smertefri, og hurtigt overstået. I enkelte områder kan behandlingen nive en smule, men det varierer meget fra person og område.

EFTER DIN BEHANDLING

Efter behandlingen vil du have små myggestiklignende hævelser omkring de steder, hvor nålen har været. De forsvinder dog igen indenfor få timer.

Du må ikke røre området, dyrke sport eller bruge makeup i de efterfølgende 4 timer.

Da vi alle er forskellige, skal der også varierende mængder Botox til at få fuld effekt.

Som princip, vil vi hos Cosmo hellere underbehandler end at overbehandle. Derfor tilbyder vi altid en gratis touch-up efter din behandling, hvis virkningen ikke er tiltrækkelig. Touch-up skal laves tidligst 2 uger og senest 4 uger efter din behandling.

Generelle bivirkninger ved behandling
Det er helt almindeligt at opleve forbigående gener som let rødme, hævelse, blå mærker eller let kløe. Andre almindelige bivirkninger kan være hovedpine i de første par dage.

Yderst sjældne bivirkninger er influenzalignende symptomer, en tose eller allergiske reaktioner i form af et anafylaksis chok. Der er ikke rapporteret nogen kendte senfølger. Oplever du en uventet reaktion, så skal du kontakte vores sygeplejersker og læge.

Generelle kontraindikationer
Der er overordnede forhold, som taler imod behandling. Hvis du har en eller flere af følgende tilstande behandler vi, af sikkerhedsmæssige årsager, ikke:

– Gravid eller ammer
– Allergi overfor botulinum toksin, humant albumin, laktose, natrium succinate
– Sjældne neuromuskulære sygdomme
– Medicin såsom aminoglykosider, pencillamin, quinine, kalciumblokkere eller særlige blodfortyndende medicin.

Botox priser

Alle priser er pr. behandling. Bliv medlem af MyCosmo og få adgang til lave priser. Altid!
Område
Normalpris
MyCosmo pris
Bekymringsrynker / Glabella
1.800 kr.
1.350 kr.
Panderynker
1.800 kr.
1.350 kr.
Brynløft
1.000 kr.
500 kr.
Smilerynker / Kragetæer
1.800 kr.
1.350 kr.
Løft af mundvige
750 kr.
550 kr.
Gummy smile / Tandkødssmil
750 kr.
550 kr.
Hagekløft el. nobret hage
750 kr.
550 kr.
Rygerynker
750 kr.
550 kr.
Læbeløft /Lip flip
750 kr.
550 kr.
Bunny lines / Næserynker
750 kr.
550 kr.
Kæbeløft
1.800 kr.
1.350 kr.
Kraftige tyggemuskler / Masseter - pris fra
2.000 kr.
1.500 kr.
Kraftige halsbånd / Platysma
1.800 kr.
1.350 kr.
Touch-up (efter 2 før 3 uger)
500 kr.
250 kr.
Maks pris 2 områder - F.eks. Glabella og pande
3.000 kr.
2.250 kr.
Maks pris 3 områder - Glabella, pande og smilerynker
3.700 kr.
2.775 kr.

PRISGARANTI

Hos Cosmo har vi prisgaranti på permanent hårfjerning. Hvis du mod forventning kan dokumentere en billigere pris på laserbehandling af hår, giver vi dig selvfølgelig differencen retur. Prisgarantien gælder på Sjælland og dog maks. 30 dage efter behandlingen er udført.

RENTEFRI FINANSIERING

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån, og det koster blot 25 kr. om måneden foruden din afbetaling.

 

Læs mere og prøv låneberegneren

GRATIS KONSULTATION

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

FØR & EFTER BILLEDER

RESULTATER, DER KAN SES

 

blank

VI ER GLADE, NÅR VORES KUNDER ER GLADE

FANTASTISK KLINIK

Kan klart anbefale Cosmo Laser. Personalet er utrolig imødekommende og vigtigst af alt meget professionelle.

CECILIE | 6. JULI 2018

TOP PROFESSIONELLE

Lækkert sted – top professionelle behandlere, trygt og tillidsvækkende fordi der ikke overbehandles – super venlige og meget lækre produkter og omgivelser – jeg er vild med at komme hos Cosmo city og vil ikke komme andre steder

MIRIAM | 24. AUGUST 2018

RIGTIG GOD OPLEVELSE

Rigtig god oplevelse, med søde og kompetent personale. Er spændt på det endelig resultat.

HELENE | 31. MARTS 2018

FIND OS HER

COSMO – KØBENHAVN

Ny Vestergade 1, 1. sal
1471 København K

info@cosmolaser.dk

35 39 44 00

COSMO – AARHUS

Klostergade 22, 1. mf.
8000 Aarhus C

aarhus@cosmolaser.dk

35 39 44 00

COSMO – HØRSHOLM

Hovedgaden 24, 2. sal
2970 Hørsholm

hoersholm@cosmolaser.dk

35 39 44 00

GRATIS KONSULTATION

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.