VelaShape – Sådan virker behandlingen - Cosmo Laser

VelaShape – Sådan virker behandlingen

Den populære kropsbehandling

VelaShape III… har du hørt om den? Den er ret magisk!

Skeptisk? Så læs videre og bliv klogere på, hvorfor det lige netop er, at VelaShape III er så populær.

 

Behandlingen der tog jer alle med storm

VelaShape III blev føjet til vores kartotek af evidensbaserede laserbehandlinger i sommers. Og lige siden har I været vilde med den. Nogle har været vildt nysgerrige omkring, hvad behandlingen kan. Mens andre er vildt glade for de flotte resultater de, på egen krop, har opnået med behandlingen.

Hvis du endnu ikke har kender så meget til den populære kropsbehandling, så får du lige en meget simpel (læs: overkommelig) opsummering af, alt det VelaShape III kan.

 

Hvad er VelaShape III?

VelaShape III er en evidensbaseret laserbehandling til kroppen. Og laserteknologien bag er patenteret hos Syneron Candela, som er et af verdens største laserproducenter. Det er IKKE fedtsugning eller fedtfrysning.

 

Hvad kan VelaShape III?

Laserbehandlingen kan reducere genstridige fedtceller i omfang, opstramme slap hud på kroppen og udjævne appelsinhud og ujævnheder i huden.

 

Hvordan virker behandlingen?

Laserbehandlingen virker ved en kombination af varme og vakuum. Dette tillader en dyb opvarmning af fedtcellerne, det omgivende bindevæv og kollagenfibrene.

Denne kombination stimulerer samtidigt kollagenen- og elasthindannelsen (det som daler i takt med at vi bliver ældre…) og har en opstrammende og udjævnende effekt på huden.

 

Hvor lang restitutionstid er der?

VelaShape kan foretages uden nogen form for restitutionstid  eller efterfølgende ardannelser. Så du kan fortsætte din dag helt upåvirket efter din behandling.

 

 

Book en gratis konsultation

Hvis jeg har gjort dig mere nysgerrig omkring VelaShape- så   book en gratis konsultation og hør hvordan den helt specifikt kan hjælpe dig i mål.

Husk at din konsultation er helt uforpligtende, og bare din mulighed for at få en snak med en af vores kosmetiske sygeplejersker omkring dine muligheder 🙂

 

Ønsker dig en dejlig dag!