VelaShape III – Sådan virker behandlingen - Cosmo Laser

VelaShape III – Sådan virker behandlingen

Den populære kropsbehandling, alle taler om…

…har du hørt om den? Den er ret magisk!

 

Og det er ikke bare noget, jeg synes. For VelaShape er nemlig et af verdens mest veldokumenterede laserbehandlinger til kroppen. 

 

Læs videre og bliv meget klogere på hvad VelaShape III kan gøre for dig! 

Behandlingen der tog alle med storm

 

Lige siden VelaShape III blev føjet til vores kartotek (af i øvrigt evidensbaserede laserbehandlinger), har en stor del af vores kunder været vilde med den. Nogle har været vildt nysgerrige omkring den, mens andre har nydt godt af de flotte resultater, de har opnået med behandlingen.

 

Hvis du endnu ikke kender så meget til VelaShape III, giver jeg dig lige en hurtig opsummering af, hvad den populære behandling egentlig er for noget.

HVAD ER VELASHAPE III?

 

VelaShape III er en evidensbaseret laserbehandling til kroppen. Og laserteknologien bag er patenteret hos Syneron Candela, som er et af verdens største laserproducenter.

Fun fact: Kardashian-søstrene anvendte VelaShape tilbage i tiden... inden operationerne tog over.

 

HVAD KAN VELASHAPE III?

 

VelaShape er en laserbehandling til kroppen, der opstrammer slap hud, udglatter appelsinhud og andre ujævnheder i huden.

 

Det er vigtigt at understrege, at VelaShape III IKKE er det samme som fedtsugning. For hvor fedtsugning helt fjerner fedtcellerne, reducerer VelaShape i stedet de genstridige fedtceller i omfang, så de blot bliver mindre. Og det betyder, at du ikke risikerer at tage på et nyt (og ufrivilligt) sted på kroppen, hvis du efterfølgende tager et par kilo på.

 

HVORDAN VIRKER BEHANDLINGEN?

 

Laserbehandlingen virker ved en kombination af varme og vakuum. Dette tillader en dyb opvarmning af fedtcellerne, det omgivende bindevæv og kollagenfibrene.

 

Denne kombination stimulerer samtidigt kollagen- og elastindannelsen (det som daler, i takt med at vi bliver ældre…) og har en opstrammende og udjævnende effekt på huden.

HVOR LANG RESTITUTIONSTID ER DER?

VelaShape kan foretages uden nogen form for down-time eller efterfølgende ardannelser. Så du kan fortsætte din dag helt upåvirket efter din behandling.

velashape_behandling_mave

Book en gratis konsultation i dag

 

Hvis du ønsker at vide lidt mere omkring, hvad VelaShape III kan gøre for dig, så book en gratis konsultation og få en snak med en af vores kosmetiske sygeplejersker omkring dine muligheder 🙂

  

>> Book din gratis konsultation i dag!

Bemærk: Behandlingen udføres kun i Købehavn.

 

Jeg glæder mig til at se dig! Ha’ en dejlig dag,

 

Mishall

Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser - København

mishall_kosmetisk_sygeplejerske

PS. Lige nu kan du spare 25 % på VelaShape lige her.