Tre personer. Tre (vidt) forskellige behov.

Vi er alle unikke individer. Og ingen af os har (nøjagtigt) samme behov.

(Ikke engang når der er tale om familiemedlemmer).

I dag vil jeg redegøre for, hvordan den samme behandling kan skræddersyes til vidt forskellige behov.

 

Jeg vil tage udgangspunkt i VelaShape laserbehandlingen. (Vores alles nye yndling, der kan udføre body contouring og cellulitebehandling) .

 

Tre personer. Tre (vidt) forskellige behov!

I dag skal du møde Nina på 62 år og hendes to børn; Bjørn og Kathrine. Jeg vil bruge denne lille familie til at illustrere hvordan én behandling kan tilpasses det enkelte individ. Selv når vi har vidt forskellige behov (og alder).

Nina døjer med slap hud på maven

I hendes unge dage har Nina altid været utroligt slank. Men efter at have født i alt tre børn, oplevede hun (især efter tredje barn) at hendes maveskind var blevet en del slappere end hun førhen kunne prale med.

Med årene har hun gennemgået både vægttab (og -stigning), men dette har desværre ikke gjort det nemmere at få den stramme hud tilbage.

 

VelaShapebehandlingen kan hjælpe Nina med at opnå en fastere hud på maven, samt øge forbrændningen i området, så hun nemmere kan slippe af med æble-faconen.

 

Bjørn kæmper med “love handles”

38-årige Bjørn har altid spillet fodbold og været en flot fyr – lige siden han var helt lille. Men med årene er forbrændningen bare ikke helt den samme længere, til trods for at han spiser en sund kost og dyrker motion 1-2 gange om ugen.

Dette har medvirket til at Bjørn ikke kan slippe af med sine irriterende “håndtag” i siden – de såkaldte “love handles”.

 

VelaShape kan spot-behandle Bjørn’s “love handles” med en body contour-behandling, der går ind og krymper fedtdepoterne og øger forbrændningen i området.

 

Kathrine’s baller er bulede

Kathrine på 29 år har aldrig haft helt glatte ben. Lad os bare være helt ærlige. Hun har – lige siden hun blev teenager – døjet med appelsinhud på baller og lår. Og selvom hun spiser sundt, holder sig fra friture og sukkerholdige madvarer, og jævnligt får dyrket motion, har hun endnu ikke formået at få udglattet det.

 

VelaShape kan behandle appelsinhud og hjælpe Kathrine med at opnå de flotte ben, hun altid har drømt om.

 

Hjælp dig selv i mål

Det er vigtigt at pointere, at VelaShape (kun) giver dig en hjælpende hånd. Så du skal altså selv hjælpe resultatet på vej med en sund kost og livsstil. Hvis ikke, modvirkes effekten af den yderst effektive og populære behandling, som både er FDA-godkendt og CE-mærket.

Book din gratis konsultation

Døjer du med noget, du ikke selv kan få løst? Book en gratis konsultation i dag! Og lad os hjælpe dig i mål.

Konsultationen udføres af en kosmetisk sygeplejerske og vil vare ca. 20 minutter.

Har du spørgsmål, så send os dit spørgsmål ved at besvare denne mail. (Eller ring 35394400). Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Varme sommerhilsener,

Kamilla,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser