Tatoveringsfjernelse er en tillidssag!

Man regner med at ca. 600.000 danskere, har en tatovering. I gamle dage var tatoveringer forbeholdt søulke og frække piger. Efterhånden blev søulkene yngre og de frække piger, blev pludselig også naboens datter. Med andre ord, tatoveringer gik fra at være for de få – til at være et modefænomen.

Tatoveringsfjernelse hos Cosmo Laser

I takt med at markedet for at lave tatoveringer er vokset, er mulighederne for at få dem fjernet igen også blevet udvidet. Hos Cosmo Laser har vi hver dag masser af kunder, der af den ene eller årsag ønsker at få fjernet hele eller dele af deres tatovering.

Afhængigt af farven på tatoveringen kan vi i løbet af 6-10 behandlinger med den nyeste teknologi inden for laserbehandling, for det meste fjerne din tatovering helt eller reducere den betragteligt. I langt de fleste tilfælde er der kun ganske få ændringer i hudtonen som eneste ”bevis” på, at der engang har været en tatovering.

Vi synes at tatoveringsfjernelse er en tillidssag. Hvis du vælger os til at fjerne din tatovering, så kan du regne med følgende:

#1 – Markedets bedste laser

Vi anvender Pico laserteknologien, som er markedets bedste laser til tatoveringsfjernelse. Dette er din sikkerhed for det hurtigste og mest effektive forløb med mindst mulig ubehag. Du kan her læse mere om pico teknologien til tatoveringsfjernelse.

#2 – Behandling af specialuddannet kosmetiske sygeplejersker og læger

Hos os bliver din tatovering fjernet af en specialuddannet kosmetisk sygeplejerske eller læge. Dette er ikke et lovkrav, men som en professionel klinik inden for kosmetiske laserbehandlinger, vil vi aldrig spise dig af med mindre. Det er din krop, og din sikkerhed – dette går vi ikke på kompromis med.

# 3- Prisgaranti

Vi tilbyder prisgaranti på tatoveringsfjernelse med PicoWay. Det betyder at, hvis du kan dokumentere en billigere pris på tatoveringsfjernelse udført med denne teknologi, så matcher vi prisen eller giver differencen retur. Prisgarantien gælder maks. 30 dage efter behandlingen er udført.

Vores priser er baseret på, at du løbende betaler for dine behandlinger, da det er meget individuelt, hvor hurtigt en tatovering kan fjernes. Det sikrer dig det billigste behandlingsforløb, uden at du skal forpligte dig til at købe behandlinger på forhånd.

#4- Gratis konsultation – vi giver vores viden videre til dig

Vi interesserer os for tatoveringer, og for hvordan de bliver fjernet. Bl.a. har du lavet en stor guide om tatoveringsfjernelse, som du kan få hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Du kan også booke en gratis og uforpligtende konsultation hvor du får en individuel vurdering af din tatovering, samt mulighederne for at fjerne den. Vi kræver altid, at du kommer til en gratis konsultation inden vi påbegynder din behandling. Vi vil nemlig gerne sikre os, at du har fået alt den information du behøver.

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.