Tag lige en (velfortjent) pause… - Cosmo Laser

Tag lige en (velfortjent) pause…

Tag lige en (velfortjent) pause …

 

Jeg synes, du fortjener lidt selvforkælelse i denne tid! (Læs videre og se hvad jeg forkæler dig med i slutningen af indlægget 😉)!

 

For ikke nok med kulde og mørke, og et laaangt Corona-ramt år, så er december også (for de fleste) årets mest stressende måned.

De helt rigtige julegaver skal købes, juleaften skal planlægges og koordineres blandt familiemedlemmerne. Og hos rigtig mange, har vi også mere travlt på jobbet end normalt.

Og – medmindre du er den fødte eventplanner – kan alt dette hurtigt blive en stressfaktor.

Stress påvirker også din hud…

Når du er stresset, er din hud også stresset. Og det kan resultere i, at du “slår ud”, eller at din hud opleves mere grå og trist med manglende glød og udstråling.

Og jeg ved ikke lige med dig, men december er bestemt ikke måneden, hvor jeg ønsker en kedelig hud. (Selvom størstedelen af mit sociale liv pt. foregår over FaceTime 🙄).

Kvik din hud op med Fire & Ice ansigtsbehandling

Fire & Ice er en vidunderlig fugt- og frugtsyrebehandling, som forvandler din hud. Udover at bringe gløden tilbage i din hud, formindsker den dine porer, reducerer eventuelle fine linjer og genopbygger generelt medtaget hud.

Og ja… du får endda en hovedbundsmassage oveni (hvis du ønsker det) 🤗

Perfekt inden julearrangementerne

Fire & Ice ansigtsbehandlingen er optimal lige inden en Corona-venlig julefrokost eller anden festlig begivenhed med dine nærmeste. Behandlingen giver nemlig din hud en masse fugt, pleje, og forfiner overfladen, så den er mere ensartet og fin.

Bonus: Din makeup vil samtidigt sidde langt flottere (og længere)! For makeup på en uren hud med døde hudceller, ligger sjældent flot. Og en tør hud har svært ved at holde på ansigtsmakeuppen.

Egnet til alle hudtyper (samt gravide)

Den opkvikkende ansigtsbehandling er fri for parabener og helt uden tilsat parfume. Den egner sig samtidigt til alle hudtyper – lige fra helt tør til uren hud.

Og så udføres behandlingen med produkter fra iS Clinical, som alle er evidensbaserede og klinisk dobbelttestede.

Og så lovede jeg dig jo noget

Nemlig at jeg ville forkæle dig med en lille gave, kære Cosmopolit… Jeg har ikke glemt dig 💝😉

Spar 40 % på et Fire & Ice kurforløb

Jeg vil gerne give dig muligheden for at gøre noget godt for selv midt i juleræset. Derfor kan du lige nu købe et kurforløb (á 3 behandlinger) og spare 40 %.

Du fortjener det! 😘

Ønsker dig en fantastisk dag …og rigtig glædelig december! 🎄

Amanda,
Kosmetisk Sygeplejerske
Cosmo Laser

PS. Tilbuddet gælder t.o.m. onsdag d. 30. december 2020. Men du kan gøre brug af dit fire & ice kurforløb helt frem til d. 31. marts 2021 💡