Se hvordan vi opstrammer huden og reducerer rynker

Du kommer langt med laser- og injektionsbehandlinger

Som jeg introducerede dig for i et tidligere indlæg, er skin tightening og filler to fantastiske behandlinger, der supplerer hinanden rigtig godt. Dette er pga. at den ene (skin tightening) går ind og – på sigt – gør huden strammere og den anden (filler) fylder ud, hvor der skulle være behov for et ekstra løft.

Hvordan virker behandlingerne?

Er du blevet nysgerrig omkring skin tightening- eller fillerbehandlinger, men er i tvivl omkring hvordan disse helt praktisk forløber sig, kan du være helt rolig. For istedet for at skrive en lang, uddybende mail omkring emnet, har jeg gjort det nemt for dig og sørget for, at du kan se begge behandlinger live hjemmefra eller på farten.

Så du med i onsdags?

I onsdags behandlede jeg Susanne med filler, som fik lavet marionetlinjer. Susanne var ked af at hendes smil var nedadgående og derfor ønskede at reducere disse linjer. Jeg har også tidligere behandlet Louise, som havde nedadgående mundvige. Begge fik et VIRKELIG flot resultat. Se bare før/efter billederne her:


Susannes før/efter billeder med filler i marionetlinjerne.


Louise’s før/efter billeder med filler i mundvigene.

Du kan se hvordan Susanne’s behandling foregik her , eller Louise’s behandling her .

Se med LIVE på fredag

På fredag kl. 10.00 sender jeg og Daniela live fra Facebook med en skin tightening-behandling, hvor Naya får en behandlet underansigtet med den collagenboostende laserbehandling. Naya er 60 år og har i mange år gået og været ked af, at hendes hud har føltes slap og glæder sig til at prøve den hudopstrammende behandling.

Under live-udsendelsen har du også mulighed for at stille spørgsmål direkte til mig, som jeg vil besvare – enten live eller kort efter behandlingen er afsluttet.


Det markerede område på billedet viser det område, som behandlingen indebærer. Billedet illustrerer det behandlede område.

>> Du kan se live-udsendelsen fra Cosmo’s facebookside på fredag kl 10.00.

Book tid til en personlig konsultation

Sidder du og overvejer at få lavet filler, skin tightening (eller dem begge to), så book en personlig konsultation hos mig eller en af mine skønne kollegaer. Konsultationen er både gratis og helt uforpligtende. Til konsultationen har du en snak med en kosmetisk sygeplejerske omkring dit behov og hvad vi kan tilbyde, så I sammen finder den helt perfekte pakkeløsning til dig.

Du kan booke konsultationen online via vores hjemmeside eller ved at ringe ind på 35394400. Du skal påregne ca. 20 minutter til konsultationen.

Spar 35 % på denne fantastiske opstramningspakke

Til og med d. 29 juni har vi ekstra fokus på filler og skin tightening behandlinger. Det betyder at du kan spare 33 % på køb á 3 skin tightening behandlinger, eller 25 % på din filler behanding. Du kan se priserne på behandlingerne her .

Du kan også vælge den ultimative kombination af begge behandlinger og spare 35 %. Denne pakke er dog kun i et meget begrænset antal.

Lille pakke:
3 x hudopstramning af ansigt inkl. kæbelinje + 1 ml. filler: 5.177 kr.

Medium pakke:
3 x hudopstramning af ansigt inkl. kæbelinje + 2 ml. filler: 6.500 kr.

Stor pakke:
3 x hudopstramning af ansigt inkl. kæbelinje + 3 ml. filler: 7.800 kr.

Du sparer op til 4.200 kr.

Bemærk: Vi har KUN 25 pakker på højkant og det er først til mølle princippet. Desuden kan behandlingerne ikke deles op. Dvs. at ved køb af en pakke med 3 ml filler og 3 skin tightening behandlinger skal de 3 ml filler bruges til én og samme behandling. Det er naturligvis muligt at bruge filleren over forskellige områder i ansigtet.

Ha’ en dejlig dag.

Vi ses på fredag

Alt det bedste, Malene
Kosmetisk sygeplejerske og klinikchef

PS. Husk at se med live på fredag kl 10. fra Cosmo’s facebookside , hvor Naya får lavet skin-tightening med laser.