Sådan vælger du den rigtige klinik til permanent hårfjerning

Sådan vælger du den rigtige klinik til permanent hårfjerning


Overvejer du behandling med permanent hårfjerning? Det kan vi godt forstå, da det er en helt fantastisk behandling. Der er dog stor forskel på, hvor effektiv behandlingen er alt afhængigt af, hvor du får lavet den henne. Det er derfor ikke ligemeget, hvilken klinik du vælger. 

Derfor vil vi nu gøre dig klogere på, hvad du skal kigge efter, når du er på jagt efter den bedste klinik til behandling med permanent hårfjerning.
 

Derfor skal du ikke lave permanent hårfjerning hjemme

Det allerførste vi gerne vil afklare for dig, hvis du ønsker at få lavet permanent hårfjerning er, at du hvert fald ikke skal lave det på dig selv. Det ville være dejligt, hvis du selv kunne fjerne dit hår permanent derhjemme. Dog er de apparater, du kan købe til hjemmebrug ikke særlig effektive, da de ikke er kraftige nok i forhold til at ødelægge hårsækkene permanent. Permanent hårfjerning virker derfor ikke ved hjemmebrug, da der fortsat vokser nye hår ud igen. 

Derudover kan det være decideret farligt at bruge hjemme apparater til permanent hårfjerning, da der ingen regulering er for salg og brug for private. Vi anbefaler derfor på ingen måde at lave permanent hårfjerning hjemme.

Sammenlign priser, når du vælger klinik

For mange er noget af det første, som man tænker på, når man skal vælge en klinik til permanent hårfjerning nok prisen. For hvad koster permanent hårfjerning egentlig og er der noget, man skal tage forbehold for, når man sammenligner priser for de forskellige klinikker? 

Prisen på permanent hårfjerning kan afhænge af flere forskellige ting. For det første kan priserne variere alt efter, hvilken klinik du vælger at få din behandling hos. Derfor er det selvfølgelig en god idé at tjekke flere klinikkers priser og sammenligne dem med hinanden. Her skal du dog have med i dine overvejelser, at du ikke kun skal vælge klinik på baggrund af prisen, men også undersøge nærmere, om det er en professionel klinik med uddannet personale, gode anmeldelser osv.   

Hos Cosmo Laser er fra-prisen på permanent hårfjerning 500 kr., men varierer alt efter, hvilket område du skal have behandlet. Prisen afhænger også af, hvor mange behandlinger du skal have. Det kræver i langt de fleste tilfælde 8-12 behandlinger for optimalt og langvarigt resultat. Se vores priser for permanent hårfjerning her. 

 Behandlings rum med kosmetisk sygeplejerske

Hvad er forskellen på IPL, laser og SHR permanent hårfjerning? 

En rigtig vigtig ting, som du bør undersøge nærmere er, hvilket udstyr de forskellige klinikker bruger til at udføre permanent hårfjerning. 

Der findes nemlig mange forskellige metoder til at lave permanent hårfjerning på. Dette kan nok godt forvirre mange, for hvilket udstyr til permanent hårfjerning er egentlig det bedste og hvad er forskellen på dem?

IPL er en populær behandling til permanent hårfjerning. I modsætning til hvad mange tror, er IPL ikke en laserbehandling, da den ikke bruger laserlys, men et bredspektret højintensitetslys, som udsender lys ved flere bølgelængder. Det er en effektiv metode til at fjerne hår permanent på, men fordi den ikke er lige så ’koncentreret’ og rammer et større område ved hvert skud, kan det kræve flere behandlinger for at opnå det samme resultat som med laser hårfjerning.

Permanent hårfjerning med laser udsender lys ved fokuserede enkelte bølgelængder for at maksimere lysets absorbering i hårsækken. Dette resulterer i, at laseren går dybere ned i huden og destruerer hele basen af hårsækken. Den retter sig derfor mod et enkelt hårstrå, frem for en større gruppe hår ad gangen, hvilket giver et meget effektivt resultat.

SHR står for Super-Hair-removal og er en nyere metode, der anvendes til at lave permanent hårfjerning. SHR er ikke en selvstændig teknologi, men en metode, hvor man enten bruger IPL eller lasersystemer til at fjerne hår.

Ved behandling med SHR til permanent hårfjerning laves der en væsopvarmning, hvor man anvender en noget lavere varme end ved IPL og laser. Men fordi der netop bruges en lav varme, betyder det, at man med SHR skal bruge apparatet mange flere gange på huden end ved IPL og laser. Derfor er SHR ikke ligeså effektiv til permanent hårfjerning som hverken IPL eller laser.

Hos Cosmo laver vi permanent hårfjerning med laser fra GentleLase

Hos Cosmo anvender vi altid det nyeste og bedste udstyr til alle vores behandlinger. Derfor behandler vi med GentleLase fra Candela, som er den nyeste teknologi inden for permanent hårfjerning. Vi benytter en såkaldt Alexandritlaser og Nd:YAG til effektivt og skånsomt at fjerne uønsket hår permanent.

Grunden til at vi anvender laser frem for IPL er, at laser udsender et mere målrettet lys, og derfor er mere effektiv på den enkelte hårrod. Derudover kan vi med vores Nd:YAG laser behandle mørkere hudtyper (hudtype +4) langt mere effektivt end man kan med IPL, som primært har effekt på personer med lysere hudtyper.

Mange stiller nok sig selv spørgsmålet “gør permanent hårfjerning ondt?” Men hos Cosmo sikrer vi dig en næsten smertefri permanent hårfjerning behandling. Det er fordi denne nye laserteknologi anvender en nedkølende teknologi, der gør behandlingen langt mere behagelig end de fleste ellers har været vant til. Derudover er den lynhurtig, fordi der ikke skal anvendes gel under behandlingen længere.

Permanent hårfjerning


Er klinikken registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed?

Når du skal vælge et behandlingssted til permanent hårfjerning, bør du gå efter en klinik, der er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed, som står for at føre tilsyn på sundhedsområdet. Der er nogle forskellige regler, der skal overholdes, når en klinik udfører kosmetiske behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerning.

Styrelsen for Patientsikkerhed fører opsyn med alle registrerede klinikker og tjekker om laser udstyret er lovligt, om service bliver overholdt og om behandlerne er uddannet og har lov til at behandle. Derfor er det en stor tryghed for dig at vælge en klinik, der er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Hos Cosmo Laser går vi højt op i, at vores kunder skal være sikre, når de bliver behandlet med permanent hårfjerning. Derfor er vi selvfølgelig registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed. Denne registrering sikrer dig, at vi lever op til alle lovkrav om kosmetiske behandlinger.  

Derudover er alle vores behandlere uddannet sygeplejersker og er efterfølgende blevet oplært i det kosmetiske speciale. Du er derfor i trygge hænder hos vores behandlere, når du skal have lavet permanent hårfjerning.

Book en gratis konsultation

Vi håber, at du er blevet meget klogere på permanent hårfjerning og hvad du skal kigge efter, når du leder efter en kosmetisk klinik. Hvis du gerne vil høre nærmere om behandling med permanent hårfjerning, så book en gratis og uforpligtende konsultation. Her vil en af vores kosmetiske sygeplejersker guide og rådgive dig om behandlingen samt planlægge et eventuelt behandlingsforløb sammen med dig. Book en gratis konsultation her.

 

Spar 50 % på permanent hårfjerning 

Lige nu kan du spare 50 % på permanent hårfjerning ved køb af min. to områder. Tilbuddet gælder til og med den 31. august. Vi anbefaler, at du forudkøber 3-6 behandlinger til en start. Husk at booke en gratis konsultation inden din første behandling. 

Se priserne og køb dit forløb her.

 

Jeg glæder mig til at se dig!
Ha’ en dejlig dag.

Malou
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser 
 

 

 Kosmetisk sygeplejerske Malou