Sådan udskyder du din huds aldringsproces - Cosmo Laser

Sådan udskyder du din huds aldringsproces

Man kan ikke stoppe tiden…

Det ved alle!

Men man kan godt sætte den lidt på pause…

Du kender sikkert allerede til de mange kosmetiske muligheder, der findes for at opfriske og forynge vores udseende.

Men vidste du, at du kan udskyde din huds aldringsproces?

Læs videre og bliv klogere på, hvordan du ved hjælp af laserteknologi faktisk kan udskyde din huds aldringsproces og derved bremse denne uundgåelige proces en smule .

Hvad er det nu, der sker, når vores hud ældes?

Som du lærte i sidste mail, så falder din huds kollagenniveau, i takt med at du bliver ældre.

Og resultatet er en slappere hud.

Selvom aldringstegn kan være charmerende og bevidne visdom og erfaring, er det altså en kendsgerning, at ikke ALLE er lige begejstrede for denne udvikling af deres hud .

Især de som føler, at de ser (eller føler sig) ældre ud end de i virkeligheden er.

Hudforyngende løsninger får af samme årsag i stigende grad opmærksomhed hos mange mennesker.

Udskyd din huds aldringsproces med laserbehandling

Skin tightening laserbehandling er – som navnet angiver – en hudopstrammende laserbehandling, der giver en fastere, blidere og mere smidig hud . Behandlingen er samtidigt forebyggende mod slap hud, simpelthen fordi den styrker underhudens bindevæv.

(Lad mig gøre dig lidt klogere på denne fantastiske behandling ,og hvad den kan gøre for DIN hud).

Effektiv Skin Tightening Laserbehandling

Aktiverer din huds kollagen

Essensen i Skin Tightening laserbehandlingen er, at den aktiverer din huds kollagen, således at du opnår en fastere og mere spændstig hudkvalitet.

Hvad er kollagen for noget?

Kollagen er et protein, der er utroligt vigtig for din krop, og udgør en vigtig bestanddel af din hud. Med alderen falder de aktive kollagen i din hud ‘i søvn’ og når din krops evne til at regenerere kollagenet reduceres, har det bl.a. indvirkninger på din hud.

Skin tightening laserbehandlingen booster helt simpelt kollagenet i din hud. Dette viser sig ved at din hud gradvist over de efterfølgende måneder styrkes og blivere fastere og mere opstrammet.

Udskyder aldringsprocessen

Selvom det lyder som ren magi, så er det altså sandt. Som jeg tidligere har forklaret, så kan du ved 3 hudopstrammende og kollagenboostende Skin Tightening behandlinger udskyde din huds aldringsproces med 9-12 mdr.

Så du kan, efter dine 3 behandlinger, med fordel vedligeholde med opfølgende behandlinger efter behov. Din hud vil virkelig elske det!

Har din hud brug for mere?

3-i-1 Hudforyngelse

Hvis du udover slaphed i huden også døjer med ujævn hudtone og fine linjer , så skal du prøve 3-i-1 hudforyngende laserbehandling – ‘storesøsteren’ til Skin Tightening .

Vores 3-i-1 laserbehandling er en behandling i tre dele (som alle udføres under samme behandling); Først ujævn hudtone (denne del virker samtidigt fugtgivende), dernæst skin tightening og til sidst reduktion af fine linjer – alt sammen med laser.

Her er de tre trin forklaret i en lille illustration:

Hvis du føler, at dit ansigt ‘hænger’ og du ønsker et mere opløftet udseende , kan du med fordel supplere din Skin Tightening laserbehandling med filler og derved skabe et lille (eller større) ansigtsløft – med respekt for dit naturlige udseende!

Det jeg personligt elsker ved filler, er at det er en meget fugtgivende behandling. Så udover et opfriskende løft vil du samtidigt kunne opleve en større vitalitet og glød i din hud .

Book en gratis konsultation og hør nærmere

Hvis du godt kunne tænke dig, at høre mere omkring hvad vi kan gøre for din hud, så book en gratis konsultation hos enten mig eller en af mine søde kollegaer. Til den gratis og helt uforpligtende konsultation vil vi præsentere et skræddersyet program, der bedst opfylder dine ønsker.

Nina,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.