Sådan strammer du din hud op med respekt for din alder

Føles din hud slap?

 

Måske især omkring hagen, halsen, kæben eller på brystpartiet? Så kan du få lavet en let opstramning med vores skin tightening laserbehandling hos Cosmo. Læs videre og hør hvordan det virker.

 

Sådan virker ‘Skin tightening’ behandlingen

Den populære behandling ‘hudopstramning’, eller ‘skin tightening’ som den hedder, er navnet tro, en hudopstrammende laserbehandling, som effektivt giver din hud et fastere udseende. Ved hjælp af laserens infrarøde lys, som opvarmer kollagenen under hudens overflade, opstrammes læderhuden og det dybereliggende bindevæv i nedre del af ansigtet, på halsen eller brystet (afhængig af hvilket område man vælger).

Behandlingen er samtidig et must til dig, der ønsker at forebygge slap hud, da den udskyder ældningsprocessen bl.a. ved at genaktivere kollagenproduktionen i din hud. Det vil betyde, at din hud faktisk begynder at opføre dig yngre end den i realiteten er.

Under behandlingen vil varmen fra laseren kunne fornemmes i huden. Huden vil føles varm. Denne opvarmning er kortvarig og forbigående, og på ingen måder smertefuld. Faktisk syntes mange, at denne behandling er rar og afslappende.

Denne hudopstrammende behandling kan benyttes af stort set alle hudtyper, hvad enten du er lys eller mørk. For at få det bedste resultat anbefaler vi 3-6 behandlinger med 1-2 måneders mellemrum.

Resultatet indtræffer gradvist hen over de efterfølgende måneder, og du vil derfor ikke kunne se et øjeblikkeligt resultat. Det skyldes, at den kollagenforøgende process jeg taler om, ikke sker fra den ene dag til den anden. Det sker gradvist, og udviklingen strækker sig i op til 6 måneder.

Resultatet holder efterfølgende mellem 6-12 måneder. Derfor anbefaler vi, at du gentager behandlingen 1-2 gange årligt for at vedligeholde det flotte resultat.

Book en gratis konsultation

 

Du kan booke din konsultation online, eller ved at ringe ind på tlf. 35 39 44 00. Du er altid velkommen til at ringe til os med eventuelle spørgsmål. Pigerne står klar ved telefonerne til at hjælpe dig på bedste vis.

 

Ha’ det fantastisk!

Kamilla
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser