Sådan skræddersyr vi din behandling - Cosmo Laser

Sådan skræddersyr vi din behandling

Få skræddersyet en behandling efter dit behov

Hvis du er en af dem, der ønsker at få fjernet pigment eller mindre rynker i ansigtet, øge kollagendannelsen i din hud, eller reducere grov hudstruktur og store porer, så bør du prøve en af vores signaturbehandlinger.

Vores signaturbehandlinger er nemlig til dig, der ønsker at kombinere flere behandlinger med hinanden for at få den mest optimale effekt i jagten på den bedste udgave af dig selv.

Er du også interesseret i, hvordan vi kan skræddersy en behandling ud fra lige netop dine behov og ønsker, så læs med her.

Vi kombinerer vores behandlinger for den bedste effekt

Hos Cosmo Laser er vi laserspecialister og har en bred erfaring med at opnå flotte resultater hos vores kunder via laserbehandling. Vi har også mange års erfaring med at udføre injektionsbehandlinger og vores kosmetiske sygeplejersker har en af de bedste uddannelser man kan få inden for netop dette område. Derfor tilbyder vi en kombination af vores behandlinger, så du som kunde kan opnå den bedste effekt. 

Signaturbehandlinger kan altså både bestå af laserbehandlinger og injektionsbehandlinger alt afhængig af, hvilke udfordringer du døjer med. Derfor er det bedste ved vores signaturbehandlinger faktisk, at vi laver en professionel vurdering og anbefaling ud fra netop dine behov og ønsker til et forbedret udseende. 

Vi går også højt op i ikke at oversælge og overbehandle, så du kan være helt sikker på, at når du kommer ind til en gratis konsultation hos os, anbefaler vi kun behandlinger, som du har behov for og som afhjælper dine udfordringer.