Sådan øger du din frihed og selvtillid med karsprængningsfjernelse - Cosmo Laser

Sådan øger du din frihed og selvtillid med karsprængningsfjernelse

Ca. 50 % af alle danske voksne har dem

Og det er de færreste, der elsker dem…

Jeg taler selvfølgelig om karsprængninger!

Mange tror, de er tvunget til at acceptere disse røde eller blå-lilla forgreninger, på kroppen eller i ansigtet, til evig tid.

(Hvis du døjer med karsprængninger, så kan du læse mit sidste indlæg med 5 tips til at forebygge dem her .)

Det er de færreste, der ved, at der er en meget simpel og sikker metode at fjerne eller reducere karsprængninger betragteligt på – nemlig med laserbehandling.

Hvis du er fast læser af vores nyhedsbreve, så vidste du sikkert allerede dette. Men ved du egentligt, hvordan behandlingen helt konkret virker?

Læs videre og bliv meget klogere på, hvordan karsprængningsfjernelse i praksis fungerer.

Det er enkelt at behandle karsprængninger

Karsprængninger og ødelagte blodkar kan fjernes skånsomt og sikkert med Elós laserbehandling.

For mange betyder dette fornyet selvtillid og velvære og frihed til at tage yndlingsnederdelen på, droppe strømpebukserne, hoppe i badetøjet eller sågar droppe den tunge foundation i ansigtet.

Sådan virker behandlingen

Lyset og varmen fra laseren ledes ned til din hud gennem et lag cooling gelè, som sikrer kontakt mellem hud og laser. Lyset fra laseren opsuges af farven i dine kar (hvilket er årsagen til at din hud skal fremstå så lys som muligt). Herefter varmes karret op, kollapser og går til grunde.

Laseren får simpelthen blodet i karrene til at størkne og karrene går derved til grunde og forsvinder.

Behandlingen føles varm og stikkende i huden, og kan derfor godt føles ubehagelig. (Oftest mærkes det mere på benene end i ansigtet). Følelsen varierer meget fra person til person og afhænger bl.a. også af selve karret. Jo større og mørkere karret er, jo mere kan behandlingen mærkes.

Umiddelbart efter din behandling kan det behandlede område være rødt og hævet i op til et døgn. Nogle vil kunne mærke en let overfladisk, ru fornemmelse hen over karrene. Dette er ikke unormalt og vil forsvinde i løbet af enkelte dage.

Det er meget vigtigt, at du holder det behandlede område fra sollys i minimum 4 uger efter behandlingen. Helingsforløbet kan du med fordel fremme ved at bruge gode salver eller cremer, som din behandler hos Cosmo vil vejlede dig omkring.

Vigtigt at vide om behandlingen

Dette skal du være opmærksom på før din behandling

Forud for din behandling må du ikke have opholdt dig i solen i minimum 4 uger, og din hud skal fremstå lys. Derudover skal din hud være velplejet og gennemfugtet.

Gode råd efter din behandling

Har du fået behandling af kar på dine ben, skal du være opmærksom på, at holde dem i ro. Vi fraråder træning og længerevarende stående aktivitet i ca. 3 dage efter din behandling, ligesom at varme fra eksempelvis sauna frarådes. Begge dele fremmer risikoen for, at karrerne udvider sig igen.

 

Book en gratis konsultation

Inden din første behandling skal du til en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker, hvor du vil få grundig information om behandlingen. Konsultationen er gratis og helt uforpligtende og vil vare ca. 15 minutter.

Du kan booke din tid nemt og hurtigt lige her. Du er også velkommen til at ringe ind på tlf. 35394400 og få hjælp til din booking. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig! 🙂

Har du spørgsmål?

Så tøv ikke med at kontakte os på mail eller på tlf. 35394400.

Ha’ en fortsat dejlig mandag!

Louise,
Klinikchef og kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

P.S. Husk at vi tilbyder rentefri finansiering. Du kan læse mere om dette her.