Sådan forlænger du resultaterne fra din behandling - Cosmo Laser

Sådan forlænger du resultaterne fra din behandling

Hjemmearbejdet er vigtigt!

En kosmetisk behandling kan gøre store underværker, hvis du døjer med rynker, grov hudstruktur, pigment

eller noget helt fjerde.

 

Men faktisk er hjemmearbejdet lige så vigtigt – især hvis du vil forlænge resultaterne fra din behandling.   

 

Vi har samlet tre bud på forskellige produkter, som kan forlænge resultaterne fra din behandling samt passe på din hud. 

 

Active Serum fra iS Clinical

Dette produkt er genialt, hvis du døjer med en grov hudstruktur, fine linjer, store porer og pigmenteringer. Active Serum skal anvendes efter du har renset dit ansigt og inden du tilføjer creme.  

 

Active Serum

 • Mindsker fine linjer
 • Udjævner pigmenteringer, grov hudstruktur og forstørrede porer
 • Behandler akne og urenheder
 • Udglatter og blødgør huden
 • Giver både hurtige og langsigtede resultater

 

For den bedste effekt anbefales det at benytte hele serien med iS Clinicals ansigtsrens Cleasing Complex og fugtighedscremen Reparative Moisture Emulsion. Du kan bruge Active Serum både morgen og aften. 

Super3 Booster 'Clinical' fra Beauté Pacifique 

Super3 boosteren fra Beauté Pacifique er et virkelig godt og alsidigt produkt – og faktisk én af vores bestsellere, som vores kunder køber igen og igen, fordi den bare virker!

 

Produktet indeholder en meget høj koncentration af A-vitamin – som er et af de mest gennemtestede produkter på markedet, når det kommer til anti-aging. ’Clinical’-mærket betyder, at produktet har et særligt højt indhold af aktive ingredienser, som går ned og stimulerer kollagen- og elastin-dannelsen i bindevævet, og har derfor opstrammende effekt.

 

Beauté Pacifique har gjort det unikke, at de har “pakket” deres A-vitamin ind, så potentialet først udløses, præcis der hvor det skal. Derfor kan man også bruge produktet om dagen – hvilket ellers er no-go for A-vitamin, der er lysfølsom. 

 

Super3 Booster 'Clinical'

 • Udglatter fine linjer og rynker med tre effektive typer A-vitamin-estre
 • Afhjælper tynd og gennemsigtig hud
 • Formindsker solskader og pigmentforandringer
 • Hjælper på uren hud
 • Gør huden stærk og modstandsdygtig

 

Det er vigtigt at nævne, at du kan opleve en reaktion på den store mængde A-vitamin – så gå forsigtigt i gang, og start med kun at bruge den hver 2. – 3. aften. Nogle tåler den helt fint, andre skal bruge lidt tilvænning. Det man eventuelt oplever, er IKKE en allergisk reaktion, men blot en reaktion på de mange aktive stoffer – hvilket er en god ting!

Rebiome ReFence – Tinted Sunscreen SFP 30 

Når det kommer til gode hudplejerutiner, som skal sørge for, at vores hud forbliver smuk, så er solcreme et kæmpe MUST! Og faktisk én af vores allerbedste beauty-tips. 

 

Rebiome ReFence SPF 30 er en farvet solcreme til ansigtet, der giver høj beskyttelse mod solens UV-stråler og mod forurening. Ved at kombinere en farvet ansigtscreme med mikrobiom, der fungerer som solcreme og beskyttelse mod blåt lys, er Rebiome ReFence en allroundcreme, som indeholder hyaluronsyre, der fugter og plejer huden. In vivo-tests viste, at den havde en solbeskyttelsesfaktor på SPF 38. Den miljøvenlige UVA/UVB-beskyttelse indeholder præ- og probiotisk forstærkende komplekser for at afbalancere hudens mikrobiom, hvilket er med til at holde de dårlige baktierier væk fra huden. 

 

Rebiome ReFence Sunscreen 

 • Indeholder antirynke-antioxidanter og nærende E-vitamin 
 • Indeholder ikke hormonforstyrrende stoffer
 • UVA/UVB beskyttelse 
 • Blue Light beskyttelse 
 • Anti-forurening

Alle produkterne kan købes i Cosmo Lasers klinikker i København, Århus og Hørsholm.
Og er du MyCosmo-medlem, så kan du spare 10 % på produkterne.