PicoWay skaber disse resultater - Cosmo Laser

PicoWay skaber disse resultater

Jeg vil virkelig gerne vise dig noget …

Du skal se nogle flotte før/efter billeder af vores kunders tatoveringsfjernelse med PicoWay laserteknologi.

PicoWay kan skabe disse resultater

tatoveringsfjernelse arm
tatoveringsfjernelse hånd
tatoveringsfjernelse nakke
tatoveringsfjernelse stjerner


Jeg udfører alle behandlingerne med PicoWay laserteknologi. I klinikken har vi valgt denne maskine, da det er markedets mest effektive, skånsomme og sikre tatoveringsfjernelse.

PicoWay laserteknologi arbejder 1000 gange hurtigere end nanolaser (markedets næstbedste laserteknologi til fjernelse af tatoveringer).

Det betyder, at det kræver færre behandlinger for at opnå et flot resultat , samt at din behandlingstid er kortere pr. gang (= kortere smerte).

Bemærk: Det er individuelt hvor mange gange det kræver for at opnå et tilfredsstillende resultat. Bl.a. afhænger det af farven på tatoveringen. Men som regel er det mellem fra 4-10 behandlinger.

Book en gratis konsultation

Første skridt til at komme godt igang er at booke en gratis konsultation hos enten mig, eller en af de andre specialister og så planlægger vi dit forløb sammen.

Konsultationen er helt gratis og uforpligtende, så du er også velkommen til bare at komme ind og høre mere omkring tatoveringsfjernelse.

Ha’ en fortsat dejlig dag,

Louise
Kosmetisk Sygeplejerske
Cosmo Laser

Kosmetisk sygeplejerske Louise

PS. bliv medlem af MyCosmo og spar 25% på tatoveringsfjernelse og mange andre behandlinger.

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.