Pas (godt) på din krop! - Cosmo Laser

Pas (godt) på din krop!

Der er forskel på tatoveringsfjernelse.


Nogle er sikre.

Andre er decideret farlige for dit helbred.

Så sørg for at undersøg dine muligheder godt og grundigt, før du vælger et behandlingssted. Og før du siger ja, til at opstarte et behandlingsforløb.


For vidste du at...


Der findes et hav af forskellige behandlingsmuligheder, når det kommer til tatoveringsfjernelse.Og det er i sig selv jo meget fint. Men det “forkerte” valg kan have alvorlige konsekvenser for dit resultat og ikke mindst helbred. Det er de færreste klar over. Og mit mål med dette lille skriv er netop at gøre flest muligt opmærksomme på dette.

 

Så hvis du overvejer at få fjernet din tatovering, så læs videre og få den information, der er nødvendig for, at du kan træffe det mest sikre valg for dig.

Hvilke muligheder har jeg?


Som sagt er der et hav af behandlinger at vælge imellem. Først og fremmest findes der laser og non-laser behandlingsmuligheder, når det gælder tatoveringsfjernelse. Der er fordele og ulemper ved dem begge. Og disse har jeg listet for dig her:


Non-laser tatoveringsfjernelse

Der findes primært tre non-laser muligheder: Mælkesyrebehandling, kirurgisk behandling og hudslibning.


Fordele & ulemper – Mælkesyrebehandling:
Der findes ingen fordele ved denne metode udover, at den er billig. Der er stor risiko for, at der opstår sårdannelser og efterfølgende dannelser af arvæv.

Dette er blandt andet blevet belyst i udsendelsen
”Under huden på tatoveringsbranchen” af Operation X på TV2,

der viste billeder af flere mennesker som er blevet skamferet med denne behandlingsform. Puh, får det helt dårligt blot af at tænke på det. 😥Fordele & ulemper – hudslibning:
Der er ingen fordele ved at anvende denne metode til at få fjernet din tatovering. Metoden fungerer kun til små tatoveringer, men teknikken medfører en stor risiko for ardannelse, infektion eller misdannelse af huden.


Fordele & ulemper – kirurgisk behandling:
Hele tatoveringen fjernes med ét snit, og derfor kræver det kun 1-2 behandlinger for et pænt resultat.Dog kan det kun anvendes på meget små tatoveringer, og er derfor ikke en løsning ved større tatoveringer. Der vil desuden altid komme et ar, hvor tatoveringen er blevet fjernet.

Laser tatoveringsfjernelseDer er dog en del parametre, som har stor indflydelse på laserens evne til at fjerne din tatovering.Fordele & ulemper: Laseren kan både fjerne store og små tatoveringer og passer derfor til alles behov. Afhængigt af hvilken laser du behandles med, kan synlige resultater opnås hurtigt og skånsomt.

Disse parametre er blandt andet:


• Størrelsen: Er din tatovering meget stor, kan den være vanskelig at fjerne og en stor belastning for kroppens immunsystem, da store mængder af blækpartiklerne skal transporteres ud af din krop.

• Farverne: Farven på din tatovering afgør oftest, hvor svær den vil være at fjerne igen. Sorte tatoveringer er de nemmeste at fjerne. Indeholder den til gengæld mange forskellige farver, er den sværere. Nogle farver er dog sværere at fjerne end andre.
• Din hudtype: Er du en hudtype 4 (lys brun), 5 (mørk brun) eller 6 (sort) skal du være ekstra opmærksom, inden du påbegynder et forløb, da behandlinger på mørke hudtyper kan føre til en forbrænding.

 

• Blækken: Blæk af dårlig kvalitet vil gøre det væsentligt sværere at fjerne din tatovering fuldstændigt.

• Dit helbreds tilstand: At få fjernet en tatovering stiller krav til dit immunsystem. Du skal derfor være sund og rask, hvis det skal være forsvarligt at påbegynde et behandlingsforløb. 

Få din tatovering vurderet


Hvis du går og overvejer, at få fjernet din tatovering, men er i tvivl om din tatovering kan behandles med laser, så book en gratis konsultation og hør nærmere. Her vil du bl.a. få din tatovering vurderet af en af vores specialuddannede sygeplejersker, som vil veljede dig i dit eventuelle forløb.

Du er også velkommen til at ringe ind og få hjælp af vores søde Team Cosmo til din booking på tlf. 35394400.


Ha’ en dejlig dag,

Sarah H.,
Kosmetisk Sygeplejerske og specialist i tatoveringsfjernelse
Cosmo Laser - København

kosmetisk-sygeplejerske

 

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.