NYHED: Cosmo Signature behandlinger - Cosmo Laser

NYHED: Cosmo Signature behandlinger

Vi har skabt noget HELT nyt

En serie af vores allerbedste kombinationsbehandlinger – tilpasset netop DIT behov!

Nysgerrig? Så læs videre og få nyheden – og find ud af hvilken passer netop DIN hud.

10 års jubilæum som laserspecialister

Cosmo fylder 10 år her i november (og du skal desuden med til den store 10-års fejring, men det fortæller jeg mere om senere i mailen). Og i løbet af den tid, har vi udviklet os til at blive de førende indenfor laserbehandlinger i Danmark.

 

Vi har specialisteret os inden for laserbehandlinger, da vi har erfaret hvor stor en forskel, man kan opnå med laser. Og at laser kan afdække virkelig mange “problemstillinger” i huden – helt uden anvendelse af stærke, kemiske peels eller endda kosmetisk kirurgi.

 

Cosmo Signature

3 forskellige behandlinger – tilpasset DIT behov

Ofte er der ikke kun en, men flere “problemstillinger” i huden, der skal behandles. Så derfor har vi skabt Cosmo Signature – en serie med vores allerbedste behandlinger kombineret i 3-trins behandlinger. Hvér af dem er tilpasset dit individuelle behov, og giver derfor det smukkeste og mest optimale resultat for dig.

Lad mig løfte sløret for de 3 signaturbehandlinger

… kan jeg få en trommehvirvel …

Cosmo Classic
Den forhenværende 3-i-1 Hudforyngelse: En 3-trins laserbehandling, for en mere ensartet hudtone, samt reduktion af fine linjer og fastere hud i underansigtet.

Cosmo Classic Laserbehandling

Cosmo Plus
3-trins laserbehandling, til dig der ønsker en mere ensartet hudtone, fastere hud i underansigtet, forfinelse af teksturen i din hud, samt at reducere linjer og begyndende rynker. Derudover er behandlingen kollagenstimulerende til den aldrende hud.

Cosmo Plus Laserbehandling

Cosmo Boost
En 3-trins behandling, hvor det bedste fra laser- og injektionsbehandlinger kombineres. Her får du en mere ensartet hudtone, forebyggelse af slap hud i underansigtet og et massivt fugtboost for den skønneste glød og vitalitet i huden (bonus: dette er med til at forebygge mod tidlige aldringstegn).

Cosmo Boost Laserbehandling og fillerbehandling

Book en gratis konsultation

Vi vil meget gerne invitere dig til en helt gratis og uforpligtende konsultation i de nye signaturbehandlinger, og hjælpe dig med at finde frem til, hvilken af de tre behandlinger, der passer dit behov allerbedst.

Konsultationen udføres altid af en af vores kosmetiske sygeplejerske, med speciale i vores behandlinger.

Cosmo fylder 10 år

Torsdag d. 14. November kl 16-18 er der fest! Her fejrer vi nemlig, at vi i 10 år har kunnet hjælpe danskere med at føle sig mere tilpas i egen krop og hud. Og dette havde slet ikke været muligt, hvis ikke du havde været ombord på rejsen – på den ene eller anden måde.

Cosmo 10 år

Fortsat dejlig dag,

Sarah,
Cosmopolit og Direktør
Cosmo Laser