New year – new me

New Year – New me … eller hvad?

 

2020 har været et vildt år – på rigtig  mange måder. 

Der er sket mange ting. Nogle gode. Og helt sikkert mange mindre gode. Det kan vi vist alle blive enige om.

Men jeg fandt ud af, at når butikker og restauranter lukkes ned, man kan skal undvære de mennesker, man holder af, og man føler, at  alt bliver taget fra én,  så var der specielt én ting, jeg stadig havde kontrol over. 

Under nedlukningen i foråret sidste år fandt jeg nemlig ud af værdien af selvpleje. Og selv de små ting gjorde en forskel. Noget så overfladisk som at børste lidt mascara på vipperne og male neglene havde f.eks. en utroligt opløftende virkning på mit humør. 

Så selvom man ikke behøver skabe et helt nyt jeg i et helt nyt år, så er det noget, jeg vil tage med mig ind i 2021.

 

I svære tider; vær ekstra god ved dig selv

Vi er her for dig

Vi er så heldige fortsat, at kunne holde vores klinikker åbne. Det kan vi, fordi Cosmo er en klinikkæde med autoriseret sundhedspersonale – og er derfor undtaget af nedlukningen.

Elsker at se mine kunders smil

Personligt har jeg valgt  den kosmetiske branche af en årsag. Jeg nyder virkelig at se, hvor glade mine kunder bliver efter et behandlingsforløb. Og ja, d et lyder måske lidt overfladisk, men  kosmetiske behandlinger kan virkelig skabe en reel glæde. 

Ikke mindst hos os sygeplejersker, der udfører behandlingen.

Så husk: at vi er her for dig og vil hjertens gerne bidrage til, at du får en ekstra god følelse indeni af at gøre noget godt for dig selv. 🤗

 

Book en gratis konsultation

Ønsker du, at gøre noget ekstra godt for dig selv, specielt i disse tider, så book en gratis konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker og hør nærmere omkring hvordan, vi kan hjælpe dig. Konsultationen er gratis og uforpligtende.

Book en gratis konsultation i dag

 

Det var det for nu. Vi høres ved!

Ønsker dig en dejlig dag, 

Marie
Klinikindehaver og Kosmetisk Sygeplejerske
Cosmo Laser – Aarhus


PS. 
Lige nu har vi kampagne (læs: tilbud) på udvalgte behandlinger. 🎊
>> Se månedens kampagner her