Mød Mark som fik lavet permanent hårfjerning - Cosmo Laser

Mød Mark som fik lavet permanent hårfjerning

Mød Mark som fik lavet permanent hårfjerning

Grænsen er hårfin!

Jeg tror at de fleste, både mænd og kvinder synes at hår er naturligt, karakterfuldt og maskulint! Men mange mener nok også, at hårene gerne må stoppe igen. F.eks. synes de færreste om hår på ryggen eller en tilgroet nakke!

Nu skal du møde Mark …

Han er en travl forretningsmand, som besøgte mig hos Cosmo Laser for at få lavet permanent hårfjerning . Mark fortalte mig, at han rejser verdenen rundt og møder rigtig mange forskellige mennesker hver dag. Det er derfor vigtigt for ham altid se præsentabel ud! For ham indebærer det skjorte og blazer, et friskklippet hår og et veltrimmet skæg!

Men som hos mange andre mænd der ofte går til frisøren, så kommer de små hår i nakken temmelig hurtigt tilbage, ligesom at en skarp skægkant kan være svær at holde. Derfor valgte Mark at få fjernet disse hår permanent inde hos mig i klinikken.

"Jeg tror at alle mennesker har en eller anden ting ved dem selv eller deres daglige rutiner, som de gerne ville være foruden. For mit vedkommende er det barbering af hårene i nakken og skægkanten. Det er livet simpelthen for kort til, så derfor valgte jeg at gøre noget ved det ” – Mark

Nu kan du se med når jeg behandler Mark, og høre hans ærlige opfattelse af forløbet hos Cosmo Laser. Se videoen her (har du ikke lyd på, så tryk på “CC” for at få undertekster)

 

Det er super populært

Det er ikke kun Mark som er glad for sit resultat. Hver dag behandler jeg mænd for uønsket hårvækst og især områder som ryg, nakke, skuldre og ansigt er populære. Mange tror fejlagtigt at permanent hårfjerning kun er for kvinder. Men mænd er ofte rigtig gode at behandle, fordi deres hår er mørke og grove.

Få en gratis vurdering!

Hvad enten du er kvinde eller mand, så er du meget velkommen til at booke en gratis og uforpligtende konsultation hos mig, eller en af mine dygtige kollegaer. Det var lige præcis sådan Marks forløb startede.

 Her snakker vi om dine hår, gennemgår et eventuelt behandlingsforløb, og du får oplysninger om pleje før og efter din laserbehandling, et prisoverslag, samt mulighed for at stille spørgsmål.