Mød 2 kvinder som fortæller, hvordan de fik flottere hud og færre rynker med 3 x Matrix eller Triniti rynkebehandling

Jeg har talt med 2 smukke kvinder, som af hver deres årsag, har valgt at gennemgå et forløb med Matrix eller Triniti behandlinger hos Cosmo.

Nu har du mulighed for at læse deres spændende beretninger og gøre dem kunsten efter! Netop nu, har vi 3 behandlinger til 2 behandlingers pris – du sparer hele 33%!

Hvad er en Matrix og Cosmo Classic behandling?

Matrix

Matrix behandlingen passer til dig, hvis du ønsker at stramme din hud lidt op, samtidig med at du forbedrer din huds struktur betydeligt. Behandlingens primære formål er at give dig en renere, pænere og mere ensartet hud. Det kan være, at du som ung har haft akne og nu har aknear, som du gerne vil have fjernet eller mindsket.

Det som en Matrix laserbehandling gør er, at den skaber en regeneration i hudens øverste lag og derfor strammer bindevævet op.

…. Kort sagt, får man udjævnet hudens rynker og ar samtidig med, at du får din ungdoms teint igen.

Udover en opstramning af huden fjerner laseren skader i huden, som er opstået grundet for meget sol. Det kan være, at du har fået brune skjolder eller størrer porer, som du gerne vil have fjernet. Laseren kan også være med til at fjerne forstadier til hudkræft.

Resultatet af behandlingen, vil være en flottere og renere hud samt færre rynker og ar. Der er ikke tale om et decideret ansigtsløft, men du vil opleve at hudens øverste lag forbedres markant. Vi anbefaler 3 behandlinger for det optimale resultat.

Du kan læse meget mere om Matrix behandlingen her eller se priser længere nede i denne mail

Cosmo Classic

Cosmo Classic (eller Triniti som den også kaldes) passer til dig med en mere moden hud, hvis primære ønske er, at få et ansigtsløft uden operation eller brug af indsprøjtning. Cosmo Classic behandlingen kombinerer nemlig tre af de mest effektive laserbehandlinger indenfor rynkereduktion, hudforyngelse og hudopstamning.
Laseren opstrammer hudens ældningstegn, gør huden mere glat og elastisk samt retter op på forskellige hudproblemer, såsom solskader, uens hudtoning, mindre karsprængninger og gammelmandspletter. Vi anbefaler 3 behandlinger for det optimale resultat.

Du kan læse meget mere om Triniti behandlingen her eller se priser længere nede i denne mail

Læs hvordan Hilda og Anne-Mette blev “fit for fight”

Hilda på 31 år har fået 3 x Matrix behandlinger i ansigtet.

Hvorfor fik du Matrix behandlingen lavet?

”Jeg har haft to tilfælde af akne, da jeg var yngre, hvilket gav mig slemme ar på hagen og kinderne. Det var det første, jeg så, hver gang jeg kiggede mig i spejlet. Efter nogle år begyndte jeg at tænke, at det kunne være rigtigt, at jeg skulle have den der ”øv-følelse” over mit eget spejlbillede og blev tunet ind på at få gjort noget ved problemet. Men tænk nu hvis det gik galt, ansigtet er jo ikke et sted på kroppen, som jeg kan skjule med tøj.

Det tog mig faktisk ti år, før jeg fandt en læge, som jeg stolede på, og det skyldes at han gik langsomt frem og ikke på forhånd lovede mig, at jeg med et trylleslag kunne få babyhud. På laserklinikken (Cosmo) ville de begynde med én behandling, se, hvordan min hud reagerede, også tage den derfra”

Hvordan foregik selve behandlingen?

“Jeg fik smurt lokalbedøvende creme på huden og fik prøvet laserteknikken på min arm først, så jeg vidste, hvordan det føltes. Det gjorde slet ikke ondt, men det mindede om at få sprængt en lille køkkenelastik på sin hud. Hele seancen varede kun 20 minutter. Bagefter havde jeg bittesmå, røde prikker i ansigtet men det var allerede faldet meget ned, da jeg cyklede hjem fra klinikken i kulden.

En måned senere blev behandlingen gentaget, og da jeg sagde, at jeg godt ville have en omgang mere, svarede lægen, fint men så er det også slut da min hud skulle have ro. Det er utrolig vigtigt at være tilknyttet en klinik, hvor det professionelle personale siger stop, for det er let hele tiden at finde ting ved ens ansigt og krop, som lige kunne blive lidt pænere”.

Hvad syntes du om resultatet?

”Jeg er rigtig glad. Venner familie og bekendte har sagt ”Hold da op, hvor er din hud blevet pæn” Mine akne-ar var et konstant irritationsmoment, der nu er blevet fjernet, og det er så fedt ikke at skulle bruge tid og energi på det. Jeg er faktisk så tilfreds, at jeg allerede nu er ret overbevist om, at jeg sidder i stolen igen, når jeg bliver ældre og har fået rynker. Nu ved jeg, hvor let det er at få rettet huden ud, så den ligner sit oprindelige selv”

Mød Anne-Mette Skrogstad på 46 år, som har fået 3 x Triniti behandlinger i ansigtet

Hvorfor fik du Triniti behandlingen lavet?

”Det påvirker mig, at mit udseende ældes og derfor fik jeg lavet en behandling hos Cosmo. Jeg har altid været hård ved min hud og aldrig brugt solcreme. Jeg har også været gennem to graviditeter som grundet hormoner har skabt forandringer i min hud”

Hvordan foregik selve behandlingen?

”Behandlingen gjorde da lidt ondt, men det var til at holde ud og det hele værd. Jeg syntes kun det gjorde ondt, lige da vi begyndte, men bagefter er der intet, så det var en midlertidig smerte, som jeg har det fint med. Man ser forfærdelig ud i en lille uge efter behandlingen men igen – det er det hele værd”

Hvad syntes du om resultatet?

”Jeg syntes det er imponerende, at jeg allerede kan se så markant en forskel efter så få behandlinger, så er det pludselig ikke så slemt at blive ældre. Men det er også vigtigt for mig at vedligeholde det med cremer, kost, motion, massage og hvad der ellers måtte virke.

Jeg kan mærke at min hud er blevet mere fyldig, specielt omkring kæbe og mund hvor min hud var meget tynd førhen. Jeg har fået mine æblekinder tilbage uden grimme streger på og så er mine porrer blevet mindre. Min hudfarve er generelt blevet bedre og jeg har fået en helt anden glød. Jeg er blevet meget opmærksom på at bruge solcreme med faktor 50, hvilket jeg aldrig tidligere har gjort, inden jeg kom til Cosmo som 46 årig.

Jeg var slet ikke klar over, at en laserbehandling kunne gøre, at man får sin glød tilbage, fjerner blodsprængninger, får en mere jævn hud, strammer huden op og lukker porrer på den måde. Jeg er meget glad og beæret! Mit forløb hos Cosmo har været godt. Sygeplejerskerne er utrolig kompetente og giver hele tiden vejledning. De ved hvad de taler om”

 

Book en gratis konsultation og hør mere om dine muligheder

Det kan måske være svært for dig, at vurdere hvilken af de to behandlinger, som vil passe dig bedst. Derfor har du mulighed for at booke en gratis konsultation hos en af vores sygeplejesker, hvor du helt uforpligtende kan finde frem til den behandling som passer perfekt til dig.

Hvis du allerede på forhånd ved, at denne behandling vil gøre dig fit for fight og bare gerne vil gøre brug af tilbuddet med det samme, så ring til os på 39 44 00 eller book din tid til behandling online her.