Mest stillede spørgsmål om Skin Tightening – del 1 - Cosmo Laser

Mest stillede spørgsmål om Skin Tightening – del 1

Mange har i stigende grad fået øjnene op for…

…vores skin tightening laserbehandling.

 

Og med god grund!

 

Behandlingen kan nemlig udskyde hudens aldringsproces ved at genopbygge dens kollagen- og elastinniveau. Samtidig med at den er helt skånsom mod din hud.

 

Vi modtager dagligt en del spørgsmål omkring behandlingen, som jeg i denne mail besvarer!

 

Så læs videre og få svar på vores kunders mest stillede spørgsmål omkring skin tightening.

Mest stillede spørgsmål om Skin Tightening

FAQ #1 – Hvem kan få udført skin tightening?

Skin tightening kan udføres på alle mænd og kvinder over 30 års alderen, hvor hudens kollagenniveau er begyndt at dale.

 

Vi oplever en stigende tendes til, at vores kunder ønsker at forebygge mod tidlig aldring, og får derfor behandlingen udført i en tidligere alder end før. For jo tidligere, du begynder at pleje og booste din huds kollagenniveau, jo nemmere er det at vedligeholde en fast og smidig hud.

skin tightening

Skin tightening kan med fordel også udføres på den mere modne hud, da alle har gavn af et kollagen- og elastinboost i huden. Dog skal der stadig være en god mængde kollagen tilbage i huden, for at laserbehandlingen virker optimalt.

FAQ #2 – Kan man se en forskel lige med det samme?

Nogle oplever en umiddelbar fasthed af huden, mens andre først mærker opstramningen og gløden efter noget tid. Det er noget, der gradvist viser sig i takt med at kollagenniveauet stiger i huden. Varmepåvirkningen fra laseren stimulerer nemlig cellefornyelser i underhuden , som derved aktiverer dannelsen af kollagen og elastin.

 

Så varmen gør altså at huden føles mere opstrammet . Man kan sammenligne det lidt med at smide en bøf på panden som trækker sig sammen. Men effekten kommer gradvist henover de efterfølgende måneder. Skin tightening laserbehandlingen kan sidestilles med ultherapy , som stimulerer samme processer.

FAQ #3 – Er jeg "begrænset" efter behandlingen?

Nej, du kan uden problemer genoptage dine daglige aktiviteter direkte efter behandlingen. Du kan ligeledes lægge makeup, præcis som du plejer.

skin tightening makeup

FAQ #4 – Er det lige så godt som et ansigtsløft?

 

Det er vigtigt at understrege, at skin tightening er en laserbehandling. Ikke plastikkirurgi. Du skal derfor ikke forvente den samme store forandring, som du kan opnå ved et decideret ansigtsløft.

 

Skin tightening laserbehandling er en utrolig skånsom måde at opnå en fastere og smidigere hud på. Herefter kan der med fordel suppleres med fillerbehandling, hvis der også er behov eller ønske om et ‘løft’.

FAQ #5 - Hvilke behandlinger er gode at supplere med?

Skin tightening kan suppleres med flere af vores behandlinger. De mest optimale i sommerperioden er dog Cosmo Boost og Profhilo, som begge er hel-årsbehandlinger (dvs. ikke påvirkes af solen).

Cosmo Boost er en del af vores signaturbehandlinger, og er en to-trins behandling bestående af Skin Tightening efterfulgt af Skin Booster injektionsbehandling.

Profhilo og  er en hudforyngende og opløftende injektionsbehandling med hyaluronsyre, der regenererer fedtvævet og øger hudens kollegenniveau. Alt sammen alfa omega for en spændstig hud og smuk glød.

Book din gratis konsultation i dag!

Book en gratis konsultation og lad os vejlede dig til det bedste behandlingsforløb for dig.

 

Konsultationen er gratis og helt uforpligtende og udføres altid af en kosmetisk sygeplejerske.

>> Book din gratis konsultation her

Jeg glæder mig til at se dig i klinikken,

Mvh.

Kamilla,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser 

PS. Lige nu kan du spare 10% på udvalgte behandlinger - eller meld dig ind i MyCosmo og få 25% her. Året rundt - præcis, når det passer dig.