Mest stillede spørgsmål om karsprængningsfjernelse - Cosmo Laser

Mest stillede spørgsmål om karsprængningsfjernelse

“Kan man få fjernet karsprængninger?”

“Kan alle få behandlingen?”

“Hvor mange behandlinger kræver det, før de er fjernet?”

Og “kommer de igen?”

Disse og mange flere er spørgsmål, jeg ofte bliver stillet af mine kunder (og også af mine veninder).

 

Derfor har jeg besvaret de 5 mest stillede spørgsmål om karsprængningsfjernelse hos Cosmo, så du kan blive mest muligt informeret omkring behandlingen og derved selv kan vurdere, om det er noget for dig.

 

Så læs videre og få svar på de 5 mest stillede spørgsmål.

#1 Kan man få fjernet sine karsprængninger?

Ja, det kan man i hvert fald. Hos Cosmo fjerner eller reducerer vi alle former for karsprængninger med effektiv og sikker laserbehandling. Når varmen og lyset fra laseren rammer dine kar, vil de lukke sig sammen, og derfor vil du allerede opleve en forbedring efter første behandling.

#2 Hvor mange behandlinger har jeg brug for?

Selvom du kan opleve en væsentlig forbedring efter en enkelt behandling, skal du typisk regne med 3-5 behandlinger, for at opnå det optimale resultat. det kan dog variere meget fra person til person.

Ved din gratis konsultation vil der blive lagt et personligt forløb, der sikrer det bedste resultat for dig.

#3 Gør det ondt?

Har du generelt en lav smertetærskel, så vil du nok finde behandlingen lidt ubehagelig. Det er dog kortvarigt, og du er i trygge hænder hos mig eller en af vores andre dygtige kosmetiske sygeplejersker, som vil tage sig godt af dig.

#4 Kan alle få udført behandlingen?

Da behandlingen er meget lysfølsom, er det vigtigt, at du har en lys hudtype, og ikke har været i solen de sidste 4 uger inden din behandling. (Det er bl.a. også derfor, du skal starte dit forløb nu, hvis du skal nå at komme dine karsprængninger til livs inden sommeren).

#5 Kan karsprængningerne komme tilbage?

Nej, når først er kar er lukket helt, så kommer det ikke igen samme sted. Dog kan der godt dannes nye karsprængninger i de nærliggende områder, hvis du enten er genetisk eksponeret, eller vælger ikke forsøge at forebygge dem. Vi har utroligt mange kunder, som ikke får nye kar i flere år efter deres behandling.

Hvis du har tendens til at få karsprængninger, så kan du se mine tips til, hvordan du forebygger dem bedst muligt her.

Vil du vide lidt mere?

Ønsker du at vide mere om karsprængningsfjernelse, kan du også se denne lille video , hvor min kollega, Nina, fjerner karsprængninger på en kunde.

 

Book din gratis konsultation

Husk at booke en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker, inden din første behandling. Her vil du en snak og mere grundig information omkring behandlingen. Konsultationen er gratis og helt uforpligtende og vil vare ca. 20 minutter.

Du kan booke din tid nemt og hurtigt lige her. Du er også velkommen til at ringe ind på tlf. 35394400 og få hjælp til din booking. Vi glæder os til at snakke med dig! 🙂

Vi oplever i øjeblikket travlhed og anbefaler derfor at du booker dine tider i god tid, så du kan komme til hurtigst muligt.


Har du flere spørgsmål?

Hvis du sidder tilbage med flere spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os på mail eller på tlf. 35394400.

Ha’ en dejlig dag!

Louise,
Klinikchef og kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

P.S. Husk at, hvis januar har været en måned, med mindre plads i budgettet, så tilbyder vi rentefri finansiering hos Cosmo her.