Læs Jenny’s historie og se hendes flotte før/efter billeder

Jenny Clausen har været inde hos Cosmo for at få fjernet sine karsprængninger på kinderne.
Læs her, hvilken betydning resultaterne har haft for hende:

”Jeg er blevet behandlet for karsprængninger og kan se en stor forskel efter mine behandlinger. Huden er blevet mere ensartet og de røde streger er helt væk, så det har virkelig betydet en stor forskel for mig. Selve behandlingen gjorde da lidt ondt, men jeg er slet ikke afskrækket for at skulle gøre det igen. Faktisk har jeg også en del på benene som jeg gerne vil have fjernet. Forløbet hos Cosmo har været så godt! Jeg har været velinformeret og desuden har jeg været rigtig glad for min behandler, Heidi, som er sød og professionel. Folk har været søde og var jeg var det mindste i tvivl skulle jeg bare komme ind. Så jeg kommer helt sikkert igen næste gang jeg skal have fjernet mine karsprængninger”