Læs hvordan Karin og Daniela kom deres solskader til livs!

Karin Finnedal

”Pigment forandringer er noget som er kommet efter jeg har fået børn, så det har plaget mig i 13 år nu. Det kommer sig nok af, at jeg har været gravid, men også fordi jeg har ligget og solbadet i kokosolie, som man jo gjorde engang.

Behandlingen har ikke kun gjort noget ved min pigment, men også ved min hud generelt. Den er blevet så pæn. Jeg har ellers altid haft lidt problemer med min hud og det har laseren gjort noget ved. Den har simpelthen bare virket mere end den skulle. Jeg har fået god service hos Cosmo hele vejen igennem. Jeg har følt mig oplyst og alle er så søde derinde.

Der gik lige en uge efter behandlingen, før jeg kunne se resultatet, hvor jeg bl.a. var lidt lilla i huden, men jeg er så glad for det. Jeg var ikke klar over at man kunne gøre noget ved det, så jeg føler mig også mere oplyst nu og har lyst til at fortælle andre ”Hey, det kan du også få ordnet”

Karin Finnedal – behandlet for solskader i ansigtet
(der er 2 behandlinger mellem før/efter billederne)

Daniela Kjær

”De seneste par år har jeg oplevet, at jeg har fået grimme mørke plamager i ansigtet, som er blusset op hver gang jeg får sol. Jeg har tidligere været rigtig slem til at tage solarie og brugt olie om sommeren, når jeg har solbadet, så det undre mig bestemt ikke, at min hud ikke længere er pæn.

Det er noget, som virkelig har tynget mig, men jeg har faktisk aldrig vist, at det var pigmentforandringer og at man kunne gøre noget ved det, før jeg stødte på Cosmo. Der går op til en uge, før man er helet efter hver behandling. Der har de brune plamager været lidt ekstra tydelige, men det har jeg dækket med en foundation. Når først huden er helet er det hele ventetiden værd. Jeg er rigtig glad for mit resultat”

Daniela Kjær – behandlet for solskader i ansigtet
(der er 1 behandling mellem før/efter billederne)