Kan du gætte, hvad der hitter blandt vores modne kunder?

Kombinationen, vores modne kunder elsker

Hos Cosmo tilbyder vi efterhånden en del behandlinger, som – på hver sin måde – har en hudopstrammende effekt. Og ofte oplever vi, at vores kunder kombinerer flere af disse behandlinger for at opnå et mere fuldendt resultat.

Inspireret af vores kunder, har vi i juni måned lavet en samlet hudopstrammende pakkeløsning – men kun i begrænset antal!

Hvis du er interesseret i at læse videre om en helt unik kombination, som vores kunder elsker, så læs videre.

Pakken, du ikke kan undvære

Vi har bemærket, at en stor del af vores modne kunder elsker at kombinere to af vores populære behandlinger; skin tightening (hudopstramning) og filler. Årsagen er, at disse to behandlinger supplerer hinanden perfekt.

For mens den ene behandling gør huden fastere og forebygger mod slap hud over tid, ved at øge collagendannelsen i huden (skin tightening), så udfylder og udglatter den anden behandling hudens linjer og rynker (filler). Samlet set kan du forvente et resultat, hvor du ser friskere og yngre ud, men på den mest naturlige måde.

Hvis du vil vide meget mere om de to behandlinger kan du læse mere om hudopstramning   her og filler her. 

Spar 35% på vores ultimative opstramningspakke

  • Lille pakke: 3 x hudopstramning af ansigt inkl. kæbelinje + 1 ml. filler: 5.177 kr.
  • Medium pakke: 3 x hudopstramning af ansigt inkl. kæbelinje + 2 ml. filler: 6.500 kr.
  • Stor pakke: 3 x hudopstramning af ansigt inkl. kæbelinje + 3 ml. filler: 7.800 kr.

Du sparer op til 4.200 kr.

Bemærk: Der er KUN 25 pakker af hver kombination til kampagnepris og behandlingerne kan ikke deles op. Dvs. at ved køb af en pakke med 3 ml filler og 3 skin tightening behandlinger skal de 3 ml filler bruges til én og samme behandling. Dog kan filleren naturligvis bruges over forskellige områder i ansigtet. For at opnå det bedste resultat, skal du først gennemgå 3 hudopstrammende behandlinger med laser, og derefter filler.

Book en gratis konsultation

Hvis du vil vide mere om henholdsvis filler og skin tightening (hudopstramning), så er du meget velkommen til at booke en gratis konsultation online her. Hvis du vil konsulteres i begge behandlinger på én gang, så ring til os på 35394400, så sørger vi for at samle dine konsultationer. Konsultationen er gratis og uforpligtende og varer i ca. 20 minutter.

Er du allerede konsulteret, og ønsker at købe en af vores pakker, så er du velkommen til at købe online her. Husk at det er efter først-til-mølle princippet.

Læs om Gittes oplevelse

Gitte, som er journalist og ejer rejsebloggen Rejsevinger.dk, har længe kommet hos Cosmo og fået lavet hudopstramning og filler – to behandlinger, som hun elsker. Hun fortæller mere om hendes oplevelse med især hudopstramning her . Derudover har hun også lavet en fantastisk konkurrence, som du også kan deltage i.

Imorgen og næste fredag sender vi LIVE

Hvis al dette med hudopstramning har vækket din interesse, kan du mætte din nysgerrighed ved at se med fra Cosmo’s facebookside på onsdag kl. 16.00 og fredag kl 10.00, hvor vi sender live.

Imorgen udfører jeg en filler-behandling, hvor jeg reducerer mundviger/marionet linjer, og på næste fredag laver jeg en skin tightening behandling i underansigtet.

Begge dage kan du se, hvordan behandlingerne forløber sig og samtidigt stille eventuelle spørgsmål, der undervejs skulle dukke op, mens jeg behandler. Så besvarer jeg dem live.

Vi ses i morgen kl. 16.00 på Facebook.

Mvh,
Malene
Kosmetisk sygeplejerske og klinikchef

PS: Husk at du altid kan ringe ind til os på tlf. 35 39 44 00, hvis du har brug for at få besvaret eventuelle spørgsmål.