Jeg ville ønske, at jeg ikke havde gjort det her…!

Året er 2006...

 

Og min veninde er på vej til Thailand.

Det er vinter. Og hendes hud er netop blevet bleg igen, efter en god lang sommer, hvor hun på ingen måde har undgået solen...

 

Nu er det bare afsted, ned i varmen, på med bikinien, og ud til poolen – YES!

 Min venindes hud er forholdsvis tolerant. (I hvert fald hvis man spørger hende selv).

Så hun bruger en solcreme de første dage, men finder hurtigt ud af, at hun kan erstatte solcremen med kokosolie. For
 
"det beskytter både lidt mod solen og giver en dejlig glød…"

 Jep, du har nok gættet det. Hun bliver brun. Meget brun.

Men da den flotte kulør har lagt sig igen i løbet af det efterfølgende forår, opdager hun, at solferien i Thailand har givet hende mere end gode minder... 

Brune pletter!

 

Hun havde fået brune plamager i panden. Og en masse små brune pletter rundt omkring i hele ansigtet. Pletter der, til forveksling, ligner de leverpletter, hendes mormor havde på sine hænder.

I dag - 15 år senere - ligger hun IKKE længere og steger i kokosolie, når solen er fremme. Tværtimod. Hun holder sig, såvidt muligt, ude af solen. For hun har lært hvor skadelig solen kan være for hendes hud. Desværre på den hårde måde!

Behandling mod ujævn hudtone

 

I dag har hun fået fjernet solskaderne, som de mørke plamager jo er, med skånsom laserbehandling. Og hun har lært, at hun skal passe utrolig godt på sin hud fremover. Især i de områder, som er mest eksponerede for solen, nemlig; ansigt, ører, hals, hænder og underarme.

"Solcreme med UVA og UVB beskyttelse er min nye bedste ven!!"

Kedeligt?

 

Det synes hun faktisk ikke. "Det afbrændte look er efterhånden ved at være passé", og jeg kunne ikke være mere enig. I dag ønsker de fleste en sund udstråling, stærk og vital hud og en ensartet hudtone. Også når de fylder 50!

 

Er du i 20’erne eller 30’erne, og vil have en smuk, sund og ungdommelig hud fremadrettet? Eller er "skaden" allerede sket, men du drømmer dig tilbage til en mere ensartet hudtone? Så får du her mine 3 bedste råd.

 

Råd #1: Til dig, som allerede har fået solskader

 

Jeg har tidligere på måneden vist dig, hvordan en solskadet hud ser ud. (Hvis ikke du har set det, kan du se billederne her.)

Er du i samme båd, som vores kunder var, og drømmer du om en mere ensartet hudtone? Så kan jeg anbefale dig at booke en gratis rådgivende online samtale med en af vores kosmetiske sygeplejersker og høre mere om vores skånsomme og effektive laserbehandling mod ujævn hudtone.

Råd #2: Til dig, som vil undgå solskader denne sommer

 

Hvis du gerne vil undgå solskader, og for tidlig aldring af din hud, så er det i dag, at du skal igang med solcremen. Også selvom du ikke er i direkte sol.

Mange kvinder bruger makeup med lidt faktor i, men det er slet ikke nok. Hvis du for alvor vil passe på din hud, så anbefaler jeg en solcreme med bredspektret beskyttelse - altså en creme, der både beskytter mod UVA- og UVB-stråler.

Personligt elsker jeg dem fra iS Clinical, som vi forhandler i alle vores klinikker. De kommer både med faktor 30 og 50, og er plejende, samtidigt med at de virker som en primer under min makeup.

 

Råd #3: Til dig, som har en træt hud efter vinteren, og trænger til et boost

 

Vores Fire & Ice ansigtsbehandling er markedets mest gennemtestede frugtsyrepeeling! Den giver synlige og langsigtede forbedringer i din huds Tekstur. Finere linjer formindskes, og du opnår et glansfuldt og hydreret udseende. Og samtidig reduceres hyperpigmentering, og solskadet hud vil dermed forbedres.

 

Er vores behandlinger mon noget for dig?

 

Det kan være svært at vide på forhånd - især hvis du aldrig har været hos os før. Derfor tilbyder vi en gratis konsultation med en af vores kosmetiske sygeplejersker fra din lokale klinik. Samtalen vil vare ca. 20 minutter og er helt uforpligtende.

Book din konsultation her

 

Om lidt skal jeg ud i foråret (...selvfølgelig med solcreme på!). Og jeg håber, at du også nyder lyset og alt det grønne, der begynde at pible frem. Forår og sommer er jo heldigvis så meget mere end sol på næsen.

Pas på dig selv, og din hud!

Bedste hilsner,

Kamilla
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser