“Jeg kan ikke få fjernet min tatovering. Med et pænt resultat.” - Cosmo Laser

“Jeg kan ikke få fjernet min tatovering. Med et pænt resultat.”

Du tænker måske:

Min tatovering kan ikke fjernes

I hvert fald ikke med et pænt resultat!

Jeg kan afsløre, at du ikke er alene om at tænke sådan.

Og at der ER noget sandhed i det, du tænker (hvis du vælger den forkerte behandling). Derfor er det vigtigt, du undersøger de forskellige muligheder, inden du påbegynder et forløb.

Lad mig forklare.

Dit resultat kan afhænge af dit valg!

Der findes mange forskellige behandlingsmuligheder inden for tatoveringsfjernelse. Der findes alt fra mælkesyrebehandling, kirurgi og hudslibning til behandlinger med gode (og dårlige) laserteknologier.

Desværre er det ikke alle behandlingerne, der er lige sikre og skånsomme mod din hud. Og nogle kan endda være decideret skadelige for dig og din hud.

Desuden afhænger resultatet af flere faktorer. Bl.a. farven på din tatovering, blækken der er anvendt og dit generelle helbred.

Flot resultat med PicoWay Laserteknologi

Der findes to gode laserteknologier på markedet til tatoveringsfjernelse: Nanolaser og Picolaser.

Jo mindre og finere blækpartiklerne er, jo lettere har kroppen det med at udskille dem. Picolaseren knuser blækpartiklerne finere, sammenlignet med nanolaseren. For at forklare det bedst, kan man f.eks. sige at picolaseren knuser blækpartiklerne til sand, hvor nanolaseren knuser dem til grus.

Hos Cosmo anvender vi en picolaser – PicoWay – som er markedets mest sikre, effektive og skånsomme tatoveringsfjernelse udført med nyeste laserteknologi. (Google det 😉 ).

Denne laserteknologi er yderst effektiv, da den arbejder 1000 gange hurtigere end nanolaser. Dette betyder, at det kræver færre behandlinger for at opnå et flot resultat , samt at din behandlingstid er kortere pr. gang (= kortere smerte).

Forskel på alle tatoveringer

Der er forskel på alle tatoveringer , ligesom der er forskel på alle tatovører og det udstyr og blæk de hver især anvender. Jo dybere blækken tatoveres ind i huden, jo sværere er det at fjerne.

På samme måde er blækpartikler, som er små, nemmere for kroppen at udskille. Derfor er der nogle tatoveringer der kræver færre/flere end andre . Fælles for alle er at kroppen – efter nogle behandlinger – skal have tid til at udskille blækpartiklerne.

Derfor kræver det lidt tålmodighed i slutningen af forløbet, som i eksempel foroven, da man ikke får noget ud af at fortsætte med at behandle ovenpå det – andet end at risikere at skade huden.

Se de flotte resultater


Før/Efter billede af sort tatovering – afsluttet forløb


Før/Efter billede af sort tatovering – afsluttet forløb


3 behandlinger på det sorte og 3 behandlinger på det farvede.


Før/Efter billede – tatoveringen skal have tid til selv at udskille resten af blækken.


Før/Efter billede – tatoveringen skal have tid til at udskille resten af blækken.

Få fjernet din tatovering og SPAR 25 %

Til og med søndag d. 23. juni 2019 – altså nu på søndag – kan du spare 25 % på dit forløb.

Du kan købe alle dine behandlinger, eller en enkelt, alt efter behov og ønske. Dit køb skal blot være benyttet inden d. 30. juni 2020 – altså næste år! 🙂

Book en (GRATIS) konsultation

Husk at booke en gratis konsultation inden din første behandling. Her vil jeg, eller en af mine kollegaer, give dig et skøn over, hvor mange behandlinger der skal til, før din tatovering er væk, få en snak med dig om dit evt. forløb, samt pleje før, under og efter.

Din gratis konsultation er helt uforpligtende og udføres af en kosmetisk sygeplejerske.

Husk, du også altid er velkommen til at ringe ind til os og få hjælp på tlf. 35394400 .

Ha’ en dejlig dag,

Lena,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

PS. Husk at kampagnen slutter på søndag. Se dine kampagnepriser lige her!

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.