“Jeg har endelig prøvet Cosmelan…!” - Cosmo Laser

“Jeg har endelig prøvet Cosmelan…!”

Jeg har endelig prøvet Cosmelan…

…på min egen hud!

Vil du se, hvordan det gik? Så læs blot videre…


Men først, så lad mig fortælle dig lidt baggrunden for, hvorfor jeg valgte at få udført Cosmelan behandlingen.


Jeg har altid passet godt på min hud!

Eller det er lidt løgn… For i mine unge dage, tænkte jeg jo ikke på at passe på min hud som sådan. Det var først dengang, jeg kom op i starten af tyverne, at jeg tænkte ”uhh, man skal have solcreme på!”

Før det har jeg ikke sådan tænkt over det.

Men så for cirka en 4 år siden begyndte jeg at få noget pigmentering i ansigtet. Det startede sådan lidt med en plet på kinden, og pludseligt havde jeg et lille ‘L’-mønster over brynet. Det medvirkede til, at jeg fra da af, ALTID gik med solcreme. Og altid faktor 50 og alt det der…

Sidste sommer sagde min søster så til mig: ”Er det ikke som om, det der brune i dit ansigt er blevet værre?”

Hvordan kunne jeg få ujævn hudtone?

Det undrede mig meget, for jeg havde altid (i hvert fald siden start tyverne) anvendt solcreme med faktor 50 og passet meget på. Altså vi snakker om, at selv på min skiferie har jeg rendt rundt med min hue nede, solbrillerne på og så den der halsedisse op over næsen – og stadig med solcreme på.

Men dengang surfede jeg en del, og selvom jeg anvendte en vandfast stift med solfaktor i, som jeg løbende smurte min hud med, ryger det jo af, når man har været under vandet nok gange. Og så kom de mørke pletter jo.

Man er sin egen værste fjende

Jeg er godt klar over, at det nok kun var mig selv, der på den måde bemærkede de mørke pletter i mit ansigt. Men man er jo også sin egen værste fjende.

Og til sidst fik det mig faktisk til helt at stoppe med at bruge makeup – og det er jo måske fint nok. Men engang imellem vil man måske gerne lige have lidt ekstra på, men det fik det jo bare til at se endnu værre ud. Det mørke blev jo bare endnu mørkere. Også med selvbruner.

Så ikke velplejet ud!

Man kommer til at se lidt hærget ud med en smadret og spjættet hud. Og udover at føle mig grim, så var det værste nok, at jeg lignede en, der ikke har passet og plejet sin hud. Og det kunne jeg bare ikke genkende mig selv i.

Kunne ikke genkende mig selv…

Men problemet er, at de fleste nok gør det lidt for sent. Altså passer på solen. Hvis jeg vidste – allerede da jeg var 15 år – at min hud ville komme til at se sådan her ud, og at det ville påvirke mig så meget, så ville jeg nok have gjort det anderledes.

Jeg er ikke født med mørke pletter i ansigtet

Og der er stadig mange, der ikke helt forstår, hvorfor jeg har fået behandlingen. Men det er jo ikke fordi, jeg laver noget om på mig selv.

Så en ting er, at acceptere sit udseende og tænke ”nå, men jeg er født sådan” – men jeg er jo ikke født med mørke pletter i ansigtet.

Nå.. Det blev lidt en længere forklaring, end jeg havde planlagt. Du er sikkert blevet meget nysgerrig efter at se, hvordan min Cosmelan behandling overhovedet gik!

Trækker det ikke ud længere…

Se lige den flotte forandring

…efter blot 1 Cosmelan behandling!

Cosmelan før/efter forfra
Cosmelan før/efter siden

Døjer du selv med ujævn hudtone?

Så book en gratis konsultation i dag


Din konsultation foretages af en af vores kosmetiske sygeplejersker, som vil fortælle dig nærmere omkring Cosmelan kemisk ansigtsbehandling. Konsultationen er naturligvis gratis og helt uforpligtende.


Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.