Identificerer du dig selv med din hud? - Cosmo Laser

Identificerer du dig selv med din hud?

Hvad identificerer du dig selv med?

Er det med en grov hudoverflade og store porer? Som har svært ved at få sin foundation til at lægge sig glat på huden?

Eller med plettet og ujævn hudtone? Som nærmest ikke kan bruge foundation, uden at det se “beskidt” ud…?

Og har du svært ved at forestille dig, at din hud kunne være anderledes?

Jeg kender det godt selv. Alt for godt, faktisk! For har selv været der… Og jeg prøvede alle de cremer og kemiske peelinger, jeg kunne komme i nærheden af. Desværre uden de store forbedringer.

Så jeg accepterede til sidst bare at min hud så ud, som den gjorde.

Men det behøver ikke være din realitet.

For du KAN nemlig få en smukkere hud! Det fandt jeg ud af, da jeg uddannede mig til kosmetisk sygeplejerske.

Så hvis du lige nu ikke er tilfreds med din hud, så læs videre og find ud af hvordan du kan opnå en hud, der gør dig gladere…

Skånsom og effektiv laserbehandling

Hos Cosmo Laser tilbyder vi flere former for laserbehandling for en mere glat og ensartet hudtone og -overflade. Og jeg ved, det kan være overvældende. Derfor lister jeg dem kort op her og fortæller hvordan de virker:

Skin-Rejuvination
Laserbehandling mod ujævn hudtone (i form af plettet hud og mørke plamager). Behandlingen virker ved at pigmentet i huden spaltes, nedbrydes og skaller stille og roligt af hudoverfladen. Dette efterlader huden mere ensartet og “klar” i hudoverfladen.

Behandlingen kan kun udføres på hudtyperne: 1 + 2. Læs mere om behandlingen her.

MatrixRF
En laserbehandling mod grov hud, store synlige porer, akne-ar og linjer. Behandlingen virker ved at laseren laver små kontrollerede skader i huden, som får huden til at regenererer sig selv påny.

Laserbehandlingen forfiner hudoverfladen. Samtidigt er den ekstremt kollagen- og elasthin-stimulerende og virker derfor også foryngende og “plumbing”.

Book en gratis konsultation

Hvis du er nysgerrig omkring, hvad vi kan gøre for din hud, så book en gratis konsultation og få en personlig snak med os.

Alle vores behandlere er specialiserede kosmetiske sygeplejersker og din konsultation er altid gratis og helt uforpligtende.

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.