Identificerer du dig selv med din hud? - Cosmo Laser

Identificerer du dig selv med din hud?

Hvad identificerer du dig selv med?

Er det med en grov hudoverflade og store porer? Som har svært ved at få sin foundation til at lægge sig glat på huden?

Eller med plettet og ujævn hudtone? Som nærmest ikke kan bruge foundation, uden at det se “beskidt” ud…?

Og har du svært ved at forestille dig, at din hud kunne være anderledes?

Jeg kender det godt selv. Alt for godt, faktisk! For har selv været der… Og jeg prøvede alle de cremer og kemiske peelinger, jeg kunne komme i nærheden af. Desværre uden de store forbedringer.

Så jeg accepterede til sidst bare at min hud så ud, som den gjorde.

Men det behøver ikke være din realitet.

For du KAN nemlig få en smukkere hud! Det fandt jeg ud af, da jeg uddannede mig til kosmetisk sygeplejerske.

Så hvis du lige nu ikke er tilfreds med din hud, så læs videre og find ud af hvordan du kan opnå en hud, der gør dig gladere…

 

Skånsom og effektiv laserbehandling

Hos Cosmo Laser tilbyder vi flere former for laserbehandling for en mere glat og ensartet hudtone og -overflade. Og jeg ved, det kan være overvældende. Derfor lister jeg dem kort op her og fortæller hvordan de virker:

Skin-Rejuvination
Laserbehandling mod ujævn hudtone (i form af plettet hud og mørke plamager). Behandlingen virker ved at pigmentet i huden spaltes, nedbrydes og skaller stille og roligt af hudoverfladen. Dette efterlader huden mere ensartet og “klar” i hudoverfladen.

Behandlingen kan kun udføres på hudtyperne: 1 + 2. Læs mere om behandlingen her.

MatrixRF
En laserbehandling mod grov hud, store synlige porer, akne-ar og linjer. Behandlingen virker ved at laseren laver små kontrollerede skader i huden, som får huden til at regenererer sig selv påny.

Laserbehandlingen forfiner hudoverfladen. Samtidigt er den ekstremt kollagen- og elasthin-stimulerende og virker derfor også foryngende og “plumbing”.

Cosmo Classic
3-trins laserbehandling hvor Skin Rejuvination (mod ujævn hudtone) suppleres med Skin tightening og MatrixIR. Laserbehandlingen er hudforyngende i form af ensartet hudtone, øget kollagen og fastere hud, samt udjævning af finere linjer. Læs mere om behandlingen her.

Cosmo Plus
Storesøsteren af Cosmo Classic, hvor det sidste trin (MatrixIR) er erstattet af MatrixRF i pandelinjer og smilerynker omkring øjne og mund. MatrixRF kan reducere dybere linjer end MatrixIR og det er derfor denne, du skal vælge, hvis du har mere ujævn hudoverflade. Læs mere om behandlingen her.

Akne-behandling
Behandlingsforløb hvor laser- og ansigtsbehandling kombineres for at nedkæmpe akne. Behandlingen kræver at der anvendes udvalgte supplerende behandlingscremer. Til gengæld er den yderst effektiv og til stor gavn for rigtig mange, der længe har døjet med akne.

 

FEBRUAR KAMPAGNE

Lige nu har vi kampagne på Skin Re-juvination og MatrixRF

Du får 3 for 2 (og 20% på 1 behandling). Hvis det er første gang, du får behandlingerne, så anbefaler jeg dig at starte med 3 behandlinger.

Tilbuddet kan købes t.o.m. d. 29. februar 2020 og dit køb kan anvendes i 12 måneder frem.

 

Book en gratis konsultation

Hvis du er nysgerrig omkring, hvad vi kan gøre for din hud, så book en gratis konsultation  og få en personlig snak med os.

Alle vores behandlere er specialiserede kosmetiske sygeplejersker og din konsultation er altid gratis og helt uforpligtende.

Ha’ en dejlig dag!

Mie,
Kosmetisk sygeplejerske og Klinikchef
Cosmo Laser

P.S.  Få den flotte hud, du (også) fortjener…   Se kampagnerne her!