“Hvorfor vågnede jeg så sent op? Jeg skulle have startet, da jeg var yngre!”

Jeg og mine skønne kollegaer…

…sætter en stor ære i at få lov til at dele vores viden omkring alt indenfor laser- filler- og Botox-behandlinger, så du kan blive klogere på, hvilke muligheder der findes, og derved træffe de beslutninger, der er rigtige for dig .

 

Men nogle gange kan det også være rigtig godt, at få en anden vinkel på behandlingerne. Derfor har jeg kontaktet Naya, som for ca. 3 måneder siden fik lavet sin første ‘Hudopstramning’ -behandling – også kaldet Skin Tightening – for at høre hvad hendes tanker har været omkring hele forløbet.

 

“Hvorfor vågnede jeg så sent op!? Jeg skulle have gjort det, da jeg var yngre”

Hvorfor valgte du at få lavet behandlingen?

 

Jamen, det gjorde jeg, fordi jeg tænkte, det var på tide… Er 60 år og vil gerne se bedre og friskere ud . Og jeg vidste at skin tightening-behandlingen går i dybden og hjælper kollagenet i huden til at gøre sit arbejde bedre.

 

Hvordan føltes behandlingen?

Det var faktisk helt okay, og oplevede ingen mærkelige smerter, som man måske forventer med en laserbehandling. Det var slet ikke smertefuldt . Faktisk var det så mildt, at jeg i første omgang troede, at der var skruet ned for laserens styrke, men fandt efterfølgende ud af, at der var skruet helt op for blussen.

Skin tightening

Hvordan havde du det i ugen efter behandlingen?

Min hud havde det helt fint efter behandlingen og jeg kunne uden problemer bruge min daglige cremer og makeup. Faktisk følte jeg, at jeg allerede efter behandlingen så friskere ud . Men ved ikke om det måske bare var mig.

Jeg følte mig i hvert fald mere frisk og på en måde også mere glad, fordi jeg havde gjort det for mig selv . Så rent psykisk havde jeg det vildt godt. Og det er så også fordi, at jeg vidste, at det ikke var lige med det samme, at jeg ville kunne se resultatet, men at det ville blive bedre henover de efterfølgende måneder.

Nu er det ca. 3 mdr. siden din behandling. Har du kunnet mærke nogen forskel?

Ja, bestemt! Der er mange, der fortæller mig, at jeg ser friskere ud og spørger, hvad jeg har gjort. Det er bl.a. derfor, jeg overvejer også at få behandlingen lavet på min hals. Især fordi, at jeg føler jeg har været lidt hård ved min hud omkring min hage og hals, ved at plukke og vokse, da jeg døjer med uønsket hårvækst i området.

Så kunne godt tænke mig, at give min hals en omgang også, for jeg føler, at min hud er blevet meget pænere og nærmest ‘plumbed’ efter behandlingen .

Kunne du finde på at gentage behandlingen?

Ja, det kan du tro. Det vil jeg rigtig gerne, for det er meningen, at man skal have mindst tre gange for at få det optimale resultat. Og udfra hvad jeg har set denne ene gang, vil jeg gerne fortsætte med at forbedre og booste min hud yderligere.

Ville du ønske, at du havde fået behandlingen før?

MEGET! Jeg tænker meget på, hvorfor man bruger penge på alt muligt, og ikke på sin hud. Hvorfor vågnede jeg så sent op? Jeg skulle have gjort det da jeg var yngre, for at bevare min huds udstråling og fasthed. Men bedre sent end aldrig, og jeg kan virkelig godt mærke en forskel i fastheden af min hud.

Har du gjort dig nogle overvejelser efter behandlingen?

Ja, jeg har faktisk tænkt lidt på, om det også er muligt at få behandlingen i panden. Og om man kan få det på brystet og på hænderne også. For jeg kunne godt tænke mig, at min hud hér også bliver fastere og flottere .

Fan af den hudopstrammende laserbehandling

Som du kan høre, er Naya ret stor fan af skin tightening-behandlingen og fortæller, at hun også godt kunne tænke sig at få behandlingen lavet i panden, på hagen, brystet og hænderne. Vi behandler også på brystet og halsen, men ikke pande og hænder.

Årsagen til dette er, at vores knoglestruktur i disse områder ikke bliver mindre og fedtdepoterne ikke reduceres, som det f.eks. gør i underansigtet.

Men der findes andre løsninger

Hvis du har samme tanke, som Naya, så skal du ikke være urolig. Du kan nemlig sagten få en finere hud i panden vha. vores Triniti-behandling og/eller pigmentfjernelse . Du kan også benytte dig af en Dermaroller 1-2 gange ugentligt for at booste og forfine din hud. Jeg kan også stærkt anbefale Youth Serum (1405 kr) fra iS Clinical, da den virker opstrammende og føles som ‘tights til ansigtet’.

Lige nu har vi tilbud på vores Dermaroller hjemmekit til 1400 kr (Normalpris 1725 kr) til og med fredag d. 28. september 2018. Du kan købe dette kit og cremerne i begge vores klinikker.

Book din personlige konsultation

 

Hvis Naya’s historie har inspireret dig eller gjort dig lidt nysgerrig omkring bl.a vores skin tightening behandling, så book en gratis konsultation . Din konsultation udføres af en af vores kosmetiske sygeplejersker, som vil give dig grundig information om behandlingen. Her vil du samtidigt have mulighed for at stille alle dine spørgsmål og evt. høre mere om vores andre behandlinger, såsom Cosmo Plus og pigmentfjernelse.

 

 

Du kan døgnet rundt booke din personlige konsultation online, eller ved at ringe ind på tlf. 35394400. Vores søde receptionist sidder altid klar til at hjælpe dig 🙂

 

God mandag,

 

Mvh. Kamilla
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser